6. jan 2006 7:51
Jutro pupe!
Včerajšnjo večerjo bi jaz brez problema ponovila tudi danes ampak na žalost ne bo nič s tem. Najprej sem planirala naredit šmoren, pa se me je potem tak glavobol lotil, da nisem imela volje spravit se za štedilnik. Pojedla sem še zadnji kos potice in seveda obvezno rebro jedilne čokolade. Kako je to fino, ko si prav prisiljen jesti čokolado.
Verovnika, da me ne bo tako zeblo, si bom pripravila toplo kosilo, ne sadno ampak zelenjavno. Imam občutek da me bolj nasiti. Od sadja pa imam na zalogi hruške, banane in mandarine. Upam samo da me ne bo spet zgaga pekla, saj sem po dieti ravno zaradi tega prenehala s sadnimi dnevi. Punce, danes bomo še sanjale sadje.
Jaca, pozdravljena nazaj. Pa nič slabe vesti imet, saj smo ga med prazniki vse sračkale. Je bilo preveč skušnjav, kaj češ. Pa Srečno 2006 tudi tebi.
Marina 45, dobrodošla med nami. Želim ti uspešno in prijetno hujšanje v naši družbi.
Sarajka, bodi srečna da te ne zebe. Jaz sem drugače zelo vroča in se moj ves čas pritožuje da imamo gretje prenizko naštimano. Sedaj pa je vse srečen, ker non-stop dvigujem temperaturo, pa še jamram da me zebe. V stanovanju sem v dolgih rokavih, kar je zame zelo nerazumljivo, saj sem običajno vedno v kratkih. No ja, če bodo šle kile dol, bom tudi to pretrpela.
Dušanka, čokolada na makaronih?!?! Verjamem da je bil okus res zanimiv, ne verjamem pa da bi se jaz tega lotila. Je čokolada tooooooliko boljša sama. Sicer pa vsak po svoje in je najboljše.
Sem opazila koliko hrane sedaj stran vržem. Prej je pa vse to kar je ostalo romalo v moja usta. Sem bila smetnjak za vse ostanke, saj mi je tako škoda hrano stran metat... Se bom že navadila.
Tako, sedaj pa gremo zajtrk zmazat.
Lep dan vsem!
tejčica
Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 06. jan 2006 07:54:07