Ločevanje živil 90. dni - 5. del

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

11. jan 2006 14:26

Tuna, hvala za tvoje sporočilo. Čao, čao!! Pika

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

11. jan 2006 14:36

Enkrat smo se pogovarjale, da bi novi oz. nove lahko poslale sliko kar na kulinarika@volja.net ali hujsarice@volja.net, pa potem tista, ki bo prva imela čas, zadevo porihta. Kaj pravite? Punce poglejte na pošto, Tuna nas je razveselila z zelo uporabnim sporočilom. Lep dan še naprej... Encijan

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

11. jan 2006 14:38

Hej pupe moje! Parklji me niso odvlekli, božiček in dedek Mraz me tudi nista pustila pod kakšno smreko, še vedno sem tista stara Bonaca. Tejčica, moj je imel iste zdravstvene probleme kot ti pa sem ga filala z lipovim čajem, oslajenim z lipovim medom, toplo limonado z lipovim medom. Zdaj je že skoraj tipi top. Poskusi še ti. Vemveš, moja prijateljica je s tabletami izgubila o-la-la kilogramov. Izgledala je prav tako kot v srednji šoli. Ampak samo takrat, ko jih je jedla in še kakšne pol leta zatem. Zdaj pa ne vprašaj. Ima že skoraj vse kilograme nazaj. Luna12, a te je še sploh kaj ostalo, ali že hlače same hodijo? Pridna! Helena, Lanes, evo me. Tuna, velja 18.1. ob .... kdaj? bonaca

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

11. jan 2006 15:31

Hojla.Jaz pa sem si danes privoščila sir z malo pol.kruhom in kumarice.Mi meso nič ne paše,manjka pa mi sir,tako da ga jem vedno na B dan.Včeraj,ko sem prišla iz službe ob 19 uri,sta mi otroka pripravila mešano sadje.Mam že naučene.Drugač pa sem se včeraj vzdržala oreščkov,pa je bila kriza,jih bom drugič raje grickala.Al mi lahko kakšna pove,kako je s kokicami?V eni reviji sem prebrala,da jih priporočajo ,če je kriza. luna1

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. jan 2006 17:14

Hojla! Pozdravljene mesojedke.Jaz sem jedla dušen puranji zrezek,brokoli in rdeč radič.Sem se pa danes prvič pregrešila,pa me kar malo jezi.Sem malo majoneze probala,tako eno malo žličko,pa še čisto čisto majčken košček kruha zraven.Torej imam črno piko. Glede gesel pa tako!Če katera želi gesla,naj mi pošlje privat sporočilo,ker vas je toliko,da ko preberem forum,enostavno več ne vem,katera in kaj si želi,pa nekatera že imajo gesla in pol sem čisto zmedena. Mejte se lepo.moram punce peljat na plesne1 Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. jan 2006 17:20

Encijan sem tudi jaz že razmišljala o tem. Se vsekakor strinjam s Tuno, da gesel res ne moremo posredovati kar povprek vsakemu , ki bi želel. Kar potem res nima smisla, da imamo nastavljeno na zasebno... Sem že enkrat predlagala tak način, mogoče bo zdaj kaj več odziva. Jaz se vsekakor strinjam. Najprej slikce na naš naslov, mi pa potem gesla, vsem resnim, ... Torej pošljite slikce na meil: hujsarice@volja.net Kdor nima slikce in bi želel dostop do tabele pa naj pošlje kratko sporočilo, da želi samo geslo od tabele. Takim lahko posredujemo samo ifo. v zvezi t e- naslovom, oz. enaslov je že podan zgoraj, pošljemo jim le up. ime in geslo za dostop !!! JAZ SEM ZA!!! Marjetka jaz se nikakor ne strinjam, da posreduješ gesla komur koli. Ker res ne želim biti kot nek eksponat... Kdor ima čiste namene se naj predstavi tudi sam, da vemo s kom imamo stik. Kdor pa ne želi sodelovati na vizualni način, pa se nam še posmehoval ne bo!!!!!!!! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 11. jan 2006 17:33:47

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

11. jan 2006 17:54

Ups!! Vidim, da sem slabo prebrala sporočilo, ki ga je napisala rožica. Jaz sem namreč poslala mai na kulinarika@volja.net. Upam, da ni nič narobe. Čao vsem skupaj!! Pika

kamin  

član od: 26.1.2005

sporočila: 9

11. jan 2006 18:18

Ojla! Čeprav sem obljubila, da se bom tehtala šele po vodi, nisem mogla zdržat - so mi hlače tako fletno plesale v pasu - in sem danes zjutraj stopila na tehtnico. Rezultat: 03. 01. - 87 kg, 11. 01. - 83 kg. A ni to super!!! Samo zebe me neprestano, pa so mi punce v službi rekle, da takrat, ko te zebe, hujšaš. No če je to res, bom pa še malo okno odprla, da bo učinek hujšanja še boljši, ha, ha. Lačna sploh nisem več tako, kot v prvih dneh, prebava pa je tudi še ok. Lepo pozdravljam vse skupaj in vsem veliko uspeha pri izgubi kg. kamin

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

11. jan 2006 18:24

Helov! Vidim da danes skoraj vse uživamo v mesku.Jaz sem si privoščila pečenega piščanca in solato. Ko je že ravno govora o tabletkah, a je katera slučajno včeraj brala prilogo Novic ONO. V njej zopet obljubljajo čudeže. Ponujajo sirup iz zelišč. A je katera to že prbala. Mene do sedaj še niso po domače povedano nategnili z takšno reklamo. Bi bilo pa zanimivo izvedeti vaše mnenje. Baje da se maščoba kar sama topi. To bi res rada doživela. Če bi bilo to res bi zagotovo kaj takega prodajali tudi v lekarnah ali vsaj drogerijah. Lep večer še naprej in lahko noč! any

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

11. jan 2006 20:25

Jaz žal nimam aparata,da bi poslala slikico in bi rada geslo samo od tabele,če se da ? luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti