Ločevanje živil 90. dni - 5. del

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

26. feb 2006 11:32

Živjo vsem! Sadni dan je za mano,uspel ,huuuraa.Danes pa zrezek in solatka,prava glasba za moj trebuh Zdaj malo na bovšjaka,da tam pokurim to ubogo hruško,ki sem jo pojedla,potem pa k tašči na kosilo. Lep občutek,ko te okrog pasu ne tišči,od prejšnega dne. Pri nas je lep sonček,pošiljam ga vsem,ki ga nimajo. Lepo,lepo nedeljo vsem Saša vemves

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

26. feb 2006 12:51

Se še jaz pofločkam.Danes sem kar sadna-ananas-,mi nič ne paše,ker me vse boli,pa še vročino imam,tako da bom danes na čajčku in sadju. luna1

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

26. feb 2006 14:44

Ze od vceraj gresim, da se kar kadi....jem tiramisu in krofe, kot da mi je zadnji dan! Sem na OH dnevu in sem spekla gravce na tavce, zraven pa solato iz kitajskega zelja (za moje mesojedce se pecene klobase). Po kosilu je pecivo.....jutri pa ne pricakujem nekih shujsevalnih uspehov.... Lepo vas pozdravlja Nena Nena-morje

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

26. feb 2006 19:01

Tudi jaz nisem nič pridna in premišljujem, da bi si za rojstni dan naredila zelenjavno torto. Saj veste, ribice smo na vrsti. Imate kakšno idejo, kako izvesti to zamisel? Naj bo vsaj lepa Paradižnik je obvezen, drugače sem pa kar ješče bitje, kar je verjetno jasno, saj drugače ne bi pristala na tem forumu. Nena, uspehi bodo pač malce počakali, zbežali pa ne bodo. Lp iz Mb riba-ribica

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

26. feb 2006 19:21

Hojla! No tole danes na blagoslovljeni B dan je pa veliko boljše. Punce na začetku je bilo enkrat govora o neutralnih živilih. Se še katera spominja kaj so to in kdaj se lahko uživajo? LP Matjaž - danes malo manj lačen

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

26. feb 2006 19:23

Matjaž, to je zelenjava in maščobe. Adijo. riba-ribica

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

26. feb 2006 19:48

Ha riba pa sva tam, ko sem bil prej. Mačšobe! V kakšni obliki? Ali je to jogurt 3.2, ali je to domači sir v hlebčju, ki je tako lep in mikaven, da je kar kičast, ali pa je to suha salama ali pa suha vratina. Brez zamere - NE VEM! LP Matjaž

neznan uporabnik

26. feb 2006 21:06

Pozdravljeni! Se moram kar pohvaliti ...danes je 4. dan (sadni) za mano. Ravno sem se tehtala in kaže mi 3 kg manj! Huuraaa!! Pravijo, da je to samo voda, ampak vseeno... Ja no, ni bilo tako hudo, čeprav se že veselim jutrišnjege dne. hehe Moram pa se tudi pohvaliti, da sploh nisem grešila! Čeprav so bile danes na mizi moje najljubše jedi in so se mi prav sline cedile, se jih nisem niti pritaknila! Upam, da bo tako tudi v prihodnje! Pozdrav in hvala za dobrodošlico! DiKi

neznan uporabnik

26. feb 2006 21:22

Pozdravljeni! Se moram kar pohvaliti ...danes je 4. dan (sadni) za mano. Ravno sem se tehtala in kaže mi 3 kg manj! Huuraaa!! Pravijo, da je to samo voda, ampak vseeno... Ja no, ni bilo tako hudo, čeprav se že veselim jutrišnjege dne. hehe Moram pa se tudi pohvaliti, da sploh nisem grešila! Čeprav so bile danes na mizi moje najljubše jedi in so se mi prav sline cedile, se jih nisem niti pritaknila! Upam, da bo tako tudi v prihodnje! Pozdrav in hvala za dobrodošlico! DiKi

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

26. feb 2006 22:16

Za mano pa peti dan.Isto se pohvalim,kot matjaž,danes nič lačna,je bilo prav luštno,Pregrešila se nisem,samo,zdaj pa spet dalje.Sicer do naslednjega sadnega bo vse ok. Bravo,Diki,le tako dalje.V slogi je moč. lepo nočko Saša vemves

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti