Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

6. jan 2006 8:44

Dobro jutro punce!! Jaz sem ravno pojedla zajtrk..suhe slive(me daje zaprtje in upam, da bo kaj pomagalo).Še eno vprašanje..ali mislite, da je preveč, če jih čez dopoldan pojem 250 g? Za kosilo bo sadna solata, zvečer pa pečena jabolka. Sem si predvčerajšnim kupila ene hlače v H / M, ker so bile že znižane, sem prav gledala, da so mi v pasu malo na tesno, saj vedno pozabim meriti obsege, po hlačah bom pa takoj vedela, če me je kaj manj. Danes pa grem na razprodaje in sicer samo po škornje, ker jih nujno potrebujem in upam, da bom dobila kakšne lepe in poceni. Samo me je kar groza gužve!!!!!! Res nas je vsek dan več na forumi in veselo hujšamo! Me prav zanima kakšen bo seštevek vseh naših izgubljenih kilogramov po treh mesecih. Glede srečanja februarja v Ljubljani se moramo res počasi zmeniti za datum, da potem izberemo lokacijo in rezerviramo. Migla, če nas bereš sporoči, kdaj bi ti ustrezalo! Prav tako tudi ostale predlagajte datume Jutri bi pa školjke jedla...ima kakšna kakšen dober recept? Meni so sicer najboljše pečene s sirom in paradižnikom, samo to pri naši dieti žal odpade! claudia12

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

6. jan 2006 8:58

Ja, Tejčica, spet naletava - sicer bolj na izi, toda zna se ga nabrat. Pokliči k vašim, kako je tam! Veš, tudi jaz sem bila kanta za ostanke (Gorenjci pa ja ne bomo stran metal, a ne), toda zdaj pa malo manj skuham, pa tudi pes dobi več mesa kot včasih. Aja, pa salama se nam pokvari v hladilniku, pa konzerve bolj malo kupujem, zapravim pa več za sadje in zelenjavo. Ko kupim klementince, jih komaj kaj zase dobim, tako so sočne in sladke. Jabolka pa ostajajo, se v gajbici komaj kaj pozna. Kamin, mislim, da se med 90-dnevno dieto ni potrebno obremenjevati z luno (jaz se je nisem držala). Zdaj na vzdrževanju pa je to nekaj, kar naj nas drži na vajetih. jankica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

6. jan 2006 9:31

helou... gužva na polni črti. tako vsaj ni časa za preobilno prehranjevanje. včeraj sem si privoščila ciabatto z olivami ker ni bilo časa za toplo hrano (upam, da ok) zvečer pa čebelji pik-pol svetlega po temnega. super. danes me nekaj boli grlo, tako d abi bilo pametno kaj toplega sadnega konzumirat. čežano morda? kaj papcate danes? razprodaje pa....ne govorite. mimo MB europarka je bila že ob 8h zmeda... mene trenutno ne mika, ker obsegi ne dovoljujejo oblačil ki me mikajo. morda za stimulacijo kupim kaj trenutno premajhnega:)))) malce cvikam nedelje. moj nesrečni škrobni dan- sem si v sredo privočila etin prebranac-Marjanca ga je toliko hvalila. V intersparuju je res po zmerni ceni, za mojo lakoto sem ga samo iz konzervice vsipala in pogrela. ali sem bila tako lačna ali je pa zadeva resnično dobra. kaj menite o pire krompirju - žlička masla in kisla smetana-oziroma še bolje ;to sem naštudirala- sladka smetana bazira na beljakovinah, smetana za kuhanje-DUkat vrhnje za kuhanje pa na škorbu- ali bi lahko pire s to smetano potemtakem? malce sem zakomplicirala, ampak škrobni dnevi so kriza, ke rnisem ljubitelj riža. lp, tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

6. jan 2006 9:46

Hojla! Na seznamu je nas sedaj že 43!Ko bom imela več časa,ga bom dala sem gor,sedaj ga imam pred sabo na listku.Nekaj jih imam na seznamu,ki se sploh še niso javile,tako,da ne vem,ali so pričele z dieto ali kako. Jaca in Marina 45,tudi vaju sem že dala zraven,tako da tudi vama ni več vrnitve. Kamin,med dieto se ne obremenuj še z luno,to pride v poštev potem na vzdrževanju. Punce,verjetno še ne veste vse,ampak v februarju se pripravlja srečanje 3md-jevk v Ljubljani,vse ste seveda vabljene,da se srečanja udeležite. Claudia,men je čisto vseeno,kdaj bo srečanje,si bom že vzela prosto. Sadje,sadje,sadje.Zdaj sem že sigurna,da bom uspela z sadnim dnem,čeprav sem se ga malo bala,ampak se mi zdi,da sem sedaj že čist noter padla,v dieto mislim. Tudi mene je včeraj bolela glava,zjutraj pa sem imela v ustih en tak kovinski okus.Očitno strupena navlaka odhaja iz telesa.Danes pa se že dobro počutim,ja zebe pa tudi mene. Prejle sem se ogrela z telovadbo.Sem se odločila,da ne bom vsak dan na orbiju,da se ga ne bom preveč naveličala,zato sem danes petnajst minut telovadila.Se je bilo kar fajn mal raztegnit. Ja segec pa mal naletava,pa mal preneha.Ja,narava skrbi za našo rekreacijo,ker bo treba spet sneg kidat,ha,ha. Punce,lepo papcajte sadje.jaz sem že pojedla štiri mandarince,za malico me čaka grozdje,za kosilo verjetno kakšna zelenjavna juhica,da mi bo malo toplo,popoldan pa kakšno jabolko,pa še kaj bi se našlo. Še pa premišljujem,kaj naj skuham mojim,nekaj,da bo hitro gotovo,da se ne bom pre več okrog štedilnika in hladilnika smukala. Trikrat hura za 3md-jevke!HURA,HURA,HURA! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

6. jan 2006 9:54

Tabina, smetana spada med maščobe in je torej nevtralno živilo. Torej jo lahko uporabljamo minimalno. tejčica

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

6. jan 2006 10:08

Dobro jutro iz Amsterdama! Zunaj je siv in turoben dan in tudi sama se tako pocutim! Pojedla sem ze tri kivije in pijem drugo skodelico caja.Bom nadaljevala ves dan s svezim sadjem, pa ceprav me bo potem "matrala" kislina! Vceraj mi tisto rebro cokolade sploh ni pasalo...neverjetno, meni, ki sem pravi cokoholik! Muci me tudi domotozje, ze celo jutro si vrtim Alfijevo: "Poljane, dom prelepih dni"...tudi sama sem namrec od tam.... Pa dovolj jamranja...bo ze bolje..... Veliko uspeha vsem skupaj! Nena Nena-morje

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

6. jan 2006 10:10

Živio, dame! Moj današnji dan se je že začel čisto narobe. Ob 7.30 sem bila že pri zobozdravniku, ker me je celo noč bolel zob. Sedaj, ko inekcija popušča, opažam da me še naprej boli, tako da nimam ne volje ne apetita po hrani. Bom vsaj lažje preživela današnji dan. Joj, mene sadni dnevi tako ubijajo. Veliko lažje mi je zdržati vodne, kot pa sadne dneve. Pa še zebe me kot "cucka". Blagor vam, ki imate sneg, pri nas na Štajerskem pa rahlo dežuje in lahko si samo predstavljate, kakšne so ceste - da o pločnikih niti ne govorimo. Tudi jaz sem bila včeraj pridna, za večerjo sem celo pozabila na čokolado. Sem pa pojedla dva kosa Sacher torte, ki jo obožujem. Zdaj pa moram zbrisati prah z orbitrejka, da se vsaj psihično pripravim na malo telovadbe. Kako bo pa fizično, pa ne vem. Joj, joj, joj, sem lena!!!!!!!! AKNIRAD

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

6. jan 2006 10:29

Memmy, tudi jaz sem pravi lenuh glede telovadbe. Včeraj sem se končno spravila na orbitrek in bila na njem cele 4 minute!!!!!!!! Nobene kondicije nimam! Sem si zadala nalogo, da bom vsak dan minuto dlje...bomo videli, če bo šlo. Kar zavidam Marjetki cvetki njenih 15 minut..jaz sem po 4 vsa zadihana. Mislim pa, da ene zdržijo na orbiju tudi od 45 min do uro in pol..bi mi zelo prav prišel njihov nasvet..kako so pridobile toliko kondicije! claudia12

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

6. jan 2006 10:46

Memmy pri nas na štajerskem pa prav fajn sneži. Nena - koliko časa pa si že na tujem? Lp tuna

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

6. jan 2006 11:02

Claudia12, točno tako je z mano. 4 - 5 minut še zdržim, potem pa mi enostavno postane dolgčas in neham. Prav nobene motivacije nimam. Če bi imela sobno kolo, bi verjetno lahko brala na njem. Dekleta, s čim se motivirate, oz. kaj počnete medtem ko ste na orbitreku??? Nena, s katerega dela Štajerske pa si? Jaz sem iz Pomurja - desni breg Mure. AKNIRAD

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti