Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. mar 2006 12:31

Hojla! Oj,če ne bo prišlo kaj vmes,se mogoče tudi jaz prikažem v petek v Celju. Aki,super,tale način prehranjevanja se mi zdi pa super.Hvala,ker si se tako potrudila za nas. Nekako v tej smeri sem tudi jaz premišljevala,nekakšna kombinacija 3md in Montija. V glavnem črtat belo moko,beli riž in sladkor,ločevati OH in B,sadje do kosila. Danes si bom privoščila motovilec in krompir. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

21. mar 2006 20:27

ČAO.Moja dieta je bolj tko,ampak kg ne gredo navzgor,kar je najvažnejše.Danes sem gledala na programu TV PIKA odajo o naši dieti.Sam sem šele proti koncu začela gledat,ampak gospa ki je o njej govorila,jo je hvalila.Sem pa videla naslovnico RINE (31.3.06),kjer bo napisana zgodba o gospodu,ki je s to dieto v 15 mesecih shujšal 90 kg.Menda je držal dieto 3 mes.,pa 3 mes. nadeljevalne in to še 2krat ponovil.Tud mene zanima kje je Marjanca in če Helena še tako vztrajno teče. luna1

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

21. mar 2006 20:42

Halo dekleta! Kako ste kaj, danes je bil prvi pomladni dan. Ampak je bilo res vsega po malo. Bomo videli kaj bo še v bodoče? Encian res kar nekaj novosti vidimo pri tvojem oglaševanju, daj še kaj novega dodaj, si se kar nekaj novega naučila iz knjig *Vsi ljudje vse vedo*. Moji kg-ji se zmanjšujejo čeprav samo za 0,5 kg /ta teden - pa še to, ker sem fasala angino - ne morem požirati! Ta je pa lepa!! Bodite pridne! Jana janadr

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

21. mar 2006 22:22

Hojal vsem skupaj, samo na kratko se vam javljam. Tudi jaz bom poskusila priti v petek v Santano na čvek. Lepo se še imejte in lahko noč. LANES

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

22. mar 2006 6:05

Lepo pozdravljene drage moje!!! Po dolgem času se vam javljam!! Hvala vam, da se me še spomnite, zato sem vam dolžna, da vam mal poročam!!! Res moram priznat, da vas nekaj časa nisem spremljala in berem, da je veliko novosti!!! Vsa čast Encijanu in Rožici za novo stran, ki sta jo odprli in še drugim, ki vam pomagajo!! Veliko je novih in prav je tako!!!Zato sem kar malo zgubljena, ker jih ne poznam, bom se pa prihodnje potrudila, da bom bolj redno spremljala dogajanja in vas spoznavala!!! Kot prvo, še vedno tečem in to redno, slabo vreme ni ovira!!! Sedaj je veliko bolje teči, ko imaš kondicijo in je res pravi užitek!! Imam zelo dobre izkušnje s tekom, saj mi je pomagal, da sem spravila17kg dol!!! In tudi pri vzdrževanju nimam problemov s težo, po zaslugi teka!!! Vsaki toplo priporočam, da se odloči za kakršno koli redno gibanje!! Srečanja v Santani pa se ne bom mogla udeležit, ker delam popoldan, pa tudi zamenjave ne dobim, mi je bilo že jasno povedano iz strani šefa!! Lahko pa drugi teden, razen v torek!!!Saj leta ni še konec in ni vrag, da se ne bomo enkrat srečali!! Encijan o kakšnem dolgu govoriš??Jaz o tem nič ne vem!! Naj vam zaželim čim bolj uspešno izgubljanje kilogramov, ko bo kriza pejte ven na sprehod!!!! Lepo se imejte in uživajmo življenje!!! lp Čao,čao!! helena45

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

22. mar 2006 7:52

Dobro jutro drage dame, Helena, super presenečenje za začetek dneva. Zelo sem pogrešala tvoja jutranja javljanja, ko si nam poročalo o tem kakšno je vreme zunaj, ali je poledica, ali sije luna, o srečanjih s psi...... Moram priznati, da si mi vlivala veliko korajže, da sem tudi jaz začela z rednimi aktivnostmi. Na žalost sem še vedno prevelika zaspanka in zjutraj kar ne morem iz postelje pravi čas, da bi vsaj malo potelovadila. Sem pa zvečer zato bolj aktivna, saj imam 4x na teden razne vrste razgibavanj - telovadba, joga in ples. Celjanke, v petek tudi jaz ne morem priti, ker imam maturantskim ples. Enkrat mi bo pa že ratalo, da se vam priključim in vas tudi osebno spoznam. Aha, še vse pohvale avtoricam spletne strani in vsem, ki so že prispevale recepte. Punce čestitam . Res pohvale vredno, da ste si vzele toliko časa in uredile našo stran. Lep pomladni pozdrav vsem skupaj iz sončne Savinjske doline. SMILE28

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

22. mar 2006 8:34

Dober dan, punce moje! Hej, Helena, si mi pa naredila lepši dan! Žal mi je, da ne boš prišla v Santano. Sem že kar uživala, ko sem pomislila na našo staro druščino in kako bo fino, ko bomo zopet vse skupaj na kupu. Ti bomo poročale, kaj je bilo in kdo vse je bil na čajčeku. Aja, Robida, kam si se pa ti skrila? Oglasi se! Marjanca, še kar čakamo nate! Daj no! bonaca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. mar 2006 8:59

Živjo! Tako je treba, oglasite se da bomo vedela kako vam gre! Bonaca, Robida si je poškodovala roko in takrat mrknila z oglašanja na forum. Obljubila je da bo sprenljaja in če bere se bo gotovo potrudila da nam kaj napiše. Kaj pa Lisička in Rmeli, se že dolgo nsta javili . Kako vama gre? Dajte mi kakšno idejo za Š dan. Se mi tako smili moj fant, da bi mogel spet riž jest. Ker se mi spet "lušta" riža. Ne jem nič drugega kot riž in na OH makarone. Sicer on pravi, da se bom jih že preobjedla. Mesec je že okoli in bolj slabo kaže, da bi so njegova napoved uresničila. :) LP. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 22. mar 2006 09:03:53

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

22. mar 2006 9:37

Naredi si krompirjevo solato z dodatki po okusu. Njamiiiiiiiiii! Jaz imam to danes na jedilniku. Marjetica

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

22. mar 2006 10:33

Ali pa ajdovo kašo z gobami (če nisem že prepozna). Dober tek! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti