16. mar 2006 12:55
Pozdravljeni vsi! Vsem moram čestitat za vzdržnost( kapo dol). Jaz sem šele začetnica in upam, da mi bo uspelo!!!!!! Danes je moj prvi sadni dan, upam da ga bom prečikala. Lp. Karmen karmena
16. mar 2006 12:55
Pozdravljeni vsi! Vsem moram čestitat za vzdržnost( kapo dol). Jaz sem šele začetnica in upam, da mi bo uspelo!!!!!! Danes je moj prvi sadni dan, upam da ga bom prečikala. Lp. Karmen karmena
16. mar 2006 13:08
Živijo, punce! Karmena lepo pozdravljena in dobrodošla v naši družbi!! Kar pogosto se javljaj, boš videla, da ti bodo dnevi na dieti hitreje minevali (in lažje) v naši družbi - veliko uspeha in izgubljenih kilogramov! Danes je moj B dan, pa po včerajšnjem vodnem sploh nisem bila lačna, sem pa vseeno že pojedla kosilo (prepražena rdeča in zelena paprika, por, paradižnik, jajce - neke vrste jajčno-zelenjavna omleta) in seveda veliko solate. Ko sem začela jesti, se je zelooooo prileglo!!! Zdaj pa veselo na delo - ne vem pa, kaj naj za večerjo,... Kakšen predlog, prosim! Želim vam lep popoldan in lp darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 16. mar 2006 15:33:31
16. mar 2006 13:17
Teta Fani superca...čestitam. Lanes joj ti ubožica, si preveč uživala na smučanju pa te je one kaznoval. Ledvice so bolje....ampak danes še ne grem na odbojko, drug teden pa pridem. Kaj se Andreja nima na koga dret? Rožica jaz ne morem odpret našega novega meila? LP tuna
16. mar 2006 15:28
hojla Na hitro se malo javim in se pohvalim ker sem zdržala.Tudi na kilah se malooooo pozna vendar to še ni to ker seprejšni mesec obubno grešila.Danes sem kar na sadju in mi ni prav nič hudo tako upam da mi bo končno uspelo. Tudi druge ste pohvaljene ker vidim da zdaj ni več heca in greha pri hrani. ROŽICA poslala sem ti zasebno sporočilo Toliko za danes kajti delo me priganja Čao
16. mar 2006 17:08
poročam: 2x dadni, en vodni pon. 70,3 / čet. 67,9 - mega, ampak se mi vedno vrne vsaj pol kile do 1kg - bom pazila --- men se na žalost itak zdi, da tale luna samo vodo mal bolj izčrpa iz organizma, pol se pa vrne - shujšam pa pač zato, ker ta dan nič ne jem sicer zlo zadovoljna, ampak tole je blo kar kruto - včerej me je reeees zeblo in laaaaaačna sem bla zvečer prav res zelo --- he, he - ker nisem mogla spat - najbrž od lakote al pa lune, sem buljila televizijo in šla papat danes ob 0. 40 mičkeno samo - nekaj arašidov in sadje iz kompota ribica - ribica / sem ti poslala kje omenjam literaturo - označene strani zadnjič na osebni meil, da se ne bi mučila pri pregledovnju strani za najzaj - se pa tukaj res hitro spregleda, če nisi vsak dan bralec, za moaj leta se pa bolj drugi sekirajo, kot jaz, hi, hi - so mi že za nekatere stvari rekl, da je čudno, da se mi jih še da delat, ko sem že tako stara he, he - recimo se prirolat v službo - men se zdi pa čist normalno - se ne dam motit ---- in tudi ti se ne daj! saby - namesto surovega sadja jej kuhano in če je še toplo bo še bolj napolnilo občutek lakote - vsaj pri meni je tako - sladke kuhane hruške z cimetom so mi že velikokrat pomagale marja - prov si zapopadla he, he --- en miško imam v terariju po kateri sem privzela nik, eno sem pa narisala za pravljico,--- jest pa nisem našla kam so mi ilustracijo pripopale une bejbe, ki urejajo našo 3md stran - sporoči prosim jankica, luna1, claudia12, - bravo vemves - mater ti hitr tole hujsas - jest sem zdele šele 9 kg v 4ih mesecih - ma ste ne face - jest pa počas - sem se zmeraj pol zredila nazaj precej hitr, če sem prestrogo hujsala - tako, da sem se zdaj odločila počasi - me pa zeza - pol pa delam seveda "zgoraj omenjene popravke", he, he Encian - na žalost ne znam tega delat - sem se še za prijavo lovila, da me je blo kar sram rožica - stvari, kot so kuhana jajca, pa solata, pa mogolsko meso pri Kitajcih... se mi ne zdi, da bi jih slikala hi, hi - ko pa skuham kaj pametnega vam pa pošljem Neli5
