11. jan 2006 22:47
Tudi jaz imam žal samo navaden fotoaparat, tako da vam ne morem poslati svoje slike. Vseeno bi prosila vsaj dostop do tabele. Hvala. AKNIRAD
11. jan 2006 22:47
Tudi jaz imam žal samo navaden fotoaparat, tako da vam ne morem poslati svoje slike. Vseeno bi prosila vsaj dostop do tabele. Hvala. AKNIRAD
11. jan 2006 23:15
Lep pozdrav, Kamin nasmejala si me do solz s tvojim oknom Povej ce bo delovalo ker imam jaz ogromna panoramska vrata heh,heh. Trenutno je v Sarajevu minus tako da mi uspeh ne gine. Danes sem bila pridna. Vceraj sem se tako najedla pecenih banan z orescki da sem preskocila vecerjo. Kar malo me je zapacalo, tako da jih se nekaj casa ne bom ponovila. Danes sem dopoldne pojedla 2 pomaranci, za kosilo kar 2 mali konzervi tune "na suho", za vecerjo sem si pa privoscila 200g orado na zaru z blitvo in zelenjavo. Sicer je bil vmes tudi grah, ampak si nisem s tem belila glave. Za jutri se ne vem kaj bom. Bom pocakala na jutro in vase napovedi za kosila. Vsakokrat dobim kaksno super idejo. Ma sploh ste super. Lahko nocko pa zdrave se zbudite, sarajka
12. jan 2006 0:29
Pozdravljene! Uh, kako sem se danes najedla segedinarja. Imela sem skupaj kosilo in večerjo. Iz službe sem prišla šele ob 5-ih. Potem sem spila še čisto juho. Dobro, da nisem počila. Ali ni super ko se naješ do sitega in hkrati nimaš slabe vesti ker vidiš, da kilogrami kopnijo? Še moja statistika: 3.1. 84 kg 10.1. 82,5 kg Sem zelo zadovoljna. Veliko mi pomeni že to, da nisem tako napihnjena. Jutri sem v službi cel dan in sem si pripravila že za sabo zajtrk -2 kivija za kosilo pa si nesem sabo pasulj. Sodelavke me že sprašujejo če se selim tako hodim oborožena s hrano v službo. Kaj kmalu ugotoviš, da je brez veze razlagati, da si na dieti. Vsaj pri nas je tako - nekateri namreč tega ne razumejo ali pa nočejo razumeti. Sliko pošljem konec tedna, upam, da bo kaj več časa. Poleg tega pa mi mora to narediti moj sin. Tega namreč sama ne znam. Prav občudujem vas kako ste nekatere spretne z računalniki. Večkrat sem že razmišljala, da bi šla na kakšen tečaj, ampak nikoli ni pravega časa. Poleg tega pa se mi zdi še večji užitek ko vedno odkrijem kaj novega. Povejte, ali se 18. 1. dobite v Santani v Celju. Ali se vam lahko pridružim, če bom prosta. Prav rada bi spoznala tako super punce, ki mi vedno znova vlivate voljo že s tem ko vas prebiram. Lep pozdrav Marina 45
12. jan 2006 5:28
Dobro jutro drage moje!! Kako ste kaj. Danes mi odpeljejo računalnik v popravilo, pa sem zdaj zjutraj hitro še izkoristila, da se vam javim. Ne vem, če mi bo v službi kaj uspelo pogledati na forum, tako, da se verjetno nekaj časa ne bom javljala. Dieta pa velja!!lep dan vsem skupaj!! Pika
12. jan 2006 6:21
Bonaca, Marina, Lanes, Marjanca, Helena, Luna12, Marjetka Cvetka, Robida.....18.1. v Santani Mercator - Celje ob 17h?A je vredu? Jaz sem pa tako zelo prehlajena, do sedaj sem že pojedla propolis, daleron, neoangin in en vitamin...upam da me čimprej mine, jutri pa si bom dopust privoščla, da malo odležim.... Jaz se tudi strinjam da punce pošljejo na naš mail, potem pa posredujemo naprej geslo od albuma. Lp tuna
12. jan 2006 6:44
PA ŠE EDEN DUŠANKA...TA JE DOBER... DNEVNIK PRISELJENCA NA KOROŠKO... 12. avgust Vselili smo se v našo novo hišo na Koroškem. Zelo sem razburjen, celo vzhičen. Tu je tako lepo! Planine so prekrasne. Komaj čakam,da jih vidim prekrite s snegom. 14. oktober Koroška. To je najlepša dežela na svetu. Listje si je nadelo vse tiste čudovite odtenke rumene in rdeče barve. Vozil sem se v naravi in videl par srnjakov. Tako nežni in krhki so. To so najlepše živali na svetu. Tako mora biti v raju! Ljubim Koroško. 