6. jan 2006 14:30
Živjo punce,
spet se vam na hitro javim, ker vidim, da ste se spet začele menit za februarsko srečanje...jaz sem Claudii obljubila pomoč pri organizaciji, tako da to še enkrat potrdim....berem sicer ne vsak dan, ampak če le imam čas pa vsaj dvakrat na teden pogledam, kako vam gre. Vidim, da smo s 3.1. dobili cel kup novih bodočih deklic preklic...super, le tako dalje...
Jaz sem si nekako uredila prehrano glede na službo in ostale obveznosti, sicer ni ne ločevanje, ne nič določenega...mogoče še najbližje montignacu (zelo malo sladkorja, polnozrnate stvari in ogoromno mlečnih izdelkov), drugače pa me še kar pestijo družinske težave....bo že....enkrat se bo tudi to razrešilo...včasih se mora človek samo zbrat in odločit, kaj bo naredil!
Tudi jaz sem jeseni kupila orbitrek in ga če sem le doma kar pridno uporabljam vsaj 3x na teden, saj je zame zdaj za tečt čisto premrzlo, pa kolikor sem štorasta, bi po ledu ziher padla....moje orbitrekiranje traja ponavadi 50 minut, ga pa veliko lažje "zdržim", če gledam zraven kak film ali pa si dam kako luštno muziko...začnem na 4. stopnji in potem vsakih pet minut zvišam...tako do osme, potem pa nazaj do 4. enako (na pet minut)...zadnjih 10 ali petnajst sem pa kar na 4. ali pa na 5. če imam preveč energije...polarja sicer jaz nimam, čeprav se mi to zdi super, da točno veš, koliko se naprezaš...sicer ima moj trenažer tudi merilec utripa, ampak imam občutek, da ni preveč zanesljiv. Pomojem pa na začetku sploh ni važno koliko časa ti znese vsak dan posebej, samo da se spraviš, pa da se navadiš redno gibat...da brez tega ne moreš...potem te pa itak potegne...drugače pa pozimi, ko se ne morem voziti s kolesom, hodim po mestu (npr. v službo, kino,...) kar peš...pomojem tudi to pomaga...
Tako dosti nakladanja, lepo se imejte punce in upam da vas ne zebe preveč...joj, kako se spomnim, da je kakšen sadni dan tudi mene zelo zeblo, čeprav je bilo takrat poletje, ko sem se jaz šla 3md.
Sarica
Sporočilo je spremenil(a) Sarica dne 06. jan 2006 14:32:16