16. mar 2006 20:45
Ja, Aki, super, lahko pošlješ slikce na naš mail, pa bomo objavili. Če nas malo spremljaš, že veš, da smo veseli vsake ideje in če jo lahko komu damo, še toliko bolje. Encijan
16. mar 2006 20:45
Ja, Aki, super, lahko pošlješ slikce na naš mail, pa bomo objavili. Če nas malo spremljaš, že veš, da smo veseli vsake ideje in če jo lahko komu damo, še toliko bolje. Encijan
16. mar 2006 20:58
Živjo1 Joj kako ste vse napredne tele slikce pa to..jaz pa še digitalca nimam tko da ne bo nič se bom raje kar računalnika držala pa bo drugače so pa tele fotke in recepti super zadeva vso pohvalo sem kar voljo dobila čeprav imam šele 11 dan,no ja ga je že skoraj konec Jutri pa spet v boj sem si že zamislila kaj bo na jedilniku UFFFF spet ta sadni dan FUUUJ sploh se ga ne morem navaditi!!!!! LP simonka1
16. mar 2006 22:07
Encijan je napisal/a: |
Ja, Aki, super, lahko pošlješ slikce na naš mail, pa bomo objavili. Če nas malo spremljaš, že veš, da smo veseli vsake ideje in če jo lahko komu damo, še toliko bolje. Encijan |
16. mar 2006 22:19
Neli5, poslala sem ti eno fletno pošto na temo dieta in je nekaj tudi na temo, ki smo jo imele v Trzinu.To bom skušala poslati na našo skupno pošto, vendar brez sina mi ne bo uspelo. Torej moram počakati, da pride na obisk. pozdrav! marja
16. mar 2006 22:46
čer! Aki me veseli, da sem pomagala. To slikco sem dodala za spodbudo, da ne bi bil naš album prazen in to je bilo najhitreje narejeno in pripravljeno na fotografiranje. :) No to je bil namen te rubrike, kot vemo vsaka po svoje kuha, servira,..., že pokrajine v Sloveniji se močno razlikujejo v kulinariki. In tako lahko s svojim vsakodnevnom obrokom, mogoče koga spomnimo, da bo spoznal da si tudi to lahko pripravi. Navsezadnje dandanes nimamo veliko časa za kuho in že jajčka na različni način,..., so lahko enkraten obrok. Zato kar pogumno! LP. AKi na e.mail 3mdforum@gmail.com OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/ Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 16. mar 2006 22:47:53
17. mar 2006 8:09
Aki, e-mail ti je napisala že Rožica, sem pa mislila, da si ga najbrž opazila na naši spletni strani, kjer si našla tudi slikce z recepti. Skratka dobrodošla, saj nismo zaprta druščina, tudi kakšne tvoje izkušnje z ločevanjem bomo veseli. Tukaj nas je namreč kar nekaj, ki imamo po koncu 3md probleme z vzdrževanjem, ker ne vemo, kako naprej. Zato bomo zele veseli, če nam poveš, kako se prehranjuješ, kakšen zajtrk imaš, kako in kdaj ješ sadje, kolikokrat ti privoščiš sladkarije, vse to nas zanima. V albumu se predstavlja še ena naša članica. Meni je včeraj res uspel B dan, nisem bila lačna (razen malo zvečer), dobro sem jedla, privoščila sem si še en sprehod in dobre pol ure orbitreka, tako da me je danes tehtnica razveselila z dodatnim minusom, sicer samo 40 dag, a po 3 sadnih dneh sem se bala, da bom kaj dobila nazaj Lep dan! Encijan
17. mar 2006 9:08
Haj! Se javlja ena velika GREŠNICA! Pa tako sem imela v planu da bom imela dva sadna in en vodni dan . Vse mi je padlo v vodo. Slikce iz srečanja so super! Se vidi da smo imele preveč hrane in jo je pol ostalo! Čestitke vsem za izveden vodni dan in izgubo kilogramčkov! Pozdravljene tudi vse nove in veliko vztrajnosti vam želim! Se izplača- povem iz lastnih izkušenj! Lep dan še naprej sedaj pa šibam pobarvat mojega sina ki že pol ure čaka kdaj se ga bom usmilila.Pravi da ima že ful narastka in mu nič več ne stoji kot je treba ha ha ha ! Čao! any
17. mar 2006 9:58
Lanes. hvala za odgovor in tvoje izkušnje. LP Bojan Z.
17. mar 2006 9:59
No za mano je 1. sadni dan. in tehtnica je zjutraj pokazala 1,2 kg manj kot na prvi dan diete. Torej resnično deluje ta dieta. Zelo sem zadovoljna in nisem izgubila motivacije. V načrtu imam izgubit 8kg, če bo kaj več pa še toliko bolje. Danes bodo pa piščančji ražnjiči na jedilniku. Njami! Zanima me ali lahko jem zraven ajvar. Da ni vse tako suho. V Rinini knjižici je sicer na škrobni dan v receptu za segedin juho tudi ajvar. Marjetica
17. mar 2006 10:01
Jutro! No zdaj imam pa nekaj časa da vam kaj napišem, no vzela sem si ga malo, da napišem kar me je že včeraj zanimalo. Pa me je Encijan prehitela. :) Aki Zanima me kako izgleda tvoj način prehrenjevanja. Imaš mogoče živila, ki jih spolh ne uživaš.. Postopek prehranjevanja, na kaj paziš, kako si sledijo obroki... Lans tudi tebe sem želela vprašati, če si se dražala točno knjigice naslednjih 90 dni ? In tvoje izkušnje, opažanja. Zanima me koliko si izgubila na vzdrževenju,... Punce saj veste vedno nas zanima kako naprej. Meni je uspevalo kar 6 mesecev ohranjet težo, potem pa..... hvala bogu sem reagirala pravočasano. Tokrat izgubljam te pridobljene kilograme zelo počasi. Zdaj vidim kako kaj vpiva na izgubo prehrane. V prejšnih krogih, sem se skoraj popolnoma odpovedala kruhu in živilom z visoko vrednostjo maščob,..., zdaj pa veselo pojem tudi košček kruha(polnozrnatega) ali žličko majoneze, kisle smetane,... Vendar tokrat moj namen ni -20kg ampak veliko manj, predvsem pa razmišljam naprej in se bojim da se mi zgodi enako in se bodo kilogrami začeli hitro nabirati, ko bom v svojo prehrano vključila živila, ki sem jih v dietnem obdobju ukinila. Predvsem pa na moj novi pogled na prehrano vpliva zopet moja mama, ki kot sem že omenila hodi na neke tečeje zdravega hujšanja, kjer hujšajo, brez predpisane diete in prepovedanih živil. Le učijo jih spoznanja, koliko potrebujejo in predvsem tega da morajo zaužito pokurit (torej rekreacija)....., omenjajo torej to kar delno vse vemo, ampak oni so stopničko višje pomagajo jim to vpeljet v prakso. Seveda jih pri prehrani učijo gledat na marsi kaj, ( vsebnisti v živilih, kalorije,...) ker jaz le ne znam biti tako močna, tako odlična, se bom po dieti verjetno spet zatekal v neke vrsto ločevanja. LP. OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Miklavževi parkeljni