16. november Mednarodni dan strpnosti. Lov na srnjad se bo kmalu pričel. Ne morem si misliti, da lahko kdo ubije tako krasno žival. Upam,da bo kmalu snežilo. Tako je lepo. 2. december Nocoj je padel prvi sneg. Vstal sem in videl vse prekrito z belo odejo. Izgleda kot najlepša razglednica. Šli smo ven, očistili stopnice in dovozno cesto in se nato kepali (zmagal sem). Ko je mimo pripeljal plug, smo morali ponovno očistiti dovoz. Kako lepa dežela! Ljubim Koroško. 12. december Sneži. Spet je mimo pripeljal plug in zasul dovoz. Tu je res prekrasno. 19. december Nocoj spet sneži. Nisem mogel z avtom v službo. Tu je lepo, le malo sem že utrujen od kidanja snega. Spet prekleti plug…. 22. december To belo sranje je spet padalo celo noč. Dobil sem žulje od lopate in boleč hrbet. Ta opičnjak s plugom, kot da se skriva izza vogala in čaka, da očistim sneg z dovoza. Budala! 25. december Srečen, a zasran božič. Še malo posranega snega. Če mi kdaj pade v roke ta peder, ki vozi plug, ga bom ubil. Jebem jim komunalo, zakaj ne posipajo več soli po cesti, da bi se prej stopilo. 27. december Nocoj spet sneži. Že tri dni ne morem kam, samo sneg kidam, vedno potem pripelje plug. Nikamor ne morem. Avto mi je obtičal v kupu snega pred dovozom in hladno je. Pravijo, da bo nocoj padlo novih 30 cm tega sranja. 28. december Napoved je bila slaba. padlo ga je pol metra. Plug je obtičal in šofer – budala si je k meni prišel sposoditi lopato. Rekel sem mu, da sem jih zlomil že šest pri kidanju tega sranja, ki mi ga je on naplužil in sem mu jo skoraj zlomil na glavi. 1. januar Končno uspel od hiše. Odpeljal sem se do trgovine, da bi kupil nekaj hrane in ko sem se vračal, sem zadel srnjaka. 300.000,00 SIT škode na avtu. To neumno divjad bi morali pobiti. Povsod so. Zakaj jih lovci na postrelijo. 3. maj Odpeljal sem avto na servis. Neverjetno, kako zarjavel je od te preklete soli,ki jo posipajo povsod. 10. maj Selim se na obalo. Ne morem si mislite, kako lahko normalen človek živi v tej jebeni deželi na Koroškem. tuna
12. jan 2006 7:24
Ej Tuna moja, tale je pa strupen za takole zgodaj zjutraj. Če si tako prehlajena, naredi si vročo limonado z lipovim medom. Bo pomagalo. Oboje lahko kupiš pri tvojem najboljšem sosedu. Pa še blizu ga imaš. Želim ti, da ti bi bilo kmalu bolje. Marina45, seveda se pridruži, če imaš čas, Tuna ti je pa napisala kdaj in kje. Hvala bogu, da imamo našo Tuno pobudnico. Ona kar določi datum, me ga potrdimo in že težko čakamo, da se zopet vidimo. bonaca
12. jan 2006 8:05
Jutro punce! Včeraj sem bila pridna in se za kosilo in večerjo jedla goveje zrezke s čebulo in pa skledo radiča. Kako je sedlo. So mi pa suhe slive, ki sem jih zmazala za zajtrk, zvečer naredile revolucijo in sem skoraj kampirala na stranišču. Je bil že čas. Sedaj se pa odpravljam k zdravniku, saj nisem še čisto nič boljša. Še vedno imam vsak zvečer vročino 39, s kašljem se pa že davim. Pozdravček! tejčica
12. jan 2006 9:05
Ojla! Danes, pa jutri imam dopust, tako, da se mi nikamor ne mudi. Jutranji obrok sem že pojedla - pomarančo, malo bom še posptavila in pripravila za kosilo, potem grem pa na en dolg sprehod. Tejčica, preizkušen recept proti kašlju: vsak dan počasi pojej en strok česna. Jaz sem ga pocuzala kakor bonbon. Vem, da ga vsi ne prenesejo, vendar sigurno pomaga, le okolica se malo pritožuje - vonj!! Danes bom za kosilo jedla malo pokuhan, nato pa še popečen krompir na peki papirju, brez maščobe pa motovilec, ga imam pod toplo gredo in je super. Dijo! kamin
12. jan 2006 9:05
Hojla! Čestitam vsem za minus kile. Sama pa kar odlašam z zeljno dieto, ker nimam časa to pripravljat. Bom že. Zanima me, na kateri kuharski tečaj hodiš Janjadr? Koliko te pa stane in koliko časa traja? Sama zelo rada kuham in pečem. Le po hujšajte in komaj čakam, da se vidimo. Čao, GogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
French toast s sadjem
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem