Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

11. jan 2006 10:50

Pozdravljene! 10.3. meni prav ustreza za srečanje,naj se javijo še druge. Za ta dan pa moramo preračunati , kaj je na vrsti po našem jedilniku.Nekaj ste že računale in pride ravno beljakovinski dan. To bomo uživale !!!! Kot je bilo že predlagano , se tudi strinjam, da bi se tehtale po vsakem drugem sadnem dnevu (seveda glavno bo pa po vodnem dnevu) in tako sporočale podatke. Pozdrav vsem! marja

luna12  

član od: 7.12.2005

sporočila: 7

11. jan 2006 11:10

HALLO! Danes pa mesoooo!moram priznat da sem tudi jaz najbolj vesela tega dneva! Moram pa vam povedat da jaz ze od začetka jem mešane beljakovine se pravi meso in sir skupaj,pa grejo kile kljub temu dol(13 kg). Ko sem začela nisem vedela da naj bi to ne jedla skupaj,to sem prebrala šele po 1 mesecu, potem sem pa sklenla,da bom kar tako nadaljevala saj rezultati so! lep hujšajoč pozdrav vsem! luna12

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

11. jan 2006 11:16

Lepo pozdravljene, pridne punce! Tu se javlja ena, ki šprica 3MD, ampak res ni šlo. Ne bi pa rada špricala srečanja in se strinjam z 10.3. Bodite lepo, uživajte danes v mesku in veselo hujšajte dalje - saj vam gre odlično! LP vsem Dušanka

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

11. jan 2006 11:23

Claudia12, Migla najbrž ne spremlja več foruma, ali pa vsaj ne redno, zato bi ji lahko poslala privat sporočilo, ker na Kulinariko pa zagotovo redno prihaja, vsaj včasih sem jo marsikje "srečala". Se mi zdi, da bi bilo prav, ker smo ji obljubile, in če me spomin ne vara, je rekla, da v Slovenijo pride februarja in ne marca. Če si je glede srečanja morda premislila, bo pa tudi povedala. Saj ji boš ti poslala sporočilo, ker si organizatorka, drugače tudi meni ni problem... Marcipan, gobe naj bi bile nevtralne in jih mirno lahko kombiniraš z B, Š ali OH. Aura, ja po 2. krogu teorijo kar dobro obvladaš, s prakso imamo pa nekatere malo težav. Kako pa kaj ti, JamieO, je drugi štart uspel? Jaz drugače še vedno pospravljem "podstrešje", upam pa, da bo kmalu vse na svojem mestu. Encijan

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

11. jan 2006 11:38

Encijan hvala za predlog, sem Migli že poslala sporočilo in vam javim, ko mi odgovori. claudia12

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

11. jan 2006 11:59

Živjo! Ker imam ogromno dela, se ne utegnem javljati vsak dan, vendar vse preberem. Moji podatki: 3. 1. 85kg 11.1.82,9kg Sem zadovoljna.Za datum srečanja vam ne morem povedati nič točno,določite ga pa bom probala uskladiti.Diete se držim dokaj točno, vendar med obroki moram potešiti lakoto še s sadjem.Drugače pa se zelo trudim. Čao!

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. jan 2006 13:12

Lepo pozdravljene suhice!!! Sem ravnokar prišla iz bolnice in z nič razveseljivo novico!!Toliko se načakaš, da si čist crkjen!!Zdravnik je še vedno otipal zatrdlino pod prstom na nogi!!Čez en mesec morave še enkrat priti, če ne bo izginila, gre še enkrat na operacijo!!To ne moreš verjet?????? Nena- morje sem videla tvojo sliko, moram reči, da si super in živiš zelo lepem mestu!!!Ne se sekirat, če se pregrešiš, pa drugi dan pazi!!! Samo ne ponavljat grehov!!! Kurenzu, tudi ti si zakon zase, res te je za občudovaaaaaaattttt!!!!!!! Punce le tako naprej z kg-mi!!!Kar trdi bodite z njimi in lepo se imejte!!! Lp helena45

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

11. jan 2006 14:03

Ali mi lahko poveste, kje naj dobim mail od Marjetke cvetke, da ji pošljem sliko? rada bi namreč dobila geslo za tabelo. Hvala in lep dan!! Pika

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

11. jan 2006 14:12

Saj ti ga bo poslala ko bo to prebrala. Lp tuna

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

11. jan 2006 14:18

Živjo punce. Hvala za tako skrb. Domov pridem v februarju, vendar se ne ozirajte name. Če bo srečanje v času mojega bivanaja v Sloveniji, se vam pridružim, drugače se pa ravnajte po predlogih, ki vam ustrezajo. Nazaj odpotujem 24. februarja. Se opravičujem, ker vam nisem sledila, pač sem imela druge obveznosti. Obljubim, da bom redno brala vaša sporočila, vsaj vsak drugi dan. Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti