20. mar 2006 10:18
Dobro jutro!
Kako je fino, ko takole pridno sodelujemo, zato še enkrat hvala Jankici in Darkid za ponujeno pomoč. Jankica, super, da te urejanje veseli, lahko bi tudi že prej kaj naredila, saj smo vsi enaki (tudi mene ni nihče prosil, pa sem se kar sama lotila). Jaz sem glede urejanja poštnega predala predlagala dežurstvo, ampak samo zato, da ne bi stvari predolgo čakale na objavo oziroma odgovor, če sporočila ne bi nobena opazila, lahko pa se dogovorimo tudi kako drugače. Seveda lahko na pošto vsaka odgovarja, da ne bi mislile, da imamo nekatere več pravic, druge pa manj. Če naredimo kako večjo spremembo, pa povemo (ali pa se prej dogovorimo) tukaj na forumu. Mislim, da bi tako lahko funkcioniralo. Povejte še ve svoje mnenje!
Jaz bi si od urejanja pošte malo oddahnila, tako da se lahko
Jankica in Darkad kar sami dogovorita, kako vama ustreza, potem pa povejta tukaj, da bomo vedeli tudi ostali.
Sicer pa je za mano zanimiv in razgiban vikend. Ker sem bila tokrat sama, sem si obakrat za dobro jutro privoščila kar ta pravo dozo orbitreka (enkrat 90, drugič pa 60 minut), potem pa tuš, tako da sem bila zjutraj kot prerojena. V soboto sem bila tudi v knjižnjici (
Rožica, sposodila sem si 3 knjige na temo urejanja spletnih strani in sem že začela študirati), nekateri ukazi delujejo tudi na forumu,
saj se vidi, a ne? Kaj sem imela za kosilo, si lahko pogledate v albumu, naj vam namignem, da je bil OH dan. Klasika sicer, ampak okusno, da je kaj! Aja, v petek sem nekaj eksperimentirala s proseno kašo in jed tudi poslikala. Sem se pa odločila, da sprobam čim več jedi iz Rinine knjižice oz. mi bo knjižica za osnovno idejo, ker je še vedno veliko stvari, ki jih nisem preizkusila, pa so najbrž dobre in nekatere tudi hitro pripravljene.
Včeraj sem imela malo preveč obilen sadni dan (cela vrečka študentske hrane za kosilo) in sem si popoldne v tistem prekrasnem sončku zato privoščila še en daljši sprehod, danes pa imam običajen sadni dan, brez oreščkov, upam!
Uživajte v prelepem sončnem dnevu!
Kam ste se pa nekatere skrile, Marjetka Cvetka, Tejčica, pa Vemves? Pa Bonaca, Tuna in Tabina se tudi že dolgo nič ne oglasijo. Lanes, upam, da nas bo Tuna spet zbobnala skupaj, jaz sem seveda ZA.
Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 20. mar 2006 10:21:20