17. mar 2006 11:25
Hoja vsem skupaj
Encijan, hvala za pohvalo. Tudi tebi in vsem vam na forumu prav super uspeva, smo pač različni in se nam organizem drugače odziva. Imaš pa veliko volje in vztrajnosti, ter veliko vzpodbude daješ vsem novim in starim tudi.
Jaz pogrešam naše punce. Halo, kje ste? Kako vam gre vzdrževanje teže. Dajte se malo oglasit, ali pa se kar dobimo spet na čveku v Santani. HA, kaj pravite. Tudi druge iz okolice, se nam lahko pridružite.
Tuna, boš še ti malo spodbudila stare znanke in vse ostale in določila datum.
Bonaca, si za, Robida, se nam že lahko pridružiš, Helena boš pritekla na čajček, Marjanca si še z nami, Marjetka cvetka ti pa vem, da si za, vsaj upam, pa Marina45, tudi ti prideš kajne... Encijan, če boš v bližini, se boš pridružila tudi ti, kajne... pa vse ostale, ki ste naše pridite.
TUna... kraj Santana, datum pa ... javite se in povejte.
Rožica, konca diete me je bilo kar pošteno strah, ker sem vedela, da me čaka težko delo to ohranit, saj ste me nekatere prav prestrašile. Sama vem, da potrbujem nek načrt in se potem tega držim. zato sem se poskušala kar pridno držati 2. Rinine knjige s to izjemo, da sem vodne dneve imela ma polne lune, ostalo pa po knjigi. Dieto sem končala konec novembra 2005 in imela 62, 5 kg, nato pa sem v naslednjih 3 mesecih mogoče izgubila 1 ali 2. kg, ne vem točno. Zdaj ko sem v drugem mesecu po vzdrževalni dieti pa imam 60, 5 kg. Torej še 2 kg manj. Več pa ne želim izgubiti. Če bom držala težo od 60 do 62 kg bom zadovoljna. sicer je moja višina 167 cm in bi potemtakem morala imeti 57 kg, ampak to je odvisno od knstitucije. JAz sem s tem kar sem prigarala zadovoljna, čeprav je bil mojcilj 58 kg, ampak bi bilo preveč.
Še zdaj jem sadje do 12. ure oz. kar do 14. ali 15. ure torej do kosila. Še vedno ločujem, mi tako tudi paše. Določila sem si samo okvirje po luninih menah: polna - voda, prazna - sadje, krajci zelenjava ali sadje. Ostale dneve kosila in večerje pa po želji, s tem, da imam večerjo najkasneje do 19. ure. če pa bom še izgubljala na teži bom vključila zajtrke z jogurtom in misliali polnozrnato štručko z marmelado ali medom.
Že dolgo, ne vem točno od kdaj pa vsako jutro na tešče spijem vodo z medom in jabolčnim kisom.
Takole Rožica, upam, da sem ti kar pomagala.
Lepo se imejte vse skupaj. Meni se že mudi, ker moram zdravniku po bolniški list, ker zaključujem z bolniško, čeprav se od včaraj kljub jemanju antibiotikov ne počutim ravno zdrava. Bo že bolje. v ponedeljek moram biti v službi, ker me spet čakajo obveznosti. Tako je pač.
Lepo se imejte, pa veliko se smejte (bi rekli moji učenčki).
LANES