21. apr 2006 15:10
Hojla!
Točno tako,tiste besede niso bile namenjene samo Tigrolini,ampak vsem nam grešnicami z mano vred,čeprav sem pa izpostavila ravno Tigrolino,ker je pač bila "najbljižje"!
Upala sem,da bo punca reagirala nekako v tem smislu:"Kaj si pa ta ženska misli,da me takole napada!Ji bom jaz že pokazala,da zmorem dieto in lahko zdržim tri mesece,ni vrag,da mi ne bo uspelo,ne bo ona meni take govorila....."
Aha,pa še mimogrede,Tigrolina,res ne poznam tebe,prav dobro pa poznam tole dieto in bitko z kilogrami.Na ločevanju sem že skoraj dve leti,včasih bolj uspešno,všasih manj uspešno,včasih čisto padem,z odvečnimi kilogrami pa se borim že celo življenje.
So bili dnevi,ko sem uživala v hrani in mi je bilo vseeno,kakšna sem,potem pa so prišli dnevi,ko sem se sam sebe sramovala in sovražila hrano in se potem iz obupa še bolj najedla.
Vsi prejšnji poskusi,da bi se znebila odvečnih kilogramov so se mi izjalovili in rezultat je bil še samo več kilogramov.V ločevalni dieti pa sem našla nov smisel življenja,saj mi je z pomočjo nje uspelo igubiti skoraj dvajset kilogramov in prav tako z pomočjo te diete kilograme nekako držim na vrvici.Že kar nekaj časa mi je jasno,da bo to moj način prehranjevanja do konca mojega življenja.
Mar ni to bedno???????
To sem ti napisala zato,da bi mogoče vsaj majčkeno razumela,zakaj sem se tako razjezila nate,saj si prej na veliko in široko objavila,da zdaj se greš pa zares,potem pa je že drugi dan vsega konec.
Pa sploh ni pomembno,al te poznam al pa ne!
Pa punce drage moje,hvala,ker me tako podpirate.
Res je,takšna sem jaz.Pač ne prenesem hinavščine in lažne priliznjenosti in kar naravnost povem,kaj si mislim.Verjemite,da me zaradi tega mersikdo ne mara,ampak takšna sem in si ne morem nič pomagat!
Ha,ha,sem se zdaj spomnila,kako je bilo pred leti,ko je prišla sodelavka v novih čevljih v službo,bili so črni,spodaj okrog pa so imeli takšen bel rob in meni to ni bilo všeč.Vse druge sodelavke so jo hvalile,kakšne lepe čevlje ima,jaz pa sem ji kar naravnost povedala,da men niso všeč,ker imajo tisti bel rob in bi bili lepši,če bi bili celi črni.In veste,kaj je uboga reva naredila?Z črnim alkoholnim flomastrom si je šla pobarvat tisti rob samo zato,ker sem jaz edina rekla,da čevlji niso lepi,medtem,ko ji je vsaj dvajset žensk reklo,da ima lepe čevlje!
Ha,ha,no,še dandanašnji se velikokrat do solz nasmejimo,ko se spomnimo ta štorije!
No,kakorkoli,vem kako težko in mučno je tole hujšanje in držanje teže in vem daa zato niso dovolj le lepe besede in pohvale,ampak da je včasih potrebna tudi kakšna huda beseda,da nas strezne in postavi na realna tla!
Grem jaz zdaj na svoj vrtič,upam,da me ne bo spet zmočlo,ker potem.......................
ste boge tu gor!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!