Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

2. mar 2006 12:48

Pozdravljene! Na hitro se javljam in sporočam svoj rezultat, ki bi bil lahko veliko boljši, če ne bi bilo grehov. Sadni in vodni dan sta mi uspela brez grehov. Današnja teža 77 kg. Gremo dalje, novim zmagam nasproti! LP Marina 45

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

2. mar 2006 14:10

Halo rožice ovele! Dekleta ali lahko napišem, da ste postale kakor ovele rožice - * mršaste*. Ne sigurno ne ! Vem, da vsak izgubljeni kg nam pomeni nov zagon novo agilnost, novo spoznavanje samega sebe in trdna volja, da se kg-ji premikajo navzdol. Da še svojo statistiko napišem: minus 5 kg od 03.01.2006! Pa sem kar zadovljna. Ker se ni čisto lahko premagovati in dosledno držati navodil za zdravo hujšanje. Samo to še dodam bodite pridne! Jana janadr

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

2. mar 2006 15:53

Evo punce! Sem govorila z lastnikom Orhideje in se vse zmenila za petek, za hrano sploh ni panike, mu bo žena povedala kaj pripraviti, ker je tudi ona na ločevalni dieti....a ni svet majhen? Jo bomo kar medse povabile!!!!!!!!! claudia12

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

2. mar 2006 16:02

Bravo claudia 12, tako je prav! Samo malo boš morala opisati, kje ta Orhideja točno je in ob kateri uri se dobimo. Pozdrav! marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 02. mar 2006 16:03:11

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

2. mar 2006 16:34

hojla punce! Tejčica in za vse ostale in vse na tekočini Kako lepo vas je poslušat, ko že tolk časa vztrajate. Vemves, tudi mene je včeraj zvilo. Sadni dan je kar uspeval, ko pa sem pekla pohano poli slamo za otroke in moža, sem tudi jaz začela razmišljat, kaj pa, če bi eno probala. Še dobro, daje bila hitro spohana. Vendar to še ni bilo dovolj, sem še trikrat prišla nazaj h skledi in ....... ..... samo vohala.... še sama nisem verjela, da imam toliko psihične moči, da rečem, če sem se odločila za ne, potem pa ne. Bravo jaz . V mojih prejšnjih poizkusih samo po zmanjšanju količine hrane bi namen klaverno propadel. Danes sem pojedla za kosilo na teflonski ponvi raztopljen sir, ki je imel okus tistega sira, ki ga dobiš stopljenega na sirovi štručki, tako fino zapečenega, mmmm ... pa veliiiko skledo solate s česnom. Sem že komaj čakala, bilo je res okusno. Claudia, se veselim, da vas vse v živo spoznam. veliko hujšarskih uspehov tejča

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

2. mar 2006 17:04

Tejča, za tvojo močno voljo. Glede sira si mi pa dala dobro idejo. Bom tudi jaz kdaj to poskusila. tejčica

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

2. mar 2006 18:32

No,še snežni pozdrav iz okolice KAMNIKA.Tud jaz sem vesela,da mi je tale grešni mesec odnesel 1kg.Torej od 3.1. -5kg.Skupno pa sem zgubila v 5 mesecih 15 kg,lahko bi bilo bolje,ampak sem decembra močno popustila in pridobila 3kg,pa jih januarja izgubila z še eno kilo,tale februar pa je bil tudi porazen.Sem ravno premišljevala,če bi bila decembra bolj pridna bi lahko zdaj izgubila okoli 18kg.No,zato pa sem se odločila dieto kar podaljšat .Ta mesec pa obljubim ,da bom bolj pridna,ker bomo imeli v mesecu maju krst-mož bo boter-in še eno poroko poleti. luna1

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

2. mar 2006 18:55

Luna a iz bližine Kamnika si? Iz kje pa (jaz sem iz Šmartna)? Lep dan vam želim

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

2. mar 2006 19:05

Še en snežni pozdrav! Danes me pa moj sadni dan precej muči. Grešila sicer nisem, ker sem hitro pokukala na forum, da bi dobila malo močne volje - Tejča, hvala!! Ko sem prebrala o tvojem boju (in zmagi) z poli salamo, sem se veliko bolje počutila; dneva sicer še ni konec, volja je močna!! Upam samo, da bo tudi jutri tako. Čestitke vsem, ker ste tako lepo izgubile kg! Bravo!!! Če je malo manj, kot ste pričakovale, bo ta mesec zagotovo boljše. Tudi jaz se že veselim srečanja, da se v živo spoznamo. Lep večer in lp darkad

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

2. mar 2006 22:15

Tako, pa je še en uspešen dan za mano. Jupiiiiii! Se mi kar smeji, ker ni bilo nobenega greha, torej je še kaj upanja zame in za moje kilograme. Za jutri si že sedaj kuham krompir, saj sem jutri delavček do 17. ure, potem šibam še po malo in preden bom doma, bo ura že 6 zvečer. Zato si bom naredila krompirjevo solato in jo nesla s seboj v službo. Uf, kako bom uživala! Nočko! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti