Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. jan 2006 19:21

Pripavi si jo, ti bomo pomagale z nasveti, kako. Ti samo povej, kaj bi/boš poizkusila. Sama imam rada svežo papriko, posoljeno, kot dodatek k narzku, ali v sendvič,... vendar samo rumeno, ostale mi surove niso dobre, so pa dobre v omakah, v juhah,.. Poizkusi z radičem z krompirjem na Š dan. Vsekakor ti bomo pomagale z najbiljšimi recepti . :) Ti samo pokaži voljo. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. jan 2006 20:04

Luna1,jaz sem ena izmed tistih,ko že v rani mladosti zelenjave ni hotela niti poskusiti,sedaj pa jo obožujem.Ko mi je pred davnimi petimi leti kliknilo,da bi bilo treba nekaj urediti glede prehrane,sem ugotovila,da zdrava prehrana vsebuje tudi veliko zelenjave,ki pa meni ni dišala.Ampak,ker sem še kar trmasta in vztrajna,dokler sem pač,sem se odločila,da bom začela jest zelenjavo.Ti povem,da mi je šlo ob zelenjavi kar na bruhanje in je bilo včasih kar težko kaj dol spravit,ampak trma je bila večja.Sčasoma sem se okusa zelenjave navadila,pozneje pa mi je postala celo všeč in zdaj jo naravnost obožujem. Pred dvema mesecema sem naprimer prvič poskusila jajčevec. Pa tudi to je res,ko je človek dovolj lačen,gre vse lažje dol. Cvetačna juha iz Rinine knjižice,ki sem jo jedla danes je sicer okusna,samo ne preveč nasitne.Sem jo za večerjo pojedla ravno toliko,kot za kosilo,pa se mi zdi,da sem še kar lačna.Pa zebe me,da je kar hudo.Mislim,da bom šla kar hitro spat. Sem pa imela spet randi z orbijem. Že od vsega začetka tega kroga jem tudi B-kompleks,se mi je danes zdelo,da je bilo na glavniku malo manj las,kot ponavadi,ko sem se česala. Jutri bodo pa testenine,komaj čakam!Zvečer pa njami,njami! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

12. jan 2006 22:07

Claudia12, meni (sedaj še) ustreza tudi 12.3. Sicer pa je bila pri nas danes za kosilo jota brez mesa. Prvič, a ne zadnjič! Kaže, da bo potrebna nova vaga: Ko sem prejle prišla domov, mi je pokazala 86 kg in sem vsa vesela še enkrat stopila gor - pa je spet kazala 88,5 kg. Naj jo hudič vzame, haha!! nada

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

12. jan 2006 23:35

Dober večer! Naj vam povem, da sem zaključila dieto. In če gledam na splošno je bila bolj klavrna -3.5 kg Samo sem jo prehitro začela po prejšnjem krogu. Je pa to moj tretji krog. Če pa gledam celotno spremembo od 1.3.2004 pa do danes je pa razlike 27 kg. Sem lahko kar zadovoljna. In imam sedaj na svojih 182cm, 83kg. Sicer sem mislila da bom prišla pod 80... pa bo to še malo počakalo. Zdaj pa res rabim malo odmora........pa pameti pri hrani. Vam vsem skupaj pa želim, da bi vam čimbolje uspevalo, vas bom redno brala. Lepo se imejte! Hema PS:Ampak,razpredelnica je pa zelo lepo narejena, Muci kapo dol.

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

12. jan 2006 23:58

Hema, čestitam ti za uspešno klatenje kilogramov. Res si vztrajna, da si šla kar tri kroge! Zdaj pa veselo na vzdrževanje teže. Lahko noč! jankica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

13. jan 2006 4:59

Dobro jutro stare in nove suhice!!!! Sem ravnokar prišla s teka. Danes ni tako hudo mrzlo, ker megla prekriva mesec.Pa je vseeno svetla noč!!! Meni se je za 1kg znižala teža!!!Ločujem znotraj obrokov in zelenjavne juhe si kuham ogromno, da me pogreje in za lakoto, ki me včasih daje!! Hema tebi čestitke za uspešen zaključek!!! Pozdravljena Bonaca!!! Tuna, ti se pa pozdravi, da se vidimo v sredo!!! Lepo vas pozdravljam in vam želim lep vikend!! Bodite pridne in vztrajajte, ker se splača!!! Čao,čao!!! helena45

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

13. jan 2006 8:37

Dobro jutro punce...kje pa ste vse danes? Hema tebi vse čestitke za ves minus! Prav tako tudi tebi Helena 45!!!!!!!! Tejčica upam, da si danes že bolje! Marjanca kje si???????? Kako pa kaj ostale napredujete? Jaz sem še kar brez grehov. Danes se ne morem odločiti ali bi slane krekerje in paradižnik ali pa zelenjavno pizzo. Lep dan še naprej! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 13. jan 2006 08:39:33

Alya_88  

član od: 12.1.2006

sporočila: 9

13. jan 2006 8:42

Pozdravljene vse:) mene pa zanima kako vas uspe lociti zivila ne da bi pomislile na to da npr zraven mesa in solate jedle se krompir. zanima me pa tudi ce ta dieta res ucicnkuje? sama bi jo tudi rada preizkusila, sicer sem se mlada ampak se ze dalj casa obremenjujem s svojo tezo. Ddrugace vsi pravijo da imam ravno pravo postavo, ampak meni se zdi da se samo se redim. lep pozdrav vsem pa cestitke vsem ki vam je uspelo izgubiti kilogramce:) Alya_88

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

13. jan 2006 9:08

Dobro jutro! Danes pa je "moj" dan!Zvecer namrec pade v zelodcek cokoladno pecivo...njam,njam.... Za kosilo imam pizzo iz pirine moke z zelenjavo in zeleno solato. Vreme se je izboljsalo, ni vec ledeno, zato dajem zdaj pot pod noge, da naredim mojih 10.000 korakov! Se beremo popldan! Veliko uspeha ter dobre volje vsem skupaj!!! Nena Nena-morje

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

13. jan 2006 9:15

V službi imamo sindrom petek 13. - tega. Upam, da ga druge nimate. Se mi zdi, da se bo treba danes kar potruditi, da bo šlo brez grehov. Celo popoldne bom sama doma, pa še peko piškotov imam v načrtu. Kriza je ker sem en dan naprej se pravi, da imam danes S. Včeraj zjutraj sem se pa tako veselila sladkarij, zvečer se mi je pa tako uprlo, da sem še obvezno čokolado komaj pospravila v želodček. Se mi zdi, da me tudi že malo luna trka. Pa,pa. varja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti