17. mar 2006 17:58
Pozdravljene ,pozdravljeni
Da vam napišem vse kar vas zanima, si moram vzet malo več časa, kot pravi Julya prosti spis za čez vikend, da bo imelo rep in glavo.
Najprej bi se pohvalila kaj mi je šinilo v glavo,ko sem včeraj razpredala o sadjefobiji moje hčere. Danes ima namreč sadni dan in da ni čisto zgrečen si naredi sadno-zelenjavnega in po možnosti iz pretežno surovih sestavin. Spomnila sem se kako se da fajn jest surov korenček, cvetačo, papriko ... z raznimi dipi in v hipu je bila rojena ideja: avokadov namaz (sem ga že lani prispevala v bazo) in tega ima zelo rada (tudi meni je avokado po tem receptu najboljši), zraven pa koščki surove zelenjave
, rumena koleraba,zelena paprika, redkvice. Vse sem pofotkala in bi rada prispevala na vašo spletno stran.A pošljem direktno na Moj album ( samo potem rabim geslo), ali kar na email. Mislim da bi šlo lahko na S dan .Povejte če se strinjate. Bom pa najbrž poslala tudi v bazo, lahko pride v poštev tudi vegetarijancem, najbrž tudi montijem in še komu.
Lanes, čestitke
.Tvoj načrt se mi zdi zelo moder,kar tako naprej.
Sem imela od včeraj tako veliko za prebrat,da mi je ful časa vzelo.Saj to je fajn, da ste tako aktivne in se podpirate, v slogi je moč in so ovire manj težke.Tako veliko je bilo napisanega, da nevem več katera je kaj napisala. Skratka čestitke celotni druščini tako za izgubljene kilograme, če posebno za vodne dneve, pa pol ure orbitreka ..pa za pridno pisanje in medsebojno podporo in ne nazadnje za spletno stran
Hotela sem komentirat to, da so vse te metode (tako 3md, moninjak,ločevalno kombiniranje hrane ) precej podobne v tem da temeljijo na sadju in zelenjavi, vse ostalo so nianse.Potem pa izbereč kar komu bolj odgovarja.Meni je bolj všeč moja, ker mi daje več svobode, moja hči pa pravi da jo 3md bolj sigurno vodi k cilju (rabi bolj ostre meje ).
. Lep pozdrav
Aki