Ločevanje živil 90. dni - 5. del

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

18. apr 2006 8:58

Helena, tega gospodarja (ne psa) bi bilo potrebno dati uspavat. riba-ribica

tigrolina  

član od: 26.5.2004

sporočila: 25

18. apr 2006 17:12

Lep pozdrav! Malo prebiram vaša vprašanja, odgovore, pogovore.. in med njimi se še spominjam enih par nickov od časa, ko sem bila kar aktivna tu gor.. Nevem zakaj mi nikoli ne uspe do konca nardit 90-dnevno ločevanje živil... res nevem.. ..jutri ponovno začnem.. in spet Vam pišem.. (kot da Vas zanima).. ampak doma mi noben več ne verjame/me ne podpira glede tega.. Nekako sploh ne najdem več motivacije... poletje pa se neusmiljeno približuje poleg tega pa se ne počutim fajn v svoji koži.. Veliko športam (rolam,tečem,1x tedensko plavam..)..samo te ločevalne se ne morm držat.. vedno me nekaj premami.. uglavnem..želim si jutri dober začetek in da bom že enrkat do konca držala ločevanje.. evo.. napisala sem.. uff mi je kr mal lažje.. (zdej pa razmišljam.. a naj sploh odpošlem..al ne..) ..hm.. ..ma pa naj bo.. tigrolina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. apr 2006 19:23

Hojla! Joj,Helena,pa to je pa grozno.Da te je šel tip še nahrulit.Ja,kultura na višku,ni kaj.No,samo da si prišla cela in zdrava nazaj in očitno boš morala tek še naprej prakticirat ob treh zjutraj. Tuna,Bonaca,Jankica,pridne ste vse po vrsti!Le tako naprej! Tigrolina,ti pa le uspešno začni in še uspešnejše končaj.Čimvečkrat se nam javi,me ta te bomo podpirale! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

tigrolina  

18. apr 2006 19:55

o hvala Marjetka cvetka..

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

18. apr 2006 20:22

Tigrolina, midve bi bile krasen par! Ti se ukvarjaš s športom, meni pa to ne gre! Ločevanje hrane pa meni odlično uspeva. Želim ti uspešen začetek diete! Sigurno ti bo uspelo. Pri vseh nas imaš podporo!! Kadar ti ne bo šlo, nam kar potoži. Skupaj bomo našle rešitev. Boš videla, vsem nam bo uspelo!!! Le korajžno! moki

tigrolina  

18. apr 2006 23:20

Moki lepe, spodbudne besede od tebe.. res hvala.. ja no, športanje mi res gre.. sam k mi pa ločevalna ne.. no sej zdej bom optimistična in jutri res ..trdno začnem.. ..veš..kaj če bi pa ti za mene jedla ločevalno js pa zate športala :D heh..

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

19. apr 2006 7:49

Tigrolina, boš videla da ti bo kar naenkrat naredilo klik in boš začela. Veliko volje ti želim. Ej punce včeraj sem bila na predstavitvi izdelkov podjetja GNLD, a katera pozna te dodatke k prehrani. Mi je bilo zelo zanimivo poslušat, samo tako posileni so...sistem Amway jaz bi pa rada proizvode kupila samo zase...ker jih nimam namena prodajat naprej. Izkušnje prosim! LP tuna

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

19. apr 2006 8:42

Tuna, pri Amwayu si lahko nabavljaš izdelke samo za sebe in jih ne prodajaš naprej , seveda pod določenimi pogoji. Morda se tudi tu lahko tako včlaniš. Vprašaj! Lep pozdrav! marja

ZojaMB  

član od: 5.4.2006

sporočila: 4

19. apr 2006 9:15

Lepo pozdravljene! Med velikonočnimi prazniki sem zelo grešila in prigrešila + 3 kg. Lepo ne! Včeraj sem imela sadni dan, danes imam še vodnega, potem pa lepo naprej še en mesec. Upam, da grehi niso bili usodni. V prvih dveh mesecih sem shujšala 15 kg, rada bi še kakšnih 6, samo da sem zdaj malo pokvarila povpeček. Sem si pa čisto razdražila žolč, ker mi je tako slabo. Sploh ne prenesem več surovega sadja. Ali ste imele tudi ve takšne težave pri 3MD ali mislite, da je to od velike noči? Lepo pozdravljena med nami Tigrolina. Samo korajžno naprej. S skupnimi močmi nam bo uspelo. Kuhaj si obroke, ki ti teknejo in pojej toliko, da ne boš lačna. Pazi samo na čas med obroki in ločuj po navodilih pa bo. Mariborčanke in okolica, ali ste za srečanje. Javite kdaj in kje bi vam odgovarjalo, pa se bomo zmenile. Lepo bi vas bilo srečati! Lep pozdrav vsem! ZojaMB

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. apr 2006 15:24

Hojla! Halo,punce,kje ste zdaj! Tigrolina,upam,da ti je štart uspel!samo začeti je treba,za vse ostalo pa poskrbimo tukaj na forumu in če te bo zamikala hrana,samo na forum pokukaj,pa malo pojamraj,pa bo šlo! Zoja,samo da ti ne pride v navado tole prekomerno grešenje in znaš pravi čas reči STOP! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti