21. apr 2006 22:20
Braaaaaavo jaz !!!! Spet znam nekaj novega. Hvala, Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) marja dne 21. apr 2006 22:21:16
21. apr 2006 22:20
Braaaaaavo jaz !!!! Spet znam nekaj novega. Hvala, Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) marja dne 21. apr 2006 22:21:16
21. apr 2006 22:21
Vemveš, veseli me, da si me opazila. Drugič me kar pocukaj za rokav!! Lahko bi šli kdaj skupaj na kavico in malo izmenjali izkušnje in si dali energijo za naprej! Tigrolina, kako pa je s tabo? Ves čas te imam v mislih. Upam, da si še z nami. Si bila danes pridna? Daj , sporoči kako ti gre? moki
21. apr 2006 22:26
Moki, Saša (vemveš) in še ostale ljubljančanke in bljižnja okolica, kaj ko bi se enkrat dobile na kavici pri Nami ali Maksiju ali pa nekje v središču Ljubljane in spet malo poklepetale. Javite se! Seveda, če bo še katera od drugje tisti čas v Ljubljani , bo dobrodošla. Sedaj pa, z idejami na plano. marja
21. apr 2006 22:56
Marja,kar predlagaj,jaz sem ZA.Pred maxijem je sedaj res fletno,sem bila tudi danes popoldne.Saj ne rabimo nič posebnega,samo uro prilagodimo in to je to.Saj se lahko tud Štajerke in Celjanke pripeljejo malo naokrog lp Saša ps.ups,sem pozabila Gorenjke in Primorke Sporočilo je spremenil(a) vemves dne 21. apr 2006 22:57:30
22. apr 2006 12:26
Saša! Jaz sem v penzjonu in mož mi pravi, da imam 25 ur časa na dan, zato ne morem reči kdaj? Naj se oglasijo tiste, ki bi prišle in so v službi. Naj povedo ,kdaj imajo čas. Najlepše bo pa res popoldan ali pa proti večeru, ko je še sonce. Skupno se bomo pa ja dogovorile! marja
22. apr 2006 16:11
Hoj,kako imamo danes lep dan.V našem kraju smo imeli zjutraj čistilno akcijo,v času kosila pa sem šla še na kolo.Imam namreč sadni dan in manj ko sem doma bolj je.Zdaj imam namen še na sprehod. luna1
22. apr 2006 16:21
Ja evo mene.. tale Marjetka-cvetka.. ja ne.. nisem hotla napisat, ampak točno to.. kar je želala, da bi napisala.. sem si mislila.. in ta ženska bo še vidla kako bom shujšala.. potem se ji pridem pa pred bajto nastavlat.. v svoji novi podobi .. hehehe :D just kidding :D am ja.. dans sem šla na en pohod, sem se kar zmatrala.. držim že od tizga dneva, ko mi je dala za mislit cel popoldan.. pa ti moki? gre? lepo, da si mislila name... :D me je kr mal razveselilo :D no dobro..lepo bodite.. .. tigrolina
22. apr 2006 16:34
Tigrolina, bravoooo, tako se govori. Torej je bila Marjetka cvetka uspešna s svojim pisanjem in je zadela na pravo mesto. Tako se je dogajalo tudi z nami in se vse trudimo za čim večji uspeh. Nastavljat se ti pa ne bo treba, se bomo kar zmenile za srečanje in se pošteno pogovorile in veselo nasmejale tem našim prigodam. marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 22. apr 2006 16:35:51
22. apr 2006 21:28
Zanimive so tele naše prigode. Tigrolina, zdaj si pa spet naša, a ne? Držim pesti in navijam zate, tako kot seveda tudi za vse ostale, da ne bo pomote! Marja, bravo za tvoje smeškote, saj v končni fazi potem vidiš, da ni noben bav bav tale internet, a ne? Punce, meni je danes uspelo izpeljati načrt gibanja, nazadnje sem pristala pri 45 minut hoje in teka, nekaj časa sem tekla po 2 min, pa 1 minuto vmes hodila, potem pa mi je utrip preveč narastel in sem malo podaljšala čas vmesne hoje. Marjanca, vrnila sem se na tvojo progo in moji sklepi so ti zelo hvaležni. Psov danes sploh ni bilo, zadnjič pa so se trije sami sprehajali brez gospodarjev in me je bilo res kar strah. Drugače pa me kar malo skrbi, če bom 10. junija dosti fit za ženski tek v Tivoliju. No, pa saj sem šele začela, zdaj imam še en motiv več za rednost pri vadbi. Lisička, kako gre pa tebi? Si danes tudi hodila/tekla? Saša (Vemves), daj še ti malo opiši tvoje izkušnje s tekom, da bomo še katero navdušile zanj! Bila sem tudi v Celju pri "sosedu" na merjenju pritiska, holesterola in krvnega sladkorja. Pritisk imam optimalen, krvni sladkor je OK, holesterol mi je malo ušel čez priporočeno mejo. Res je sicer, da nisem bila tešč, ampak sem pojedla že grenivko in pomarančo. Imam pa v kratkem sistematski pregled, kjer mi bodo vse to spet izmerili in me prav zanima, kaj mi bo zdravnica povedala na to, da sem imela pred začetkom ločevanja in kasnejšim 3md vse vrednosti v mejah normale, in če pomislim, kaj sem spremenila "na slabše", lahko ugotovim samo to, da si sedaj pogosteje privoščim kaj sladkega, prej pa že dve leti skoraj nič. Drugih maščob zaužijem ravno toliko kot prej, ali pa še manj. Bomo videli! Izvedela sem tudi, da bodo v kratkem v okolici Celja in tudi drugod po vsej Sloveniji organizirani testi hoje na 2 km. Test naj bi bil pokazatelj fizične pripravljenosti posameznika, ki ga lahko čez čas ponoviš in spremljaš svoj napredek z uvedbo redne rekreacije. Vse tiste, ki nič kaj ne športate, prav vam je namenjen ta test, seveda pa tudi tistim, ki malo že migamo, ne bo škodil. Jaz se bom pozanimala, kako je s tem in sporočila tukaj, če še katero zanima. Za Žalec vem, da bo tam tudi predstavitev nordijske hoje in sama se bom najbrž odločila za to lokacijo, ker me ta "zvrst" hoje zanima, saj naj bi bila to ena najbolj vsestransko koristnih oblik gibanja, učinki so podobni tistim pri teku na smučeh. No, pa sem spet naredila reklamo za rekreacijo, upam, da mi ne zamerite! Lep večer in še lepšo nedeljo vam želi Encijan.
22. apr 2006 22:41
Vsem na forumu en lep pozdrav. Prvikrat se vam oglašam, čeprav že nekaj časa koristim recepte s te strani. Tudi naša družina se je pridružila dieti 3md. Uspešno se držimo sedaj 22 dni in vsak je izgubil kar nekaj kilogramov. Prebrala sem nekaj vaših pogovorov, vseh pa ne, saj ste napisali cele romane. Bi se pa rada kdaj pridružila, saj več glav več ve, pa tudi močnejši smo skupaj. Upam, da bomo zdržali do konca diete, začeli smo zaradi starejšega sina, ki je že na meji zdravstvenih problemov zaradi teže, predvsem pa pa se je zaradi tega zaprl sam vase. Pa tudi ostali imamo kakšne kilce preveč. Pa še drugič kaj več. Lepo noč želim vsem skupaj in jutri lepo nedeljo, za nas je škrobna. mimca Sporočilo je spremenil(a) mimca dne 22. apr 2006 22:47:59Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Caprese solata s popečenimi svaljki