22. mar 2006 11:04
Kaj pa prebranec? LP tuna
22. mar 2006 11:04
Kaj pa prebranec? LP tuna
22. mar 2006 11:15
Evo, še eno branje, ko smo včeraj spraševale o fruktozi: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3605 jankica
22. mar 2006 12:32
Jankica, zelo zanimivo branje. Tudi jaz sem v soboto kupila fruktozo in se odločila, da belega sladkorja pri hiši ne bomo več uporabljali. Imam sicer še zalogo rjavega - ampak očitno tudi rjav ni nič boljši kot bel, Imam vprašanje: kakšne sladkorje oz. sladila uporabljate in za kakšne namene. Prebrala sem, da ima fruktoza nižji GI kot drugi sladkorji in iz tega sklepam, da je priporočljiva tudi za našo dieto. Ali katera uporablja javorjev sirup? Za peciva? Pa še nekaj o limoni: kakršnakoli že je v želodu, bazična ali kisla, očitno je zelo zdravilna. Ali katera redno pije limonado? Je to v kontekstu naše 3MD? ČAO. SMILE28
22. mar 2006 13:28
Hojla, jaz sem javorjev sirup kupila za začinjene piškote http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5783&besed Nekatere pijejo limonado z javorjevim sirupom pri večdnevni očiščevalni kuri - jaz sem jo pila le enkrat na kao vodni dan. Na limonado pa na žalost kar pozabim, odkar pojem več sadja, pa mislim, da škodovati ne more (C vitamin). Malo računam na Aki, da nam zaupa še kakšen recept Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 22. mar 2006 13:31:15
22. mar 2006 15:35
Pozdravljene! Rabim malo pomoči.Danes je moj 28 dan diete,B dan.Še enkrat sem prebrala navodila,vodni dan 29 dan,po sadnem dnevu.Kje sem naredila napako.Začela sem 23.2. hvala Saša vemves
22. mar 2006 15:40
Sem že ugotovila napako.Začela sem 22.2.Malce me je zmotila moja tabela v excelu,ker na 22 nisem imela podatkov,ampak 23,ko sem vpisala začetno težo. Torej je danes 29 dan,jaz sem pa namesto vodnega,začela z B.Kako naj popravim napako.Zdaj pa jaz hudo grešim vemves
22. mar 2006 16:02
Hojla! Pozdravljena Helena zopet med nami.Res smo te že pogrešale.Manjkala nam je tvoja tekaška vztrajnost. Vemves,hm,zdaj je že,kar je.Najbolje,da narediš takole,lepo pojdi tale ciklus naprej in imej vodni dan po naslednjem sadnem dnevu,tako bo najbolje.Zapomni si,da vodni dan vedno sledi sadnemu. Bo pa mal kazni,ker boš vodna nedeljo,hi,hi! Tudi jaz sem se odločila,da sladkor,bela moka in bel riž v moji prehrani nimajo več kaj iskati.Žal bo bolj težko v to prepričat moje domače,ker so grozno izbirčni. Aja,pa banane tudi ne,ampak krompirju se pa ne bom odpovedala. Danes sem za kosilo jedla ješprejn z dušenim porom in papriko. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
22. mar 2006 16:39
vemves, jaz sem tud čist pozabila gledat na moj seznam. A udariva vodni dan naslednji četrtek? Če ga bova ta teden, bo vodni ravno na nedeljo, to pa ne bo dobro (kuhat nedeljsko kosilo, jaz pa na vodi ) Punce, a je katera že pomislila na regrat s krompirjem za Š dan? jaz ga bom jutri, komaj ga že čakam. Pozdravček Mateja tejča
22. mar 2006 18:11
Tejča,jaz sem načeloma za,samo,me pa zanima,če je kaj porušen cel ritem.Malo se sicer tolažim,da sem imela vsaj enega vodnega,na polno luno. Saša vemves
22. mar 2006 22:38
Dober večer! Zgleda, da sem postala kar malo odvisna od tega foruma. Kar naprej gledam, če je katera kaj napisala... Julya in Aki hvala za vajini zgodbi. Z veseljem in zanimanjem sem jih prebrala. Teoretično tudi jaz vem veliko stvari, a jih v vsakdanjem življenju še ne upoštevam. Bele moke, riža in testenin še nisem črtala. Ločevanja pa sem se zelo navadila. Nekako sem se prepričala, da dokler bom ločevala, bo vse v redu! Počutim se dobro, postala sem bolj gibčna, lažje hodim... Jutri bom imela sadni dan. Upoštevala sem nasvet, ki ga je dala Korenzu in sem kupila ananas v lastnem soku. Se že veselim!!! Janadr, da hujšaš 0,5 kg na teden je odlično!! Nekje sem prebrala, da je to najboljše. Le tako naprej!! Bodite pridne in lahko noč. mokiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Galette z zelenjavo
Veseli tiramisu