Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

27. feb 2006 12:21

Tejčica Ti TI TI POREDNICA! Pa si vsaj ločevala? Saj veš krofe posebej , marmelado posebej? :)))) ;) Zdaj se pa vzemi v roke, dovolj je sračkanja!!!! Jaz imam danes spet sadje, sem že pomalicala dva jabolka in eno jagodo. Janadr!!! Tudi jaz mislim, da je bolje če še enkrat premisliš, preden pričneš prirejati dieto, sploh če je tvoj namen izguba kilogramov in ne le vzdraževanje le teh. že res, da si je nakaj posameznic priredilo "dieto" - prehranjevanje, vendar če pogledaš malo nazaj po forumu, so te posameznice že zelo dolgo v boju proti odvečnimi kilogrami s 3MD in so v večini svoje cilje že dosegle, zdaj se le trudijo obdržat svojo sanjsko postavo..... na vse mogoče načine. Jana raje še enkrat premisli!!!! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

27. feb 2006 12:25

Ja, Encijan, se strinjam s tabo. S tem, ko naštevamo svoje "grehe", bomo še druge spravile na kriva pota, kar pa seveda ni naš namen. Mislim, da nas naši prekrški tako težijo, da jih moramo napisat, da nam odleže in gremo spet lažje dalje. Kot ene vrste odpustek.... jankica

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

27. feb 2006 12:34

hoj dekleta! Pa je vikend grehov za nami. Danes pa sadje in še enkrat sadje. Jutri pa če mi bo uspelo vodo! Je že čas da se malo primem spet v roke da ne bodo šli rezultati večmesečnega boja po zlu. Pa še sneg je poskrbel za malo kondicije. Srečanje se nezadržno bliža. Meni je za jedilnik čisto vseeno. Se bom prilagodila ostalim! Lep dan še naprej! any

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

27. feb 2006 12:42

hojla Korenzu se strinjam s tabo gremo naprej ,pa čeprav je bil vikend grešni to je za nami,zato punce veselo naprej,kot se reče v boj s kilogramami navzdol. p

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

27. feb 2006 12:45

živijo punce, meni dieta kar uspeva, uspeva pa mi tud temperatura 38,5 in boleče grlo ter uho. Pa še v službi visim . Če bo tako, bom jutri doma. Tejčica, saj so po novem krofi med sadjem Pa za vse ostale - trudite se še naprej in čim manj kiksov (saj krofi bodo glih kar mim) Pozdravček tejča

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. feb 2006 12:48

Hojla! Jaz sem pekla krofe in potem še kidala sneg. Ker sem pojedla nekaj krofov,danes kosilo odpade,za večerjo bo pa kar sadje. Jutri pa sadje in potem v sredo vodica.Mmmmmmmmm! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

27. feb 2006 13:04

Marjetka cvetka, ali je vaša pokrajina bela? Pri nas je vse belo, pešačim, da pokurim vsaj nekaj kalorij od krofov, sanjam o kolesarjenju, snega ne kidan, ker stanujemo v bloku. Resno pa načrtujem, da se moram popraviti oz. biti bolj pridna, saj je vsem jasno pri čem. Lp iz Mb riba-ribica

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

27. feb 2006 13:38

ozdravljeni! Komaj sem uspela prebrati vse karste napisali od petka. Pozdravljeni vsi stari in novi formovci. Marjetka cvetka - lahko ti povem, da v petek v Santani nisi ničesar zamudila! Če lahko verjameš ali ne nisem videla nobenega poznanega obraza in foruma. V Santani sem bila eno uro in tako gledala naokrog, da mi je skoraj odpadel vrat. Torej srečanje ni uspelo, upam, da bo marca v Ljubljani boljše! Hkrati je potekala otroška maškarada - malčki so bili res super. Torej gremo dalje! Tiste ki smo začele 3.1. imamo v sredo že drugi vodni dan. 90 dni bo kar hitro naokrog, mar ne? Lp Marina 45

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

27. feb 2006 13:40

No pa da vas preusmerim še kam drugam: Misel dneva Zaradi Aidsa bomo manj seksali, zaradi norih krav bomo manj jedli, zaradi ptičje gripe bomo manj v naravi, če pa se pojavi še nora trta, smo ga pa res "najebali". marja

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

27. feb 2006 14:04

Encijan,saj jaz razumem,da se zgodi,da pade kaj vmes v usta.Jaz sem pač nekako tako zastavila,da se držim točnih navodil,ko pijanc plota.Čeprav mi pa nekaj ni jasno.Tretji dan sem izgubila 1,7 kg,za tem je bil sadni dan,(po sadnem dnevu ni bilo naslednji dan olajšanja v trebuhu,ampak napenjanje)včeraj beljakovinski.Pojedla sem popečene zrezke,solato,nič drugega.Pa danes tehtnica kaže skoraj 1kg spet več..Ali se tudi to dogaja ali pa bi tud jaz morala naredit kakšnen greh,pa bi bilo bolje.Zato sem malo slabe volje. Saša vemves

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti