12. jan 2006 10:49
Hojla, jaz pa nikakor ne morem odpreti našo stran. Kje ga biksam? Gobica
12. jan 2006 10:49
Hojla, jaz pa nikakor ne morem odpreti našo stran. Kje ga biksam? Gobica
12. jan 2006 11:21
Lisička, poglej med privat sporočila. Jankica, a potem se ti zdi OK, da damo vstopnico ta novim? Kaj pa mislite druge? Bom počakala do jutri, da še druge poveste, kaj mislite. Mogoče bi bilo dobro,da bi en del našega srečanja namenili temu, da zapišemo osnovna pravila glede gesel, slik, da potem ni zadreg pri dodeljevanju... Lep pozdrav, vsem, "ta novim in ta starim". Pa brez zamere... Encijan
12. jan 2006 11:32
Halo punce! Danes pa res en lep sončen in pozdrav. Vsem privoščim najmanj sprehod, če že ne športnega - rekreacijskega udejstvovanja na snegu, ker to je prvi pogoj za zdravje /če si zdrav/ *svež zrak*. Prijavljam se za srečanje v Ljubljani 10.03. in sporočam, da konec tedna pošljem slikico. Moram imeti mentorja - sina, da mi pomaga pri tej tehniki in sem sklenila, da se bom tudi tega naučila. Kuharski tečaj pa organizira TD Šenčur. Cena 9.000 SIT in je za 6x obisk. Priznam, da mi je kar zmanjkalo idej kaj naj še kuham in dodatna znanja o tem so vedno dobrodošla. Sedaj grem kupiti novo tehtnico, - kot da je ta stara kaj kriva za mojo težo in bo na novi tehtnici prikazan boljši rezultat. Bodite pridne! Jana janadr
12. jan 2006 13:20
Varja, shujšala bi rada skupaj 10 kg, ki sem jih neslavno pridelala po lanski uspešni dieti. Takrat sem izgubila 14 kg. Kolegica, ki je shujšala 25 kg, pa težo pridno drži, celo izgubila je še nekaj kg. Verjetno se ji je presnova popolnoma spremenila, saj nič več ne ločuje živil med obrokom, pa se vseeno ne zredi. Dekleta, vesela bom, če boste dale "zeleno luč", da tudi me, ki nimamo svoje slike, pridemo vsaj do tabele. Mi je lani Darchy poslala geslo za dostop do fotografij, pa sem ga založila, njeno sporočilo pa žal zbrisala. Še nekaj me zanima. Mene že dva dni boli želodec, ko jem kosilo ali večerjo (pri sadju pa ne). Ima še katera tekšne izkušnje, oz.probleme? AKNIRAD
12. jan 2006 13:22
Uf, kako sem se najedla! Naredila sem brokoli s krompirjem, (kot je v Rinini knjižici), zraven pa še skledo solate z česnom, krompirjem, olivnim oljem in balzamičnim kisom. Bilo je super. Z veseljem bi šla na dooooolg sprehod z našim kužkom, pa se moram tega izogibati, kajti oktobra sem si zlomila nogo v gležnju, pa imam še kar težave. Bo pa potrebno narediti nekaj telovadnih vaj. Lep pozdrav! marja
12. jan 2006 13:27
Pozdravljene punce! Moja zdravnica ni bila najbolj zadovoljna z mojim stanjem in kaže da imam pljučnico. Sedaj sem na antibiotikih in še nekaj časa na bolniški. Kamin, ta tvoj recept proti kašlju bom pa jaz raje kar preskočila, ker mi svež česen običajno povzroča glavobole. Teh imam pa že zadosti. Pa vseeno hvala. Sicer mi je pa komaj sedaj uspelo pojesti 2 hruški in tako kosila pred 15. uro ne bom imela. Si bom pa spet privoščila pečen krompir. Zraven sem si nameravala pripravit bučke v omaki in sem mojemu naročila da mi jih kupi. Ampak njemu so se zdele predrage in mi je prinesel melancano. Ta mi pa ni ravno najboljša v omaki. Moram "prešnofat" skrinjo če notri najdem mogoče kakšne že narezane bučke. Tako pa je, če moške pošlješ v trgovino. Je prinesel tudi napačne plenice za malo (jih rabi še ponoči).3x me je vprašal katere, pa še vseeno prinese napačne. In to jumbo paket. Jaz pa to opazim ko jih odprem da jih zložim v omaro. Dovolj jamranja. Gremo nazaj ležat! Pozdravček! tejčica
12. jan 2006 13:45
Dober dan punce. Jaz sem ravno od kosila..radič s fižolom in kos koroškega kruha. Za večerjo bo pa prebranac in solata. Ste pa kar pridne glede pisanja, vas komaj dohajam. Tejčica upam, da boš kmalu ozdravela. Ali že katera ve kako je kaj z našo Majdad? Upam, da bo kmalu ozdravela in klepetala tukaj z nami. Vidim da vas je kar precej za datum 10.03.2006. Sem dobila tudi sporočilo od Migle, da bo v Slo, vendar gre vmes tudi v tujino, zato ne ve, kdaj bo doma. Torej punce..dajmo se mal pofočkat, katera bi prišla in kateri datum ji najbolj ustreza. claudia12
12. jan 2006 14:36
Živjo, Claudia prav nič se ne ozirat name. Nastavite si datum, ki vam bo ustrezal. Imejte se lepo. Sem pa opazila, da jeste napačne kombinacije. Če imate za kosilo radič s fižolom, velja enako tudi za večerjo (za večerjo 1/2 količine kosila in brez kruha). Zapomnite si, kosila so enaka kot večerje razen pri OH dnevu. Memmy tudi mene je bolel želeodec, pa mi ni nihče znal svetovati. Lahko rečem, da je bolečina odšla. Mene je v želedcu bolj tiščalo. Potem sem imela težave še s prebavo, pred dijeto pa nikoli. Vse se je uredilo, najbolj pa s namočenimi suhimi slivami. Migla.
12. jan 2006 14:43
Sem ze nazaj!Danes pa imamo na Nizozemskem prave drsalnice po cestah!Samo v Den Haagu je bilo zjutraj 37 nesrec, na severu pa, samo v eni avtomobilski nesreci, verizno trcenje petnajstih avtomobilov!!! Jankica, hvala!Sem ze spremenila jedilnik in si naredila rizeve polpete! Se se beremo! Nena Nena-morje
12. jan 2006 14:50
POzdravljene! Čestitke za začetne uspehe. Vse, ki ste na vzdrževanju, kako bo s sobotno luno in vodo. Gužva bo verjetno manjša kot je bila decembra, pa kljub temu. Meni 10. marec ustreza. Pozdrav - se beremo! VERONIKAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Ribja juha s testeninami