24. apr 2006 9:22
Živjo!
Da še jaz malo nekaj nakolamfam, da boste vedele da še migam. :)))
Ja tuna, midve sva kar na izti valovni dolžini, Obe si zasluživa eno orng pridigo, če bi le pomagala!!!!
Tudi jaz grem verjetno že v četrtek na morje in to ti da en zagon, zdaj pa zares,..., ko vidiš da ne stojijo obleke kot bi želele. Ampak, taudi jaz nsem bila nič kaj pridna, svoj zadnji sadni dan sem speljala pred veliko nočjo.
Sem pa včeraj primerjala mojo letošnjo statistiko z lansko v tem času. Sem mislila, da me bo bolj streznilo,..., ugotovila sem da so kilogrami enaki kot lani v tem obdobju, le da sem lani v teh dveh mesecih izgubila veliko več in da sem bolj intenzivno izgubljala kilograme.
No jaz svojega cilja nisem dosegla, kljub enakim kilogramom mi kopalke niso prav. Tokrat me ni pobralo toliko v još**, hvala bogu, bi verjetno rekla Marjanca. Se pa ne dam, pred sabo imam vsaj še mesec ali dva pred glavnim dopustom in seveda bom pazila na prehrano in športala še v prihodnje. Mogeče bom te lepe kopalke vseeno lahko uporabila.
Tigrolina, tudi jaz vem da te je ujezilo, vendar si prehitro reagirala z mislijo da bi nas zapustila. Tu smo zato da si pomagamo in da si povemo brez dlake na jeziku tudi resnico, ki si jo navadno tako težko priznamo in se branimo, oziroma branimo bolj našo hrano... :)
Kot vidim je Marjetka zadela na pravi žebljiček in verjamem, da se boš je spomnila in z veseljem povedala koliko kg si izgubila,...
Predvsem pa želim povedati, da se tu ne smilimo ena drugi, saj nismo nič boge za nastalo situacijo smo krive same, ker smo dobro jedle, na dieti nam pa tudi ni nič slabega. Vedno smo site, za razliko od drugih dieti se celo sladkamo vsake toliko,....
Predvsem pa smo odprte in vesele vsake nove članice- člana, ki se je odločil živeti zdravo in poskrbeti za svoje telo. Seveda pride s časom tudi kakšna kriza katero premagamo skupaj, amapak sem tudi jaz mnenja, da kriza ne nastopi že drugi dan diete in bi tudi sama sklepala iz tvojih sporočilc, da še iščeš motivacijo in da nisi najbolj odločena spremeniti svojega življenja, ne samo prehrane za voljo lepega telesa, že res da je želja po lažjem, lepšem telesu prisotna vedno, le vprašanje je kako močna je in kaj si pripravljen storiti za izpolnitev le te.
Me veseli, da boš pa čeprav samo zato, da pokažeš marjetki, da ti zmoreš ostala in nadaljevala. Jaz pa ti svetujem, da upoštevaj dieto, ker so v prvem mesecu najlepši rezultati!!!! IZPLAČA SE!!!!
No jaz pa še ugibam, če bi imela sadni dan, po dnevih naj bi bila danes Š, ker pa je to moj najljubši dan bom verjetno šla zdaj vrtat regrad .... :)
Se slišimo, beremo.
In gremo novim zmagam naproti, kajti bližajo se spet prazniki, pikniki,.... in potrebna bo ogromna motivacija, da bomo premagale vse skušnjave. Verjamem, da nam bo s skupnimi močmi uspelo.
LP.Rožica.