16. mar 2006 18:48
Tuna poglej zasebno sporočilo! Neli5 saj to je bil namen teh naših idej, da si izmenjamo tudi vizualne ideje obrokov. Tudi tisti kruhki, stiropor, se meni niso zdeli vredni objave, pa vendar kaj bi se slepile, če je to naš obrok. Mogoče pa komu daš čisto preprosto idejo, kaj lahko poje za malico, kosilo na določen dan. Le poslikaj nam naslednjič tvoja trdo ali mehko kuhana jajčka in jih lepo serviraj,.... he, heee,... Le pogumno, fotografirajte obroke in objavljejte slikce! LP. OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/
16. mar 2006 19:37
Pozdravljene! Na hitro se javim še jaz,ker mi otroci ne dajo miru.Čestitke vsem za izgubljene kilograme. Jaz sem vodni dan včeraj preživela bp.Če ne grešiš se pozna tudi na tehtnici Danes sem jedla orado pečeno v soli,zelenjavo in solato,zvečer pa pol manj.Slikala bom naslednjič,ker sem imela danes goste in ne vem kaj bi si mislili,če bi začela z aparatom skskati okroli mize. Lep preostanek večera vam želim. tikva
16. mar 2006 19:57
hoj hoj punce! Mene pa že dolgo časa ni gor - samo hitro kukam na čvek, če utegnem. Smo imeli internetno povezavo na popravilu. Da poročam - vodni dan uspel 100 % - rezultat -1.5 kg. Sem nadaljevala z OH in se ravno sladkam s koščkom torte Nutella, mnjammmm. O teži poročam po končanem prvih 28 dneh. Vse nove, pozdravljene, z veliko vneme naprej in s čim manj kiksi nad kilograme. Pozdravček Mateja tejča
16. mar 2006 20:28
Neli5, tvoja miška je na našem mailu, če nam rata (tudi Rožica in jaz se še loviva, no, saj jaz še nič nisem prispevala pri spletni strani, ampak nekoč na faksu sem nekaj delala, pa bi lahko malo po spominu in netu pobrskala in kaj prispevala) bomo tudi njo nekam pripopali, treuntno pa jo lahko vsi, ki imamo dostop do maila, vidimo kar tam (tudi ti). Punce, jaz sem pa danes imela za pozno kosilo pečen piščančji file, pa pražene šampinjone in skledo solate. Mmmmm je bilo dobro! Samo sem bila preveč lačna, da bi obrok še slikala, čeprav sem to mislila narediti, sem na žalost ugotovila, da se bom s tem najbrž "hecala" le čez vikend. Danes mi je torej po treh sadnih dneh uspel en B dan po dolgem času in se prav super počutim. Jutri bom najbrž porabila še nekaj preostalih gobic in nekaj skombinirala z rižem. Zdaj grem pa pripravit solato za jutri, potem pa še za pol ure na orbija. Lanes, lepo, da si se oglasila, daj oglasi se še kaj, tudi potem, ko se pozdraviš. Vidim, da si še vedno suhica. Super, si nam lahko za zgled, poleg naše pogrešane Marjance ti gre po moje tole vzdrževanje najboljše od rok. Druge se kar vračamo in ponavljamo kroge. Lep večer vsem, Encijan
16. mar 2006 20:37
Pozdravljena dekleta! Najprej vsem iskreno čestitam za vašo voljo in vzdržljivost (še posebno kar se tiče vodnih dni).Sama sicer nisem na 3md, ker se že kakih 8 let prehranjujem ločevalno, kar pa je v osnovi precej podobno 3md in s tem brez problema vzdržujem normalno TT. Se pa zaradi hčerke( ona je pa na 3 md- že drugič) včasih priklopim na vaš forum, da dobim kako idejo. In prav tukaj ste me presenetile z vašimi idejami s slikcami.In glej ga zlomka, Rožica mi je ravno s tistim stiroporom dala odlično idejo za škrobni dan. Vseh še nisem pregledala,ampak nameravam. Ko bom imela kaj primernega bom tudi jaz pofotkala in prispevala,če vam je pravLP AkiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento