Ločevanje živil 90. dni - 5. del

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

15. mar 2006 16:17

Jankica, brez problemov sem shujšala 16 kg. Skoraj nikoli nisem grešila. Všeč mi je bilo, da sem lahko jedla vse. Vedno sem se najedla do sitega. Probleme pa sem imela ves čas s pitjem, ker nikoli nisem žejna in z gibanjem, ker mi je odveč. Mislila sem, da bom danes vodna, pa sem v službi pojedla jabolko. Ko sem prišla domov pa sem gledala krompirjevo solato in sem si rekla: Sita sem in se prijetno počutim! To naj bi pomenilo, da me ena navadna krompirjeva solata ne bi premamila!!! Žal mi izrek, ki ponavadi magično deluje, tokrat ni pomagal. Ne boste verjele, premagala me je navadna krompirjeva solata. Mogoče zato, ker jo je pripravil mož. Drugič bom raje kuhala sama!!!! Ribica-ribica vse najboljše!!!! Lep pozdravček. moki

Neli5  

član od: 9.3.2006

sporočila: 25

15. mar 2006 17:38

Encijan / dobila in odgovorila na 3dmforum / vse OK - hvala! vodni dan me bo zmatral šele zvečer - pol pa vroč nesladkan čaj - men se obnese zeleni čaj, ki je neslajen tako zanič, da mi še želodec prepriča, da ne bi nič jedel - bo pa mal krize ziher po dveh dneh sadja pa čim bolj se zaposlim na tak težaven dan in nekako preguram - ni pa luštno - priznam - sem pa trmasta tokrat, prmej... claudia12 in ostale hvala za pohvale za miško - mislim, da bo to drugo leto fletna pravljica nastala ribici-ribici vse naj, naj - no pol si res tud ti ribica - mi nisi odgovorila, al pač nisi opazila Skratka, naj ti to leto prinese idealno postavo, če že ne kaj lepšega Jutr pa poročamo A VAŽI? - vsaj me, ki smo se od ponedeljka namučle z dvema sadnima in enim vodnim dnem - a prov? moki se zgodi - tud men se je večkrat - a j... ga - pa drugič boljš, ane? Neli5

tikva  

član od: 5.1.2006

sporočila: 71

15. mar 2006 18:09

Pozdravljene! Res nas je veliko danes na vodi.Jaz sem do sedaj spila dve kavi in 2l vode. Smile28 se strinjam s tabo,da je najboljše če greš od doma na vodni dan,vendar ni priporočljivo.Jaz sem bila na sadni dan na poti in smo stali na vsaki črpalki,tako da so me imeli že vsi dovolj.Danes sem planirala,da peljem otroka v cirkus,pa sem si premislila,ker imajo samo enkrat pauzo....... Tako sem ostala doma in čistila.Tako me vsaj ni zeblo,pa še Wc je blizu. Naj vam voda odnese veliko kilogramov. tikva

SANITETA  

član od: 5.7.2005

sporočila: 92

15. mar 2006 18:14

Živjo , punce ! V ponedeljek sem imela sadni dan, včeraj vodni, danes je ščip , ja ni , da se ne bo nekje nekaj poznalo Jutri bom še za en dan na sadnem , da se ne bom takoj nabutala beljakovinskih zrezkov . Dekleta, gremo naprej ! Korajža velja ! saniteta

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. mar 2006 19:01

Neli5, oprosti! Vse se pregledala za nazaj in našla. Se bom poboljšala sedaj, ko sem starejša in pametnejša. Torej ribica želi drugi ribici vse najboljše za minuli rojstni dan Še ena misel iz prispele čestitke - samo zate Naj vrag pocitra leta, leta ta presneta, kdo bi mislil še na to, naj naprej teko. Pozdrav vsem! riba-ribica

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

15. mar 2006 19:48

Ojla bejbe! Kako ste? Po dolgem času se vam javljam. Dieto sem imela v 3. krogu samo kak mesec in pol, ker me je zdravje začelo matrati. Moram povedati, da sem od surove hrane- sadje in zelenjava dobila težave z žolčem- imam žolčni pesek in moram na operacijo. Ko pa žolč zagrabi pa ful boli. Upam, da boste preštudirale kak pa kaj naprej z dieto...jaz vem, da je ne bom več imela...če pa jo že bom kdaj pa sadja ne bom več jedla na prazen želodec... Lp saby

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

15. mar 2006 19:52

Neli5 pozdravljena! Šele sedaj mi je postalo vse skupaj jasno. Nikakor mi ni šlo skupaj tvoja miška in miške o katerih smo govorile v Trzinu. Ko pa sem videla še slikico, pa sploh ne.... kaj se mi prikazujejo že bele miške???? No, sedaj pa vsaj vem ,zakaj gre. Torej ,je to tvoja literarna miška in ne tista , ki jo imaš v terariju! Ali, pa je.....že spet mi ni nič jasno!!!!!!!!!! Lep pozdrav tebi in obema tvojima miškama. marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 15. mar 2006 19:58:40

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

15. mar 2006 22:55

Dober večer vsem! No pa je še en uspešen dan za nami! Vidim, da ste bile vse zelo pridne zato vam želim, da bi tehtnice zjutraj pokazale čim boljše rezultate! Mislim, da smo na pravi poti, da nam gre vedno boljše! Lepo in mirno noč jutri pa vesel dan, lp darkad

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

16. mar 2006 6:22

Dobro jutro, 3md-ejevke in 3md-ejevci! Najprej poročilo ene od vodenk: razlika torek - četrtek = minus 1,5 kg. Veseli me, da sta se Neli5 in Moki tako prisrčno vključili v debato. Saby, prav nič ti ne zavidam žolčnih težav. Me pa zanima, če so se ti bolečine pojavile zdaj pri zadnji dieti ali pa si imela že kdaj prej (manjše) težave. Kaj pa so ti zdravniki svetovali, da ješ (piješ) na prazen želodec? Rožica in Encijan, vajina ideja je že rodila sadove. Album z obroki se pridno polni . Hvala vama in pa vsem, ki pridno poslikajo obroke in nam jih dajo na ogled. Lep dan vam želi še ena . jankica

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

16. mar 2006 7:57

JUTRO.Končno sem dobila po parih dneh nazaj računalnik in še nisem vsega prebrala.Tud jaz sem bila v torek sadna včeraj pa vodna-z 2 kavicama-rezultat-1,5kg.To je kar vredu,čeprav opažam,da mi v temu 2 krogu kg zelo počasi plahnijo(mogoče bi morala res naredit premor decembra in ne kar vztrajat še 3 mesece.)Ampak bom zdržala z vami do konca,ker je tud počutje vredu.do sedaj sem shujšala-17kg,v prvem krogu(13kg),4kg pa do sedaj.Pa bi bilo lahko bolje,brez februarskih pregrehov in z telovadbo.Se še slišimo. luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti