Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

16. mar 2006 8:10

Dobro jutro! Z Rožico imava za vas spet eno novost: http://3mdobroki.moj-album.com/ Odločili sva se namreč, da bomo za javne albume naredili novo polico in jih tako ločili od zasebnih. Novih slikc ne dodajajte več v stari album, ampak v tega novega. Geslo boste dobili na našem mailu. Iz starega bomo te 4 albume brisali, ko bo Rožica popravila linke na naši spletni strani. Sva pa obe z administriranjem maila in spletne strani kar obremenjeni (čeprav nama je v veselje), zato bi bili veseli, če se nama še katera pridruži, ali pa bi se morda dogovorili za tedensko dežurstvo, morda vsaj za mail. V albumu se predstavlja nova članica, ki bo v kratkem prejela tudi geslo. Lep dan! Prezaposlena gorska rož"ca Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 16. mar 2006 08:12:29

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

16. mar 2006 8:26

Dobro juto vsem! Tudi meni je vodni dan uspel....rezultat -1,5 kg. Kako smo postale pridne. Se vidi, da prihaja pomlad in kmalu poletje, jaz že sanjam o novih kopalkah, sončku, morju... Sluga pozdravljena med nami! claudia12

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

16. mar 2006 8:41

No sem videla, da je moja slikica že v albumu. Moram reči, da ste (sedaj smo) ena precej pisana druščina. Jaz imam danes 1. sadni dan. Upam, da ne bom kar skup padla. Zvečer imam 1 uro aerobike in ponavadi pridem domov lačna kot volk. Bom šla po tistem hitro spat, da me ne bi kaj v kuhinjo privabilo. Marjetica

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

16. mar 2006 9:21

Ja, ja, kar se tiče žolčnih kamnov je pa . Tudi jaz sem jih imela in je bilo grozno hudo. Zadnji napad sem mislila da ne bom preživela. Tako je bolelo, da mi tudi dihati ni dalo. In sem šla na operacijo, zdaj je pa O.K. Sem že več kot 6 let brez žolča. Tudi mene pa zanima o kakšnih miškah ve govorite Tudi meni ni nič jasno kokos

teta Fani 58  

član od: 19.1.2006

sporočila: 15

16. mar 2006 9:32

dobro jutro vsem,ki ste tukaj z nami ! Na hitro se javljam, tudi jaz včeraj na vodi- uspešno, za to javljam težo za statistiko: 3.1. - 117 kg 16.3. - 106 kg tako to za statistiko, zvečer pa se kaj več razpišem. Lepo se imejte, pridne bodite, brez prekrškov! teta Fani 58

tipkas01  

član od: 8.3.2006

sporočila: 8

16. mar 2006 10:04

ja punce jest bi rade volje pomagala, tud mal pojma mam z računalniki (o forumih in tem pa sem žal nevedna) j sam povejte,... lahko dam tud e-mail... dieto pa uspešno držim ,,, "že" 15 dni čao tipkas01

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

16. mar 2006 10:12

Pozdrav še od mene! No,glavno,da smo vzdržale.Mene je,priznam, matralo,tako,da sem imela sinoči,ko sem v oblačku videla lep kos" dunajca",imela načrt,da začnem danes z staro prehrano.Še mojemu sem se verjetno zasmilila ali pač ni mu bilo lahko,ko je videl,da me zvija,pa ne toliko od lakote,kot od tega,da ne smem.Držalo me je pokonci to,da moram.......Danes bolj jasne misli,čeprav bo plan naprej,kot mora biti,torej Š dan,jutri pa spet sadje.Rezultat je pa 22 dni-7 kg.Ha,pa sem ugnala še to slo,po hrani.Kot je rekla Veronika,jem,zato,da živim,prej je bilo pa verjetno obratno,hahahaa. Lep pozdrav,pa držite se.Ja,pa sluga,še tebi;ne boš kar tako padla skupaj,če malce manj ješ,no,vsaj men se ni zgodilo,je pa lakota oziroma grda navada hudobna gospa,ki te nagovarja;le jej le jej.....ne daj se lp Saša vemves

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. mar 2006 10:29

Živjo! Sem popravila zadeve z albumi!!! Na naši strani že deluje po novem sistemu. Torej da razložim bolj preprosto. Od zdaj naprej imamo dva albuma!!!! Ta starega, kjer imamo naše slikce, in je ZASEBEN!!!! In novega za to rubriko 3mdobroki!!!! Torej v tega lepite slikce in komentarje svojih obrokov. Upam da se bo še katera opogumila in dodala foto svojega obroka. Al to pomeni, da sploh ne jeste. :)))) Glede GESL je podrobneje razloženo oz. so napisana na našem meilu,... Tako da si lahko pogledate tam! Še vedno pa je pomembno da je stari album nastavljenna ZASEBNO. Albumi v tem novem albumu 3mdobroki pa na JAVNO!!!! Nimam več časa in se vam javim ko bom utegnila. Lp. Rožica. OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

16. mar 2006 10:40

Na hitro sem pogledala sporočila in hvala tistim, ki ste obljubile pomoč. Res hvala, se bomo pa vse dogovorile. Upam, da kaj več napišem že jutri. Encijan

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

16. mar 2006 12:49

Hojla, po dolgem času se vam še jaz oglasim. Od ponedeljka sem na bolniški - angina. Končno sem bila poslušna in sem upoštevala nasvet zdravnice, da ostanem doma. po dolgem času sem se vsaj malo naspala. Občasno sem preletela forum, a nisem utegnila pisati. Vidim, da se stare prijateljice nič več ne oglašajo, razen nekaterih, ki pa ste zelo pridne in seveda tudi nove. Vse skupaj pozdravljam. Ne bom pa izpostavljala nobene, ker ste vse fajn in ne želim nikogar užaliti. BojanZ, zasledila sem tvoje prašanje in ti zdaj še jaz odgovarjam. Tuid jaz sem že končala s 3MD in po 2. knjigi nadaljevala naslednjih 90 dni. Zdaj se pa tako kot ti trudim z vzdrževanjem pridobljene teže. Pred dieto sem jih imela 76 kg, zdaj pa imam okrog 61 kg, včasih kg več ali manj. Moj plan pa je takšen, Na lunine mene sem si določila očiščevalne dneve, in sicer na polno luno sem vodna, na prazno sadna (zaradi bolezni sem ta mesec prestavila V na prazno luno), na krajce pa na zelenjavi ali sadju. Pred Sadnim, vodnim ali zelenjavnim dnevom imam OH dan, po S, Z ali V dnevu pa B dan, vse ostale dneve pa kar mi paše. Seveda še vedno ločujem in jem sadje do 12. ure. Zaenkrat mi uspela. Vidim, da si tudi ti discipliniram in potrebuješ načrt. Tudi jaz sem si ga naredila. Vam pa moram povedat, da sem na smučanju jedla nesadni zajtrk: polnozrnato štručko z maslom in medom, ali marmelado, jogurt in misli in podobno, pa po enem tednu nisem imela viška kilogramov. Verjetno sem jih pri smučanju pokurila. Vsem , ki se trudite z dieto želim veliko uspeha, ker se splača. Še vsedno pa je treba paziti na zdravje. Nekaterih ta dieta ne odgovarja. Saby pozdravi se. Žal mi je, ker ti je surovo sadje na tešče škodovalo. Saj boš odkrila, kaj odgovarja tvojemu organizmu. Prvo pa je zdravje. Oglasi se še kaj. Smile, hvala za pozdrave. Sem že bolje, sem se naspala, tudi antibiotiki že delujejo. Čeprav sem proti zdravilom, sem bila tokrat pridna in sem jih začela jemati, ker me je bolelo grlo in pri požiranju obe ušesi in glava. Sem se kar malo ustrašila. Sicer pa sem ravno takšna, ko večina, da grem kar bolna v službo, seveda, če to ni nalezljivo ali prehudi. Tuna, kako si kaj? Te še bolijo ledvice? Kaj pa odbojka? Si še naša? Te pogrešamo. Kje ste Robida, Helena, Marjanca, Bonaca in ostale. Kako ste kaj? Napišite kaj, da zvezemo, kako vam gre. Marina45, ne boš verjela, ampak tudi jaz sem bila v petek, pred zimskimi počitnicami v Mercatorju. Sem šla na hitro pogledati v SAntano, če je katera tam, da sem vam pridružim, a te nisem videla. Škoda. Vzela bi si čas za en čajček, kljub časovni stiski. Pa drugič. Encijan in Rožica, prave sta, super sta se spomnili. Bravo. Upam, da bo še kadaj kakšno srečanje in se bomo spet, kaj videle. Evo, toliko oz. TOLIKO od mene. Imejte se rade in si privoščite vse najboljše, najlepše in najbolj zdravo. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti