22. mar 2006 6:05
Lepo pozdravljene drage moje!!!
Po dolgem času se vam javljam!! Hvala vam, da se me še spomnite, zato sem vam dolžna, da vam mal poročam!!! Res moram priznat, da vas nekaj časa nisem spremljala in berem, da je veliko novosti!!! Vsa čast Encijanu in Rožici za novo stran, ki sta jo odprli in še drugim, ki vam pomagajo!!
Veliko je novih in prav je tako!!!Zato sem kar malo zgubljena, ker jih ne poznam, bom se pa prihodnje potrudila, da bom bolj redno spremljala dogajanja in vas spoznavala!!!
Kot prvo, še vedno tečem in to redno, slabo vreme ni ovira!!! Sedaj je veliko bolje teči, ko imaš kondicijo in je res pravi užitek!! Imam zelo dobre izkušnje s tekom, saj mi je pomagal, da sem spravila17kg dol!!! In tudi pri vzdrževanju nimam problemov s težo, po zaslugi teka!!! Vsaki toplo priporočam, da se odloči za kakršno koli redno gibanje!!
Srečanja v Santani pa se ne bom mogla udeležit, ker delam popoldan, pa tudi zamenjave ne dobim, mi je bilo že jasno povedano iz strani šefa!! Lahko pa drugi teden, razen v torek!!!Saj leta ni še konec
in ni vrag, da se ne bomo enkrat srečali!!
Encijan o kakšnem dolgu govoriš??Jaz o tem nič ne vem!!
Naj vam zaželim čim bolj uspešno izgubljanje kilogramov, ko bo kriza pejte ven na sprehod!!!!
Lepo se imejte in uživajmo življenje!!!
lp
Čao,čao!!
helena45