2. mar 2006 7:54
Jutro punce!
Pa je tudi drugi mesec diete za nami. Zame ni bil ne vem kako uspešen, saj sem ga sračkala na celi črti. Kljub vsemu pa sem izgubila še 2 kg in je moj skupni minus sedaj 11 kg.
Imam trden namen se v tem zadnjem mesecu poboljšati.
Me je pa tudi kar malo strah, ker se zaključek diete tako hitro bliža. Temu sledi vzdrževanje teže, na tem izpitu pa jaz vedno padem. Se odločam da bi po zaključku šla na Montignaca in tako poskrbela za vzdrževanje in izgubo še kakšnega kilograma, ker jih imam še vedno ogrooooomno preveč.
Bomo še videli. Do konca je še cel mesec (ali pa samo en mesec) in upam da ga bom izkoristila, da v glavi "poštimam" stvari kako naprej.
Marjetka cvetka, mene bi moj lahko ne vem kako milo gledal, pa mu na vodni dan ne bi šla pečt piškotov, pa ga drugače rada crkljam. Še kosila mu takrat ne skuham. Si pridna, ni kaj.
Sem pa tudi jaz včeraj zmrzovala za znoret. Če ne drugače, ve moj da imam vodni dan zvečer, ko grem spat v pižami in z volnenimi nogavicami.
Dušanka, tale šen se je pa zelo navezal nate. Škoda da se ne bomo spoznale naslednji petek, sicer pa bodo še priložnosti. Hitro se pozdravi. Pa lepo pozdravi Heleno in reci naj se nam kaj javi.
Tudi jaz pogrešam nekaj punc, ki so se prej redno javljale (Nena-morje, Pika...). Mislim, da pa vse najbolj pogrešamo našo Marjanco. Oglasite se nam kaj, punce.
Pa da se še malo današnjega dneva lotim. Dopoldan bom pojedla kakšno jabolko, za kosilo pa si bom pripravila sataraž. Ker je paradižnik sedaj katastrofalen, bom uporabila kar pelate. Že komaj čakam da bo kosilo! Ja, ja, saj vem, samo hrana mi hodi po glavi.
Pozdravček!
tejčica