21. apr 2006 7:17
Dobro jutro, dušice!
Se še kar nekaj dogaja. Tigrolina, ne se jezit na Marjetko Cvetko. Če bi jo poznala, bi videla, kakšna dušica je. Samo dobro ti hoče in verjemi, da včasih rabiš nekoga, da ti pove brez dlake na jeziku, kaj ti gre, da se spret spraviš nazaj na pravo pot. Tukaj smo same reve, ki premagujemo višek kil in se smilimo same sebi. In če te kdo samo boža, ni tapravega efekta.
Helena45, ti si pa res čisto odbita s tvojom tekom. Hvala Bogu, da se ti ni nič zgodilo v bližnjem srečanju s psom. Naj ti povem, da sem že dva večera tudi jaz prakticirala tek in hojo in se po tem super počutila. Upam, da mi ne bo zmanjkalo prehitro volje. Ne boš pa verjela, da sem s seboj vzela kar sposojenega psa, ker ga sama pač nimam. Ta kuža se rad smuka pri nas, ker so gospodarji veliko od doma, potem ga pa odvežejo in kuža luta okol. Najraje je pa pri nas in res je bil navdušen, da sem imela čas za njega.
Marjanca, veselim se, da je z očetom bolje. Uživaj z njim, dokler ga imaš. S tvojimi prijateljicami bo pa res treba naredit, da ne boš takšna kot ploh. Saj veš, kemija za lase in kakšen dobr modrc pa je stvar rešena pri ženskah.
Encijan je tudi še naprej prava športnica. Bravo, kapo dol.
Tuna in Bonaca super da vama je ratal priplezat na stari grad. Z Rmeli smo doma čisto blizu in se nikakor ne moremo dobiti za en ornk sprehod in čvek.
Punce, ne se jezit, ker baje od tega rit raste. Nasmejmo se, pa čeprav na svoj račun in dan bo takoj lepši.
Tako, lepo se imejte in radi se imejte.
Gobica