6. jan 2006 8:44
Dobro jutro punce!! Jaz sem ravno pojedla zajtrk..suhe slive(me daje zaprtje in upam, da bo kaj pomagalo).Še eno vprašanje..ali mislite, da je preveč, če jih čez dopoldan pojem 250 g? Za kosilo bo sadna solata, zvečer pa pečena jabolka. Sem si predvčerajšnim kupila ene hlače v H / M, ker so bile že znižane, sem prav gledala, da so mi v pasu malo na tesno, saj vedno pozabim meriti obsege, po hlačah bom pa takoj vedela, če me je kaj manj. Danes pa grem na razprodaje in sicer samo po škornje, ker jih nujno potrebujem in upam, da bom dobila kakšne lepe in poceni. Samo me je kar groza gužve!!!!!! Res nas je vsek dan več na forumi in veselo hujšamo! Me prav zanima kakšen bo seštevek vseh naših izgubljenih kilogramov po treh mesecih. Glede srečanja februarja v Ljubljani se moramo res počasi zmeniti za datum, da potem izberemo lokacijo in rezerviramo. Migla, če nas bereš sporoči, kdaj bi ti ustrezalo! Prav tako tudi ostale predlagajte datume Jutri bi pa školjke jedla...ima kakšna kakšen dober recept? Meni so sicer najboljše pečene s sirom in paradižnikom, samo to pri naši dieti žal odpade! claudia12