Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

2. mar 2006 8:32

Tejcica, sem reden gost v cvekalnici...tukaj pa se ne upam vec pogosto javljati, ker sem velika gresnica in bi se kateri drugi zbila moralo... Prvi mesec sem se drzala pravil 100 % in se nisem niti enkrat pregresila, o drugem mesecu pa vam raje ne govorim... Teza mi sicer stoji, pri 170 cm visine imam 72 kilogramov, zelela bi, da bi izgubila se kaksen kilogram, cisto se nisem obupala....Sedaj sem bila dva dni na vodi....sem tudi sadni dan zamenjala za vodo, ker mi tako bolj odgovarja....pa mi danes tehtnica ni pokazala cisto nic manj Vceraj je tudi Amsterdam pobelil sneg...je bilo ze vse v cvetju.....Ne bo se dolgo obdrzal.....lepo pa je le za videti Upesno hujsanje vsem skupaj zeli Nena Nena-morje

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

2. mar 2006 8:44

dobro jutro Čestitke vsem za včerajšni dan. Mene čaka v nedeljo,kar strah me je saj je tudi pri meni drugi mesec bolj slab glede minus kilogramov. Ali katera razmišlja da bi en mesec podaljšale? Ker smo toliko grešile nam nebi nič škodilo kaj pravite. Marjetka cvetka res si faca da med 3MD lahko toliko pečeš peciva in crkljaš svoje domače.Meni to sigurno nebi uspevalo in bi pecivo romalo tudi v moja usta. Dušanka želim ti čim manj bolečin in hitro ozdravitev. Tale sneg mi pa res že preseda in upam da ga drugi teden nebo da se boste zbrale v čim večjem številu. LP grem na

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

2. mar 2006 9:17

Nena-morje, tudi jaz skoraj ne bi smela reči za ta drugi mesec da sem na dieti, toliko grešk je bilo. Me pa javljanje na forum vsaj za kakšen dan malo na prave tirnice spravi. Brez vas, drage moje, bi že zdavnaj obupala. tejčica

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

2. mar 2006 9:30

Pozdravljene! No, pa je vodni dan za nami. Ta dan je skušal imeti vodni dan tudi moj mož, pa je zdržal samo do treh popoldan. Potem sem mu hitro skuhala marelične cmoke (bili so,v skrinji) in kompot, jaz sem pa šla ven , na zrak, da ga nisem gledala. Danes je tehtnica pokazala 7 kg manj , kot je bilo 3.1. Sem še kar zadovoljna, glede na to kar se je dogajalo v februarju. Za naše srečanje, glede prehrane se strinjam s tem , kar ste že predlagale. Zimski pozdrav vsem! marja

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

2. mar 2006 10:10

Punce, pozdravljene, moj kratek dopust je mimo, čeprav bom doma še do ponedeljka. Najprej vsem, ki ste imele včeraj vodni dan - ČESTITAM!!! Mene čaka prvi vodni dan jutri in glede na to, da je vam tako lepo uspel, bo tudi meni, z vašo pomočjo. Tehtala se bom v soboto zjutraj. Toliko ste napisali v teh dneh, da bom šele zvečer vse natančno prebrala. Claudia, jaz imam na dan srečanja OH, tako da sploh ni problem, privoščila si bom kakšno lahko sladico, se bom že prilagodila. Zdaj si bom pa privoščila še dolg sprehod kljub temu, da sneži. Lep, zimski dan in lep pozdrav! darkad

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

2. mar 2006 10:24

Živjijo dekleta. Čestitke vsem,za prebrodeno dieto,ki ste jo imele do sedaj Meni je šele sedaj počasi jasno,skozi kaj ste šle že pred mano.Počasi razumem vaše "grehe".Mene je sinoči tako zvijalo,da sem se začela prepričevati,da,kaj pa bi mi škodil en majčken senviček.Imela sem sadnega,samo na dveh jabolkih sem pristala in veliko vode(slaba izkušnja pvega sadnega).Pa sem preživela Danes bo bolje,karkoli bo,samo da bom lahko jedla,solatko,pa malo mesa,veliko zelenjave zraven. Darkad,dobrodošla doma. Tudi jaz bi se prijavila na srečanje,imam pa škrobni dan. Lep pozdrav vsem. Saša vemves

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. mar 2006 11:42

Hojla! Sam na hitrco!Vodni dan uspel,kil nisem ta mesec izgubila čisto nič.Tejčica,zdaj si me pa prehitela.Za dve kili!No,bom probala biti tretji mesec čimbolj pridna. Men vodni dan vedno uspe,ne vem zakaj imam ravno na sadni dan toliko problemov.Očitno sem se sadja že grozno naveličala.Saj jem na ta dan tudi zelenjavo,ampak vseeno mi dela probleme. ja tale sneg ga pa res že lomi.Jaz pa tako težko čakam na moj motovilec,pa mi ga vedno znova zamede. Pa regrat je že začel kukat iz zemlje,pa spet nič ne bo. Ma mejte se lepo,pa kjerkoli ste že! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

2. mar 2006 12:22

Julya in ostale, ki uporabljate "gmail": kljub temu, da sem arhivirala čez 500 prejetih sporočil, se mi razpoložljivi prostor ni zmanjšal niti za 1%. Torej samo arhiviranje ne pomaga. Se bom morala še malo zaposliti s tem, ker sem ugotovila, da je odvečno pošto potrebno najprej premakniti v smetnjak (polje več dejanj), potem pa šele izprazniti smetnjak, v kolikor to ne delaš sproti, ko se izprazni avtomatsko po 30 dneh. To sem napisala malo zakomplicirano, upam pa, da bo kateri prav prišlo. Dušanka, zdaj lahko vidiš, zakaj mi pošte trenutno ne sprejema. Sicer pa ti "bogi revici" želim čimmanj bolečin in da se rešiš tega presnetega šena za vse večne čase. Včerajšnji "tekočinski" dan mi je uspel, tehtala pa se nisem. En lep snežni pozdrav iz Gorenjske! jankica Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 02. mar 2006 12:24:59

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

2. mar 2006 12:34

Dan punce! Torej moj vodni dan je prestavljen na danes, ker včeraj enostavno nisem mogla zdržati samo na vodi. Cel dan sem letala, ker imam sedaj še olčeta v bolnici, pa ta starejša hči je odšla na priprave...in sem bila preveč slaba, da sem morala nekaj dati v usta, drugače bi kar skupaj padla. Zato sem potem zvečer tudi večerjala. Danes pa upam, da mi uspe in vam jutri sporočim moj minus ali plus...mislim, da pa bom ostala kar na isti teži kot prejšni mesec. Torej za naše srečanje bom naročila malo mesa, veliko zelenjave, nekaj krompirja, mogoče kakšno porcijo riža, solato, sadje...to ni problem. Punce a si bomo eno sladico privoščile? claudia12

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

2. mar 2006 12:44

Claudia, a ti nas h grehu napeljuješ?!? Ti, ti lumpa! Ne bom rekla ne ne, ne ja. Se bom prepustila odločitvi ostalih in upala na ... Marjetka cvetka, bom hitro mal grešila da dobim tisti kilci nazaj in bova spet "vštric" tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti