Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

6. jan 2006 6:42

Dobro jutro, rožice moje drage ! Včeraj pa je bila sladka večerja, kaj ????? Sem pospravila ostanke prazničnega peciva, da ne bodo šli v smeti. Kako mi je smešno, ko ponavljam dieto. Pa saj ni nič posebnega, le vrstnega reda dni se držim, pa sladko bom jedla bolj pogosto kot prej. Danes pa vitaminčki. Mi je ravno prav, ker bom spet ves dan od doma. Jezna sem le, ker spet nimam časa za miganje ( razen jutranje telovadbe za mojo bolečo hrbteničko), saj pridem vedno tako pozno domov, mrtvo utrujena in zaspana. Ampak jutri bom spet šla peš po snegu mojih 10 km, pa s palicami. Zadnjič sem prišla totalno preznojena, ker sem gazila cel sneg. Je pa superca. Koliko vas je novih korenjakinj ! Pozdravljene vse in veselo zmanjševanje obsegov bokov, bedrc, zniževanje kilc !!!!! Saj bo, skupaj bomo zmogle, brez skrbi. Zdaj pa na delo, da me ne bodo nagnali ! marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

6. jan 2006 6:47

Punce kaj delate v službi, gremo brž na razprodaje, trgovine so že odprte!!.....ha,ha,ha.... Kako so nekateri blesavi! LP tuna

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

6. jan 2006 6:59

Uf deklice, toliko ste napisale, da sem se komaj skoz pretolkla. Včeraj sem malo sporemenila jedilnik, bili so res makarončki-svedrćki, ampak ne s paradižnikovo, temveč s polivko iz brstičnega ohrovta, ki sem ga skuhala, popražila na malo masla ogromno česna, dodala ohrovt, muškatni orešček, poper, sol in kislo smetano Nekje sem enkrat prebrala, da to lahko - a je to res? Moram reči, da sta bila oba moja dva zadovoljna s tako hrano, samo ona dva sta si posula gor parmezan. Zvečer pa sem preostanek svedrčkov od kosila pogrela v mikrovalovki, polila z javorjevim sirupom in gor nadrobila rebro jedilne čokolade, ki se je na vročih makarončki raztopila. Je bilo kar dobro za spremembo, pa še makarončki niso romali v nepovrat! Danes pa . Pa eno pest pistacij bom dopoldne sigurno uničila, so mi neznansko dobre. Uživajte v sadju in H2O Dušanka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

6. jan 2006 7:51

Jutro pupe! Včerajšnjo večerjo bi jaz brez problema ponovila tudi danes ampak na žalost ne bo nič s tem. Najprej sem planirala naredit šmoren, pa se me je potem tak glavobol lotil, da nisem imela volje spravit se za štedilnik. Pojedla sem še zadnji kos potice in seveda obvezno rebro jedilne čokolade. Kako je to fino, ko si prav prisiljen jesti čokolado. Verovnika, da me ne bo tako zeblo, si bom pripravila toplo kosilo, ne sadno ampak zelenjavno. Imam občutek da me bolj nasiti. Od sadja pa imam na zalogi hruške, banane in mandarine. Upam samo da me ne bo spet zgaga pekla, saj sem po dieti ravno zaradi tega prenehala s sadnimi dnevi. Punce, danes bomo še sanjale sadje. Jaca, pozdravljena nazaj. Pa nič slabe vesti imet, saj smo ga med prazniki vse sračkale. Je bilo preveč skušnjav, kaj češ. Pa Srečno 2006 tudi tebi. Marina 45, dobrodošla med nami. Želim ti uspešno in prijetno hujšanje v naši družbi. Sarajka, bodi srečna da te ne zebe. Jaz sem drugače zelo vroča in se moj ves čas pritožuje da imamo gretje prenizko naštimano. Sedaj pa je vse srečen, ker non-stop dvigujem temperaturo, pa še jamram da me zebe. V stanovanju sem v dolgih rokavih, kar je zame zelo nerazumljivo, saj sem običajno vedno v kratkih. No ja, če bodo šle kile dol, bom tudi to pretrpela. Dušanka, čokolada na makaronih?!?! Verjamem da je bil okus res zanimiv, ne verjamem pa da bi se jaz tega lotila. Je čokolada tooooooliko boljša sama. Sicer pa vsak po svoje in je najboljše. Sem opazila koliko hrane sedaj stran vržem. Prej je pa vse to kar je ostalo romalo v moja usta. Sem bila smetnjak za vse ostanke, saj mi je tako škoda hrano stran metat... Se bom že navadila. Tako, sedaj pa gremo zajtrk zmazat. Lep dan vsem! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 06. jan 2006 07:54:07

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

6. jan 2006 7:51

Dobro jutro, bejbe! Kakor berem, ste vse kar uspešno zastavile s klestenjem kilogramov. Želim vam tudi prijeten sadno - zelenjavni dan, za nekatere prvi, za druge pa že poznan in celo komaj pričakovan. Katti, zdravje je res na prvem mestu, sama pa najbolje veš, kaj je dobro zate. Želim ti vse najboljše. Marjanca, rožica draga, pozdravljena! Marjetka cvetka - koliko imaš pa ti dela, saj ni res - pa je! Pozdrav iz zasnežene Gorenjske na vse konce naše lepe dežele, pa tudi v Sarajevo, Holandijo, Egipt in še kam! jankica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

6. jan 2006 7:55

Jankica, kaj na Gorenjskem spet sneži????? Imamo namen danes iti gor, pa upam da zaradi sneženja ne bo spet vse padlo v vodo, tako kot med prazniki. tejčica

kamin  

član od: 26.1.2005

sporočila: 9

6. jan 2006 8:01

ojla bejbe! Včeraj si nisem pripravila makaronov z drobtinami, sem se raje odločila z paradižnik in papriko. Naredila sem si en velik krožnik, pa je vsaj polovica romala v pasja usta, sploh nisem mogla vsega pojesti. Danes pa sadje. Me kar malo skrbi, ker meni jabolko ali pomaranča povzročita še večji apetit. Upam, da mi bo vseeno uspelo. Malo ste me zbegale z lunami. Ali se polek 3MD držite še vodnih lun? Sedajle grem pa v napad na pomaranče. Dijo, do jutri! kamin

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

6. jan 2006 8:24

Pozdravljene soborke! Kaj ste že vse dobrote od praznikov pojedle,da ste že štartale z dieto.Jaz se vam pridružim v ponedeljek,je v hladilniku še veliko takega,kar me lahko premami.Vagam se raje ne,čutim pa nove zimske mišelinke okoli pasu.. Veseli me,da se je Marjanca končno oglasila-saj za vsakim dežjem posije sonce mar ne Marjanca? Velike se nas je nabralo na forumu,zanimivo bi bilo izračunati koliko tehtamo skupaj in koliko bo minusa po 3 mesecih-koliko od tiste črede govedi bo še ostalo. Lep snežen vikend iz Notranjske. jesen

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

6. jan 2006 8:25

Tejčica že 2 dni sneži, ampak ni veliko snega vsaj pri nas ne. Ampak zdajle pa naletava kot za šalo.... Pa prav je tako, saj je zim. Lp tuna

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

6. jan 2006 8:31

Hojla! Tudi pri nas v Posavju sneži. Kakšna idila. Tako, preživele smo OH dan. Imela sem testenine in rdečo peso. Sin je včeraj kuhal, pa je naredil zraven še polivko iz mletega mesa za ostala člana. Za večerjo pa sladkarije od praznikov. Danes pa sadje. Za kosilo v službi sem si kupila kar repo, mi je tako zadišala. Rada imam surovo, da še malo hrusta. Doma pa bo solata. Pozdravček! Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti