Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. feb 2006 11:00

Hojla! Jaz bom danes sigurno sadna,ne glede na to,če je pust.Sem se prejšnje dni bolj privoščila,tale sadni in vodni dan pa bi rada speljala 100 procentno. Kokos,pozdravljena!Želim ti prijetne počinice.Le privošči si,malce pa le glej,da vseeno ne bo romalo preveč stvari v želodec. Marina,res škoda,da se je srečanje tako sfižilo.Pa saj se bomo še dobili. Tuna,upam da imaš še tudi zame rezerviran kakšen sedež. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

28. feb 2006 11:41

Encijan,hvala in še enkrat hvala,za nasvete in podporo.Pa tudi ostalim.Ja,sem zdaj takoj videla,kje je bila napaka.Namesto 2 banani,sem jaz pojedla 4 čez dan.Najbolj sem potešila lakoto.Od tu verjetno tudi nevšečnosti z napenjanjem drugi dan.Včeraj sem kljub temu vztrajala,imela sem riž z zelenjavo,ker je bilo pa kosilo bolj pozno,ob pol štirih,sem večerjo preskočila,ni je bilo.Sem popila nekaj več vode,pa sem vzdržala.Danes bo zelenjavna pica.Sem pa res dobila nazaj tisti krasem občutek lahkosti.Sama bi pa verjetno obupala že včeraj,če ne bi bilo podpore doma in pa seveda tukaj. Hvala vsem Saša vemves

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

28. feb 2006 13:23

Rožica in Marjetka cvetka, hvala za spodbudne besede. Saj vem da se bom težko držala pravil diete no, vsaj zaporedje dni ne bo šlo po planu, ampak poskusila bom vsaj ne preveč se nažirati. Sicer pa sploh ne vem, če mi bo hrana v Španiji všeč, lahko da bom kljub vsemu kaj kil zgubila. Najbrž je tole slaba tolažba, kaj? Lep dan vsem skupaj kokos

neznan uporabnik

28. feb 2006 13:42

Pozdravljeni! Danes je šesti dan, pa sem se že uspela spraviti u stare hlače. Čudovito! Danes imam škrobni dan. Prav čudno se počutim... kod bi se mi skrčil želodec. Pripravila sem si zelenjavno juhico s krompirjem, ampak sploh ne morem jesti. Pojedla sem zelo malo, pa sem tako sem napihnjena. Je normalno, da imam tudi prebavne motnje? Trdno sem odločena, da mi mora uspeti! Drž"te se! Pozdravček! DiKi

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

28. feb 2006 18:28

hojla Na hitro sem preletela strani da približno vem kaj se dogaja,in vas lepo pozdravljam.

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

28. feb 2006 20:03

Živjo! Preživela sem uspešno sadni dan.Psihično se pripravljam na vodni dan.Upam,da bom vzdržala. Zadnjič mi je uspelo.Zanima me,če ima katera iskušnje,kako dolgo se lahko vleče, da se mi teža ne premakne.Malo me je že začelo skrbeti. Lep pozdrav do jutri ob vodi! zaklina

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

1. mar 2006 7:16

Halo dobro jutro - sveže novo jutro! Joj kar vesela sem, da so krofi mimo. Nisem imela namena, da bi podlegla njihovemu šarmu - venčkom in njihovim slastnim izgledom, pa šmantana šmentana so bili kar grehi storjeni. No in nov dan. Celo postni dan sovpada z vodnim dnevom - - bom danes bom pridna. Na tehtnico pa v petek, kar bo pa bo!! . Bodite pridni in lep pozdrav! Jana janadr

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

1. mar 2006 8:11

Pozdravljene punce! Kakšen bo danes kaj vaš jedilnik? Uganete kaj si bom jaz privoščila? Veliiiiiiko . Doma sem si že skuhala 3 literski lonec čaja in sem ga že zjutraj kar lepo praznila. Zvečer se bom pa najbrž že utapljala. Tudi jaz sem vesela da so krofi končno mimo, saj je povsod vse dišalo in me premamljalo. Moram ta tretji mesec vzeti malo bolj resno, saj sem ga v tem drugem tako sračkala, da me je kar sram. Ste me premalo kregale in sem mislila da lahko grešim. Pozdravček! tejčica

neznan uporabnik

1. mar 2006 10:04

Dobro Jutro vsem skupaj! Kako vam gre? Mene pravkar muči lakota... Se mi je tako mudilo v službo, da sem pozabila spiti čaj, ki sem si ga zjutraj skuhala, in pa vzeti s seboj jabolka. Šment! Danes si bom privoščila zelenjavno pico, ampak brez koruze, da ne bom goljufala. Včeraj sem malo pospravljala po policah v kuhinji. Same dobrote! Prav zajeten kupček se je nabral. Ampak se nisem nobene pritaknila. Bog ne daj, da me prime požrešnost pri taki zalogi! Pozdravček! DiKi

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. mar 2006 10:31

Hojla! Ha,ha Tejčica,ja tretji mesec bova vzeli bolj resno.Drugi mesec ni šlo nič dol,seveda čisto po moji krivdi,ker se nisem več znala upreti grešni hrani.Grizljajček tam,pa grizljajček tu,pa se na tehnici hitro pozna.Namesto da bi šle kilce lepo dol,mimogrede pridobiš kakšno zraven. Tejčica,škoda ker živiva tako daleč narazen,da bi drug drugo pošteno v rit nabrcali,da nama ne bi več neumnosti po glavi hodile oz.dobrote. Punce in seveda naš edini fant,ki ste še bolj na začetku diete,ne se dat.Saj ste prave in imate veliko željo shujšati,me stare mačke pa vas bomo čimjbolj podpirale.Sej bo šlo.Saj ga jaz v čisto prvem krogu tudi nisem takole biksala in sem bila zelo pridna vse tri mesece(žal pa potem ne več in so se kile vrnile),ampak vsak naslednji krog je težji,vedno bolj si naveličan te bitke z kilami in počasi ti že dol visi. Ampak upanje vedno ostaja in ni vrag,da nam nebi enkrat uspelo.Nekaterim prej,druge bomo pa ta boj bile pač dlje časa. Naj vam danes voda lepo teče! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti