Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. jan 2006 9:07

hahaha Tauna, ta je pa res malo "šorf"!!!! lep dan! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

12. jan 2006 9:25

Sem včeraj poskusila obleči hlače, ki so mi bile že kupljene premajhne. Pa še vedno ne grejo na rit. Zgleda, da me ni še nič manj. Tako, da je kar prav, da se ne tehtam. Pa tudi zebe me ne, kar naj bi bil znak, da hujšamo. Bom tudi jaz poskusila varianto z odprtim oknom. Hi, hi! varja

Marcipan  

član od: 29.12.2005

sporočila: 26

12. jan 2006 9:48

Pozdravljene! Punce, kaj pa jeste danes na Š dan? Jaz imam krompirjeve svaljke z podušenimi šampinjoni in solato! A bo to v redu? Marcipan

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

12. jan 2006 9:54

Dobro jutro! Ste pa res pridne s pisanjem....ce nekaj casa ne sledis, imas kaj za brati! Danes imam za kosilo polpete iz polente in mesano solato (paradiznik, paprika, kumarice), za vecerjo pa samo pogrete polpete! Tako, sedaj pa hitim v Purmarend....zunaj je rahla poledica in moram zelo previdno voziti! lp Nena Nena-morje

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

12. jan 2006 9:55

Živio! Pri nas bo danes na jedilniku prebranac in solata. Komaj že čakam, ker ga res obožujem. Varja, tudi meni se še nikjer nič ne pozna. Le zjutraj sem za spremembo bolj "ravna" v trebuhu, kar pa ne traja dolgo, ker me popita voda spet napolni. Tudi z mrazom nimam problemov, tako da res ne vem, kaj bo iz tega. AKNIRAD

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

12. jan 2006 10:10

Pri meni je sprememba se mi zdi vidna samo na stegnih. Pa ne na obsegu, koža je bolj gladka in lepša. Se pravi, da se moj celulit popravlja, kar pa tudi ni tako slabo. Aknirad, koliko pa hočeš še shujšat? varja

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

12. jan 2006 10:15

Marcipan, če znaš narediti krompirjeve svaljke brez moke in jajc, potem bo OK za Š dan, sicer pa ne, saj imaš vse v enem obroku (B, Š, OH). Pikino sliko sem dodala v naš album in ji/ti poslala gesla. Malo sem tudi preuredila album Statistika (tabelce, ki so bile prej spritane in poslikane z digitalcem, sem tja prenesla direkt z računalnika), Muci, upam da ne boš zamerila... Za tiste, ki nam niso poslale slike, pa bi rade vpogled v tabelo, predlagam, da jim damo kar vstopnico za album Statistika, tako da vidijo samo ta album. Tiste, ki imate dostop do našega maila, poglejte,tja sem poslala vabilo za ogled tega albuma z vstopnico. Če se strinjate, sporočite, pa bom jaz poslala vstopnici Memmy in Luni1. Ko se kje srečamo, ju bomo pa poslikali, pa potem dobita vsa gesla. OK? Encijan

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

12. jan 2006 10:18

Marcipan, če delaš krompirjeve svaljke z moko in jajcem, potem to spada pod ogljikove hidrate. Nena-morje, jaz sem polento običajno jedla na OH dan. Sicer pa je bilo že večkrat zapisano, da je težko ločiti škrob od OH (nepredelano - predelano). En lep pozdravček vsem. jankica

Marcipan  

član od: 29.12.2005

sporočila: 26

12. jan 2006 10:23

Encijan hvala za nasvet! Bom ostala kar pri kuhanem rižu in šampinjoni! Hvala! Marcipan

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

12. jan 2006 10:35

Encijan, sem pogledala: superca. Kaj vse je možno z današnjo tehniko in tehnologijo. Še dobro, da imamo v svojih vrstah take "profije". jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti