Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

6. jan 2006 14:16

Dusanka, midve pa morava biti ista generacija...tudi jaz se spominjam takih makaronov! Sicer pa sem jaz ena tistih, ki je "gor zrasla" na grisu, prenani moki in UNRINIH paketih....spominjam se, da je bil tisti rumeni sir iz konzerv bozanski!Pa svinjska mast namazana na kruhu...s tremi variantami: posipana s sladkorjem, z meto rdeco papriko ali kolescki cebule.....Bom nehala, da me mladi ne izbrisejo s foruma! Zavtite si Balasevico: "Al se nekad dobro jelo"! Nena Nena-morje

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

6. jan 2006 14:30

Živjo punce, spet se vam na hitro javim, ker vidim, da ste se spet začele menit za februarsko srečanje...jaz sem Claudii obljubila pomoč pri organizaciji, tako da to še enkrat potrdim....berem sicer ne vsak dan, ampak če le imam čas pa vsaj dvakrat na teden pogledam, kako vam gre. Vidim, da smo s 3.1. dobili cel kup novih bodočih deklic preklic...super, le tako dalje... Jaz sem si nekako uredila prehrano glede na službo in ostale obveznosti, sicer ni ne ločevanje, ne nič določenega...mogoče še najbližje montignacu (zelo malo sladkorja, polnozrnate stvari in ogoromno mlečnih izdelkov), drugače pa me še kar pestijo družinske težave....bo že....enkrat se bo tudi to razrešilo...včasih se mora človek samo zbrat in odločit, kaj bo naredil! Tudi jaz sem jeseni kupila orbitrek in ga če sem le doma kar pridno uporabljam vsaj 3x na teden, saj je zame zdaj za tečt čisto premrzlo, pa kolikor sem štorasta, bi po ledu ziher padla....moje orbitrekiranje traja ponavadi 50 minut, ga pa veliko lažje "zdržim", če gledam zraven kak film ali pa si dam kako luštno muziko...začnem na 4. stopnji in potem vsakih pet minut zvišam...tako do osme, potem pa nazaj do 4. enako (na pet minut)...zadnjih 10 ali petnajst sem pa kar na 4. ali pa na 5. če imam preveč energije...polarja sicer jaz nimam, čeprav se mi to zdi super, da točno veš, koliko se naprezaš...sicer ima moj trenažer tudi merilec utripa, ampak imam občutek, da ni preveč zanesljiv. Pomojem pa na začetku sploh ni važno koliko časa ti znese vsak dan posebej, samo da se spraviš, pa da se navadiš redno gibat...da brez tega ne moreš...potem te pa itak potegne...drugače pa pozimi, ko se ne morem voziti s kolesom, hodim po mestu (npr. v službo, kino,...) kar peš...pomojem tudi to pomaga... Tako dosti nakladanja, lepo se imejte punce in upam da vas ne zebe preveč...joj, kako se spomnim, da je kakšen sadni dan tudi mene zelo zeblo, čeprav je bilo takrat poletje, ko sem se jaz šla 3md. Sarica Sporočilo je spremenil(a) Sarica dne 06. jan 2006 14:32:16

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

6. jan 2006 14:33

Živjo!! Encijan, ti si pa faca. Da zdržiš tako dolgo časa in si tako vztrajna. Moja lenoba glede gibanja je pa grozna. Najprej smo kupili sobno kolo, pa ni bilo kaj dosti interesa. Nekaj časa že, potem pa je stal v sobi. No, pa sem si omislila orbitrek, ker se še bolje razgibaš. Stoji mi v sobi kot obešalnik. Groza. Najdem en kup izgovorov, da mi ni treba migat. Lep dan. Pika

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

6. jan 2006 16:18

Ja Marjanca tebe sem se pa res razveselila in super, da si spet naša. Res smo te že pogrešale. Veronika, jaz bi kar poskusila biti voda na polno luno., ker iz izkušenj vem, da kadar prestavljam dneve, se mi vse pokvari. Tuna, ja razpodaje, saj bi si morala kupiti smučarke hčlače in bundo, pa se mi ne da v to gnečo. Podravljena Helena. Veliko užitkov na svežem zraku ti želim. Claudia, na srečanje v LJ lne morem priti le zadnji petek in soboto v februrju. Veliko vitaminčkov vam želim in toplote, da vas ne bo zeblo. Lepo se imejte LANES

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

6. jan 2006 17:15

Ne boste verjele, jaz sem si kupila suhe krhlje jabolk, da bom lažje prebrodila krize. Še vedno ugotavljam, da premalo pijem, kar pozabim na to. Sem se pa včeraj zavestno odpovedala sladkariji za večerjo, saj sem bila od kosila (sojini rezanci s kislo smetano) še preveč sita,pa sem jih pojedla manj kot 10 dag. Pa kruha tudi nisem jedla že od lanskega leta (se hecno sliši, kajne?). Torej za začetek dobro kaže! Se mi pa že cedijo sline za jutrišnje kosilo - divji brancin v soli, za prilogo pa samo blitva - brez krompirja. Claudia, jaz sem odsotna od 11.-18.2., drugi termini pa mi ustrezajo. Kdaj pa so počitnice, da se srečanje ne bi prekrivalo s tem? nada

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

6. jan 2006 17:51

Nena-morje, tudi jaz sem stanovala tam blizu tebe. Živela sem v sosednji ulici, v trgovini mi je znanka pokazala Alfijevo mamo, saj se nismo poznali. Ravno danes dopoldan sem sem hodila tam okrog, kjer je imela moja mama vrt sedaj na veliko gradijo, v tovarniški hali je trgovina Hofer. Sama ne stanujem daleč, živim v Novi vasi. Želim ti lepe dni, dom je tam, kjer so ljubljeni ljudje. riba-ribica

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

6. jan 2006 20:06

Oj Nena-morje, a nam ni bilo včasih lepo..... Dušanka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

6. jan 2006 21:04

Kako je punce? Ste bile pridne? A ste mogoče kaj lačne? Jaz sem bila pridna in sem kar pošteno lačna, zato bom šla kmalu v mižule. Danes sem jedla 4 mandarine, 2 banane, kuhano zelenjavo (cvetača, brokoli, korenček), 1 jabolko, 2 hruški in pa ob osmih ko mi je želodec trgalo še enkart 2 banane. Danes mi je pa res muka. Tolažim se s tem, da je to prvi sadni dan in bo vsak lažji. Sedaj pa počasi sanjat o mesku, ki je jutri na jedilniku.! Nočko! tejčica

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

6. jan 2006 21:25

Ne vem kako se ve pocutite, ampak jaz se danes prav lousy!Komaj cakam, da se dan konca...sadje obozujem, ampak SAMO sadje...ne morem reci, da mi je to najljubsa stvar!Sem sto krat raje samo na vodi! Razen tega pa sem jezna samo nase, ker sem malo prej prebirala, kaksne orescke smem uzivati ob sadju, pa mandeljni, ki jih ves dan po malem zvecim, niso med njimi!So na OH dan.Me prav zanima, kaksne bodo posledice.... V upanju, da ste imele boljsi dan kot jaz, vam zelim vsem skupaj lahko noc! Nena Nena-morje

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

6. jan 2006 21:51

Živjo! Tudi jaz sem pridna te štiri dni in jem samo tisto kar lahko, ter požiram slino, ko se mož baše s sladkarijami . Dušanka ti pa lahko daš nov recept v bazo "Makarončki s čokolado", ziher bo šel v promet . jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti