Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

1. mar 2006 11:22

Hojla! Jaz imam pa danes pol-letnico. Hura! Glede na to, da sem kar vestno in zavestno vzdrževala težo in da berem, kako je težko v drugem krogu, sem se odločila, da samo nadaljujem vzdrževanje. Aja, ne vem, če se mi je metabolizem spremenil ali ne. Res sem izgubila še cca 3 kg, vendar mi teža niha tudi do 2 kg. Danes sem se pozabila tehtat, se bom pa jutri, ko se skupaj z večino malo očistim s tekočino. Včeraj sem imela skoraj navaden pust - masten okrog ust. Želim vam uspešen vodni dan, ostalim pa tudi, karkoli že boste papcali. Ja, Marjetka cvetka in Tejčica, ta mesec pa spet resno in ne ga srat, saj sta bili v januarju za svetel vzgled. jankica

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

1. mar 2006 11:57

Pozdrav vsem.Kar lepo vas je brati,ko vidim,kako daleč ste prišle,mi pa na prvi stopnički,ampak že na to stopit,je bilo potrebno veliko volje.Danes imam drugi sadni dan,upam,da ne bo tako neuspešen,kot prvi,ko sem posadju dobila kilco,pa še malo nazaj.Diki,jaz sem imela včeraj pizzo,tudi brez kouze,z veliko zelenjave,prav dobra je bila.Kosu torte sem se zvečer odpovedala(najljubši sladici).Samo košček čokolade.Pa sem preživela,in skupna izguba v 8 dneh je 3 kg.Krofi me na srečo niso mikali,kar malo zaskrbljujoče.Red je red,je rekel moj dragi;)))).Danes pa z sadjem,proti odvečnim kilam naprej. Lep dan vsem,pa naj tehtnica pokaže čim manj vsaki. Saša vemves

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

1. mar 2006 12:02

Vemves midve sva pa danes na istem dnevu - tud jaz imam danes sadni dan, ja, v ponedeljek 6.3. imam pa že prvega vodnega. Saj se ga ne "bojim" ker vem da bo šlo, ker imam to v glavi! Izkoristite tale lep sončen dan za sprehod,... kokos

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. mar 2006 13:17

Hi! Čestitam vemves! Jaz imam danes 10 dan, škrob! Ja, prelomnica. Za enkrat ni nobenih težav ali krize,... Hvala bogu. Tehtala se še nisem, ker nimam nikakršnega občutka o izgubi kg in se nekako boljim tehtnice, da mi zopet ne pade volja, ob pogledu nanjo. Nameravam se stehtati v ponedeljek. Dnes se zelo slabo počutim, že drugi dan me spremlja glavobol. Mislim, da je posledica diete. Opazila pa sem, da kljub moji doslednosti, dieta ne poteka enako kot v prejšnih krogih, izgleda da se je telo privadilo temu načinu prehranjevanja, kljub mojemu premoru. Seveda bom lahko natančneje govorila v ponedeljek, ko se stehtam in primerjam rezultate. Za enkrat nimam tistega občutka lahkotnosti zjutraj in tudi zebe me še ne. Poročam v ponedeljek, ko bom točno vedela kako stvari stojijo. Lep dan! Uživajte v prečudoviti naravi in naredite nekaj zase ali svojo dušo. Čimprej ven iz pisaren in hiš,... na smučke ali sanke, še bolje pa kar peš, se bomo najbolje razgibale. In porabile kakšno kalorijo več. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

1. mar 2006 14:15

hojla - vidim, da smo vse pridne na postni dan. Tudi meni paše, ko vidim in berem, kako smo (ali nismo) pridni na naše dni, mi daje kar večji elan, kohujšamo skupaj. Tudi meni gre kar o.k. kjub prestajanju bolezni. Tudi jaz imam sadni dan, največ mi za kosilo odneseta dve banani. Jutri imam pa za kosilo sir, razpuščen na teflonski ponvi in veliiiiiiiko solate, mnjammm. Mi je mož tak lušt naredil s tem sirom, da sem ga za prvi B dan kar naročila, da mi ga bo spekel. Vsem veliko sončka še naprej bodite v cvetju tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 01. mar 2006 14:18:37

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

1. mar 2006 14:56

Tudi meni zaenkrat današnji 2. sadni dan zapored ne dela preglavic, sem pa včeraj popoldne imela borbe sama s sabo in zmagala. V hladilniku sem imela pecivo na suho še od nedelje, ko sem ga spekla preveč in se mu v ponedeljek nisem uspela upreti. Včeraj pa sploh nisem hodila blizu hladilnika, ampak sem šla raje ven, zvečer pa sem ga (hladilnik) prav previdno odprla, odrezala kos peciva za taščo in tasta, ostalo pa zapakirala v posodice in v skrinjo. Bravo jaz! Prav ponosna sem bila sama nase, večer pa sem zaključila s knjigo, čeprav bi morala počasi začeti likati kup perila, ki se že nekaj časa nabira. Ampak, če je kriza, je kriza, cunje bodo pa že počakale. Rožica, držim pesti, mene je tokrat dajalo 11. dan in še včeraj sem se komaj premagala. Verjamemo vate Na zdavje, vodenke Le tako naprej! Encijan

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

1. mar 2006 15:25

Do sedaj, vodica kar dobro teče po grlu. Upam, da se mi ne ne bo , do večera uprla ali pa da bi podlegla kakšni škušnjavi.Najbolje bo , da vidim koliko bom vzdržala, drugače bo pa najbolje, da bom izginila v mižule. Meni je najhujše vzdržati zvečer. Čez dan sem pridna, zvečer pa o groza... Zržimo se še par ur.Sedaj pa bom šla na sprehod za uro in pol z našim kužkom in ne bom mogla podleči skušnjavam in kaj bo potem sem pa napisala že zgoraj. Lep pozdrav! marja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. mar 2006 16:47

Hojla! Jaz imam zdajle malo krize.Bila sem zunaj na svežem zraku in sončku.Bilo je super.Zdaj pa pečem ene piškote,ki si jih je zaželel moj dragi in se mi je začel mal želodček oglašat. Sicer pa res,še par ur pa bo konec vodnega dne.Ampak zdaj gredo ure tako počasi naprej. Pa sej bo,mal še punce! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

teta Fani 58  

član od: 19.1.2006

sporočila: 15

1. mar 2006 18:42

Hoj,hoj moje zlate punce ! Tud jaz sem vesela, da je pust za nami. Sem tud grešila za pusta hrusta, pa še rojstne dneve in to kar 2 praznujemo še ta teden. Danes imam zato ker je ravno "post" preventivno vodni dan, do tega trenutka sem čisto 100% pridna. Uradno imam 2 vodni dan 7.3. - 1 teden za vami, ampak kazen mora bit, kazen je vzgojna, pravijo. Jutri imamo 1 rojstni dan in sem sklenila, da bom imela kar OH dan,samo makarončke, brez vsega in zeleno solato, to zato, da bom proti večeru lahko brez slabe vesti pojedla kosček tortice,mislim, da bo tko uredu in ne bom spet v prekršku. Sem pa kar malo žalostna , tudi meni se teža ta mesec ne premika- samo 1 kg, pa se že tudi sprašujem do kdaj bo to še trajalo?????Upam, da se 3 mesec to neha, prepričujem sama sebe, da 1x že bo in da moram biti tudi z majhnimi dosežki zadovoljna, samo ne obubat, to je to. Komaj čakam jutri vaša poročanja Marjetki - Cvetki o izgubljenih kilogramih, upam močno, da bo lestvico objavila, lepo jo je namreč pogledat, mislim da se tako vidi, da je le nekaj narejeno-ne prigarano. Lep pozdrav vsem in "Z VAMI JE LEPO-GREMO DALJE ! teta Fani 58

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

1. mar 2006 19:49

Zdravo vsem pridnim puncam! Javljam se samo na kratko, da sporočim Claudiji12, da žal odpovedujem udeležbo v Trzinu iz opravičenih razlogov - ne boste verjele - ponovno imam ŠEN in to že tretjič. V glavnem ležim, saj sedet več kot kakih 10 minut ne morem, da ne govorim o bolečinah, vročini, mrzlici in tako dalje vse, kar pač zraven paše. Želim vam, da bi se imele čim lepše. Upam, da bom vsaj maja v redu, da pridem v Pekel. No, čas bo prinesel svoje. Vsem lepe pozdrave in ostanite tako pridne, kot ste bile doslej Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti