Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

24. feb 2006 17:30

tudi jaz imam danes OH dan. se prav veselim flancatov, ki sem jih včeraj spekla skupaj z otroci in so mi že takrat dišali. Moje sem morala skrit, če sem jih utegnila sploh kaj dobit. Pozdravček Mateja Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 24. feb 2006 17:31:33

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

24. feb 2006 18:02

hoj,jaz mam pa danes sadni in očiščevalni dan skupaj.Od pol štirih se mi po trebuhu nekaj pretaka in potem lahko sam letim na wc,upam da bo jutri boljši rezultat.Me pa mal skrbi,ker me letos krofi pustijo na miru,grem mimo kot,da jih ni. luna1

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

24. feb 2006 18:52

Drage sotrpinke! Se nekaj casa nisem javila, sem bila bolna in se nisem ravno vzorno drzala pravil!V enem mesecu me je gripa ze drugic obiskala.., kar pa vsekakor ne pripisujem tej dieti!Vreme se tako hitro spreminja, iz mrzlega v toplo, pa ponovno mrzlo, pa toplo...saj clovek ne ve vec, kaj na oblece... Teza mi stoji na mestu, ne gre ne dol, ne gor, kar je dobro, ker sem, kljub bolezni, pojedla kar nekaj kosckov peciva..... Danes sem ponovno zacela resno in se drzim pravil, ko pijanec plota!Ni res, da ne bom vzdrzala se teh 5 tednov! Seveda pa se je treba sprijazniti z mislijo, da se bo potrebno tudi po tej 3MD vec ali manj drzati locevanja hrane, ce nocemo, da se ne zredimo nazaj!!! Lepo vas pozdravlja Nene Nena-morje

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

24. feb 2006 20:07

Pozdravljeni vsi skupaj, danes sem kar spala, spala, vendar se sedaj že bolje počutim. Zdravila delajo svoje. O, kako ste bile pridne to popoldne! Prebirala sem vaše debate okrog novega maila; to sem že prej zasledila, da moraš biti kar nekaj časa aktiven na forumu, da dobiš geslo za slike; to se mi zdi fer. Kakšne informacije si še izmenjujete? Danes je moj Š dan, nisem preveč komplicirala, naši imajo ribe, pražen krompir in solato, meni pa sta bila krompir in solata že dovolj. Sem pa pripravila Skutine miške, eno sem poskusila, zelo dobre so, sicer jih že ni več. Tudi jaz opažam, da me sladko (pecivo, razni zavitki, trenutno krofi) sploh ne mika. Jutri si bom pa že privoščila kakšen ta pravi krof. Lepo se imejte in uživajte lp P.s. Vemves ti si si pa tole resno zastavila, kar tako naprej! Kako pa gre našemu fantu? darkad

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

24. feb 2006 21:50

Hojla! Darkad,res smo se zmenile,da dobijo gesla tiste,ki so vsaj en mesec aktivne na forumu.Tukaj je veliko muh enodnevnic.Javijo se dvakrat,trikrat in potem za vedno izginejo z foruma.Zato ta mesec aktivnosti,da vidimo,kako resne so naše hujšarice. Nena-morje,upam da se bo ti zdravje uredilo.Vreme je pa res grozno.Pri nas je trenutno bolj sneženo. Mejte se lepo med vikendom! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

25. feb 2006 7:35

Rožica je napisal/a:
Smile, daj mi meil na zasebno pošto! Ali pa si knjigico snemi z našega skupnega e-naslova, če že imaš mogoče gesla. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
kao pa prideš do gesla? 1. Sedaj pa še to? danes imam sadni dan pa se mi že po jutranji jabolki pipa. Ali je to dan samo sadni ali je lahko vitaminski še kakšna zelenjava? 2. včasih so nas učili zajtrkuj kot kralj, imej kosilo kot grof, večerjo pa kot berač. Pri tej dieti ni ravno tako, ko ti pa dovoljuje celo šnicl ali pa piščančje bedro za večerjo. Lpo prosim če mi tole ktera razloži. Lp Matjaž (lačni)

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

25. feb 2006 7:40

Dobro jutro vsem! Pa je še en dan za mano,šele tretji je bil,pa je bila zvečer kar malo kriza.Privoščila sem si res ploščico čokolade,namesto torte je bil en krof,zdaj jih itak ne bo.Zvečer sem šla hitro v posteljo,da ne vidim slučajno več kaj v kuhinji. Je bil pa danes zjutraj krasem občutek,ko ni bilo napetega trebuha in je zadrga na kavbojkah kar "skočila".Teže vem,da po treh dneh ni manj,samo napetost,ker ne jem zvečer.To daje nov zagon.JUUUUUHUUUU.Grem jaz zdaj en krog ven,kakorkoli,makar samo sprehod,pred nakupom.Danes sadje,ampak,kako fajn bo šele jutri zjutraj,zato se splača. No,če ne bi bilo vas,ne bi bilo tega občutka pri meni.Zato vsem en velik velik hvala. Saša vemves

matjaž  

25. feb 2006 7:54

Hojla! Saša danes bi te moral obiskati poštar s priporočeno pošto. LP Matjaž (lačen pa ne samo)

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

25. feb 2006 8:00

Ja,matjaž me je ravnokar.Hvala.Sem tako blizu glavne pošte,da te navadno iz postelje vrže.danes pa me ni..Kar pridno z mano jej sadej,nič pritoževat.Trebuh naj kar stoka,lepo mu povej,ni,pa basta vemves

matjaž  

25. feb 2006 8:08

samo da si dobila LP Matjaž

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti