Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

25. feb 2006 16:52

živijo, tudi jaz sem na mojem prvem sadnem dnevu. Me je pa včeraj zagrabilo, da bi še kar nekaj dodatnih flancatov pojedla zvečer - dobro, da jih ni bilo . Sem potem pojedla prav počasi tisto čokolado, pa je želja po flancatih minila. Danes mi pa sadni dan ratuje 100 na uro. Bomo vidli, kako bo jutri dopoldne. Pozdravček vsem tejča

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

25. feb 2006 16:53

Uspelo vam bo Vrana

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

25. feb 2006 16:57

Živjo!! Javljam se po dolgem času, saj sem se danes vrnila s celotedenskega smučanja. Kar nekaj časa sem vas brala in vidim, da ideja za 10. marca kar drži. Lepo. Verjetno se vam pridružim, toda prvo se moram prepričati, da nimam ravno ta vikend en seminar in bom odsotna. Drugače pa zelo dobro poznam lastnike gostilne Orhideja, saj smo osebni prijatelji in smo ta teden skupaj smučali. Če kaj rabite, lahko jaz posredujem. Lep dan še naprej!! Pika

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

25. feb 2006 17:14

Halo punce! Fino fajn - se je form spet malo razživel. Dobrodošli novi in lep pozdrav že izvežbanim hujšaricam! Kako pa danes? Eni so pa res načelni - če je sadni dan - je pač sadni dan nič odstopanja! No jaz se nisem izneverila tradiciji. Sem za malico okoli 12h cvrla pustne krofe. Recept iz kulinarike brez valjanja testa. SUPER !!! pojedli smo jih en, dva, tri. Popoldan pa sem s psom bila na sprehodu in obenem od daleč opazovala pustno povorko. Prijetno s koristnim! Bodite še naprej pridni in šemasti! Jana janadr

neznan uporabnik

25. feb 2006 17:53

Uuuuuu! Će sem prav razumela obstaja elektronska knijga, ki si jo pošiljate med seboj??!! Sem prav razumela? Kako jo dobim? Pozdravček! DiKi

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. feb 2006 20:13

Diki,pozdravljena med nami!V elektronski obliki obstaja zaenkrat druga rinina knjižica,naslednjih 90 dni. Vrana,hvala za podporo! Ribica,spet imamo zimi,nič ne kaže,da bi kmalu kolesarili. Me zanima,če so se punce včeraj kaj dobile v Santani.Nobena se nič ne javi. Naša mala bolnica je danes že malo bolje. Uživajte v pustnih norčijah! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

25. feb 2006 20:48

Janadr, hvala za dobrodošlico! Vedno sem ZA pogumne in zlasti - USPEŠNE! Nočko! Vrana

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

25. feb 2006 22:56

Diki pozdravljena med nami, tudi tebi vrana lep pozdrav, ne vem ali si se tudi ti nam pridružila ob izgubljanju kg. Nisem vas uspela prebrati, ker sem bila zadnje dni zelo zaposlena in seveda tudi nisem mogla priti do računalnika. Pač so počitnice in varstvo treh vnukov le ni od muh. Eden je na računalniku, drugi gleda risanke , tretji nekaj riše ali pa mu moram kaj prebrati. Potem pa sledi menjava in tako naprej. Kar dobro , da se v ponedeljek spet prične pouk. Mogoče se bo katera čudila zakaj jamram, ampak mi upokojenci smo bolj počasni in imamo vse manj časaaaaaa ,ha , ha, haaaaa. Jana ,tudi tebi lep pozdrav in javi se mi kaj počneš in kod hodiš! Vsem veselo pustovanje in da bi čim manj grešile. marja

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

26. feb 2006 9:27

Dobro jutro punce. Zadnji teden bolj malo pišem, vas pa redno spremljam. Diete se še vedno držim, vendar me vikendi ubijajo, ker se ne morem upreti dobri hrani. Danes bom imela pečen krompir in solato, ostali pa še ocvrto meso zraven (upam, da ne bo po pomoti padlo tudi na moj krožnik) DiKi dobrodošla med nami. Pika hvala za tvojo ponujeno pomoč, če bom kaj potrebovala, ti pošljem sporočilo v beležko, vendar mislim, da ne bo potrebno, ker je lastnik res zelo prijazen in mi smo bili že velikokrat pri njih ter smo se vedno super zmenili in tudi super jedli! SREČANJE 10. MAREC Punce sedaj pa izbiram predloge jedilnikov! Malo poglejte kateri dan boste imele in kaj bi rade jedle! Lepo nedeljo vsem. Pri nas rahlo sneži , komaj čakam, da bo pomlad! claudia12

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

26. feb 2006 9:54

Živijo vsem !! Moram še jaz poročat - včerajšnji sadni dan uspel, danez zjutraj sem se zbudila z veliko energije in brez nepotrebne utrujenosti. Je pa res, da sem danes kar pogrešala nekaj za v usta, dokler nisem pojedla zajtrka - kivi. Sem se odločila, da se bom tehtala na vsake 4 dni zjutraj po sadnem dnevu. Po štirih dneh sem izgubila 2 kg. Sem kar ponosna sama nase - mi je to dalo še večjega elana. En lep pozdravček vsem za lep dan tejča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti