Ločevanje živil 90. dni - 5. del

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

21. apr 2006 8:03

Še en pozdrav!!! Lisička, hvala za kompliment!!! Ti si pa iznajdljiva zaradi sosedovega psa!!! Če boš nadaljevala z gibanjem, boš se kmal tako počutila kot jaz!! Notranje boš orgastično razpoložena!! Marjanca tvojo besedo sem si izsposodila, ker je najbolj primerna!!! Saj ne zameriš!!! Danes moramo držat pesti za Marjanco,da bi imela čimmanj straha!!! Jankica, kaj ti že začneš z sadnim dnevom že ob polnoči!!Hi,hi!! Kolk sem žleht!!! Držim zate Jankica, da ti uspe!!! Punce, sedaj grem teč, zjutraj še nisem imela moči!! Nekaj me hoče položit v posteljo, ampak se ne dam!! Grem uživat naravo!! Punce, lepo se imejte in uspešen deloven dan vam želim!! ČAO!! Helena helena45

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

21. apr 2006 9:23

Encijan, bom probala prilepit eno slikco Aki

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

21. apr 2006 9:31

Hura, ratal je. Sicer je hči skoraj živce zgubila ko me je učila, ampak ni važno. Na sliki je zelenin zrezek,ki bo v kratkem objavljen v bazi, z lahno spremembo pa bo primeren tudi za 3md.V receptu so drobtine in parmezan, torej oboje hkrati ne gre. Ali pa morda, saj imate pri vsakem, tudi B obroku kos kruha zraven(kar meni sicer ni čisto logično), ali se moti.LP Aki

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

21. apr 2006 11:27

Bravo, Aki! Tudi jaz sem se tako naučila slikce limat. Na enem forumu je Majamarko prilepila slikco in me je seveda zanimalo, kako ji je uspelo. Zdaj moram pa večkrat probat, da ne pozabim. Bom prečekirala recept, ko bo dodan. Včasih dobim zeleno, pa nimam pravih idej za porabit, tako da bi mi bila všeč. Veš Tigrolina, na kulinariki je veliko fajn ljudi, ki si želijo pomagat med sabo in božanje je res prijetno, samo dostikrat ne pomaga za dlje kot za 5 minut, to pa nam za srečno in ustvarjalno življenje večinoma ne zadostuje. Kot je že Lisička lepo napisala, občasno vsi rabimo kakšno da se streznimo in si pogledamo v oči. Pa še nekaj je, Marjetko Cvetko smo pred časom, ko smo vse na veliko "grešile" pri kombiniranju in količinah, zadolžile, da nas minimalno enkrat na teden skrega, ker smo se druge samo tolažile. No, pa je dobra duša vzela zares. Zato ji pač ne zamerit. Praviš, da te ne pozna in te že skrega. Tudi ti nas morda še ne poznaš dovolj, mi pa mislimo, da vsi vse vemo (preberemo), pa najbrž nisi prebrala vse zgodovine. Ko si nekaj časa tu gor, se dejansko navežeš na "sotrpinke" in o njih razmišljaš tako kot o svojih običajnih prijateljicah/-jih. Skratka, dobrodošla! Lisička, super, da si se lotila hoje s tekom! Meni včeraj kljub dobrim namenom ni uspelo, sem spet ubrala rezervno varianto (pozno zvečer uro orbitreka) in po sadnem dnevu se danes počutim res lahkotno. Dobro, da je tu konec tedna, ko ne bo izgovorov, da ni časa... Encijan

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. apr 2006 15:10

Hojla! Točno tako,tiste besede niso bile namenjene samo Tigrolini,ampak vsem nam grešnicami z mano vred,čeprav sem pa izpostavila ravno Tigrolino,ker je pač bila "najbljižje"! Upala sem,da bo punca reagirala nekako v tem smislu:"Kaj si pa ta ženska misli,da me takole napada!Ji bom jaz že pokazala,da zmorem dieto in lahko zdržim tri mesece,ni vrag,da mi ne bo uspelo,ne bo ona meni take govorila....." Aha,pa še mimogrede,Tigrolina,res ne poznam tebe,prav dobro pa poznam tole dieto in bitko z kilogrami.Na ločevanju sem že skoraj dve leti,včasih bolj uspešno,všasih manj uspešno,včasih čisto padem,z odvečnimi kilogrami pa se borim že celo življenje. So bili dnevi,ko sem uživala v hrani in mi je bilo vseeno,kakšna sem,potem pa so prišli dnevi,ko sem se sam sebe sramovala in sovražila hrano in se potem iz obupa še bolj najedla. Vsi prejšnji poskusi,da bi se znebila odvečnih kilogramov so se mi izjalovili in rezultat je bil še samo več kilogramov.V ločevalni dieti pa sem našla nov smisel življenja,saj mi je z pomočjo nje uspelo igubiti skoraj dvajset kilogramov in prav tako z pomočjo te diete kilograme nekako držim na vrvici.Že kar nekaj časa mi je jasno,da bo to moj način prehranjevanja do konca mojega življenja. Mar ni to bedno??????? To sem ti napisala zato,da bi mogoče vsaj majčkeno razumela,zakaj sem se tako razjezila nate,saj si prej na veliko in široko objavila,da zdaj se greš pa zares,potem pa je že drugi dan vsega konec. Pa sploh ni pomembno,al te poznam al pa ne! Pa punce drage moje,hvala,ker me tako podpirate. Res je,takšna sem jaz.Pač ne prenesem hinavščine in lažne priliznjenosti in kar naravnost povem,kaj si mislim.Verjemite,da me zaradi tega mersikdo ne mara,ampak takšna sem in si ne morem nič pomagat! Ha,ha,sem se zdaj spomnila,kako je bilo pred leti,ko je prišla sodelavka v novih čevljih v službo,bili so črni,spodaj okrog pa so imeli takšen bel rob in meni to ni bilo všeč.Vse druge sodelavke so jo hvalile,kakšne lepe čevlje ima,jaz pa sem ji kar naravnost povedala,da men niso všeč,ker imajo tisti bel rob in bi bili lepši,če bi bili celi črni.In veste,kaj je uboga reva naredila?Z črnim alkoholnim flomastrom si je šla pobarvat tisti rob samo zato,ker sem jaz edina rekla,da čevlji niso lepi,medtem,ko ji je vsaj dvajset žensk reklo,da ima lepe čevlje! Ha,ha,no,še dandanašnji se velikokrat do solz nasmejimo,ko se spomnimo ta štorije! No,kakorkoli,vem kako težko in mučno je tole hujšanje in držanje teže in vem daa zato niso dovolj le lepe besede in pohvale,ampak da je včasih potrebna tudi kakšna huda beseda,da nas strezne in postavi na realna tla! Grem jaz zdaj na svoj vrtič,upam,da me ne bo spet zmočlo,ker potem....................... ste boge tu gor! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

21. apr 2006 18:09

Ha, ha , ha.... smo malo poživile ta naš forum, da je šlo vse skupaj malo v drugo smer. Je vse skupaj kar prav prišlo, da se bomo nekatere malo zamislile, glede naše diete in kg. V deželo prihaja pomlad, za njo pride poletje in vse bi se rade boljše počutile v svoji koži. Ampak brez muje se še čevelj ne obuje. Takšna je ta stvar, zato pa kar korajžno z dieto naprej, če se pa kakšen dan ali dva pregreši, gremo pa normalno naprej s tistim dnem, kateri je na vrsti. Seveda bo količina izgubljenih kg manjša, ampak vseeno ne bo zastonj. Lep sončen pozdrav vsem! marja PS.: bi še kakšnega smeškota zraven "pripopala", pa nisem še tak stručko in ga ne znam...... Sporočilo je spremenil(a) marja dne 21. apr 2006 18:11:47

Marjetka cvetka  

21. apr 2006 20:17

Marja,ali vidiš v desnem zgornjem kotu okenca,v katerega pišeš besedilo en tak rumen okrogel znakec,v katerem je črka S.Pritisni z miško na ta znakec in odprli se ti bodo smeškoti.Ker imaš plus paket,lahko uporabljaš vse smeškote! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

21. apr 2006 21:43

Punce, moje drage, rada bi vas opozorila, čeprav veste tudi same. Gibanje, kakršnakoli fizična aktivnost je ZELO POMEMBNA. 4 dni imam težave z nogo in poležavam, zredila sem se 2 kg. GROZA. Zato Marjetka Cvetka, kar krampaj in rovari po vrtu na vse načine, takrat hujšaš ali pa vsaj ohranjaš težo. Upam, da bo z menoj naslednji teden bolje, drugače bom morala nehati jesti. Problem je samo v tem, da nosimo kosilo tudi moji mami in moram kuhati. Kolo me bo pa baje počakalo, kot mi je napisala Marjanca. Res je tako. Lp iz Mb riba-ribica

Marjetka cvetka  

21. apr 2006 21:53

Ribica,upam da bo koleno čimprej nehalo bolet in boš lahko spet šla na kolo,ali pa kar peš. sem pa danes uspela vsejat vse in sem zdaj srečna in zadovoljna in upam,da mi bo raslo. Potem sva s hčerko igrali še babinton in sedaj čutim vsako mišico na sebi. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

21. apr 2006 22:18

sem pa res zmešana, saj vse piše, pa si nisem upala poizkusiti. Toako je bilo tudi ma klepetelnici, pa me je zasledila Verovnika in me takoj ogovorila, jaz sem malce oklevala, potem je pa potegnilo! No , sedaj bomo pa videli , kaj bo iz tega "ratalo". Pozdrav! marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti