Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

5. jan 2006 19:17

Hej, dekleta kje pa ste? Že 3 ure ni nobene nikjer. Ali vse trimčkate ali ste na randiju z orbitrekom?Že dvakrat sem bila na forumu, pa nič novega. Pogrešam vas!!!!!!! marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 05. jan 2006 19:27:25

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

5. jan 2006 19:27

Jaz sem ravnokar pojedla kos (velik) potice in rebro jedilne čokolade. Se mi šmorna, ki sem ga imela v planu za večerjo, ni dalo delat. Joj kok sem fino sita. Uživajte v današnji večerji, kajti jutri je SADJE, SADJE, SADJE in nas bo ZEBLO, ZEBLO, ZEBLO. tejčica

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

5. jan 2006 19:55

Pozdravljene! Danes ste sladke, mar ne. Spomnim se, da sem se po makaronih vedno veselila tistega sladkega zvečer, pa moram priznati, da so bile oči veliko večje kto potreba organizma. V trenutkih lakote sem si vedno želela, da bi že lahko pojedla kaj res dobrega in sladkega , potem pa .... figo od tega. Smile28, hvala za podatke o polni luni. Sobota je res ena zoperna reč, ne vem če ne bi me, ki vse zmoremo, že luno prestavile in jo prehitele za 24 ur, torej na pete. Lažje bo! Verjetno ne bi bilo nič narobe, bistvo je, da se organizem očisti, saj tudi 3md ne upošteva luninih men. Povejte, pišite, kaj se zmenimo! Tejčica upam, da te ne bo preveč ZEBLO, ZEBLO, ZEBLO - pa si pripravi pečene banane z gozdnimi sadeži in jabolki. DOBRO, DOBRO, DOBRO. Se beremo, by, by VERONIKA

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

5. jan 2006 20:05

Tudi jaz sem ravno po večerji...sem jedla palačinke z marmelado...prav teknile so mi. Še prej pa sem bila v trgovini in nabavila sadje za jutri..jabolka, banane, pomaranče...si bom za kosilo sadno solato naredila, za zajtrk bodo pa suhe slive, da se malo prepucam, zvečer pa tisto najboljše...pečena jabolka! Meni sladko ponavadi ne dela težav, bolj me privabijo kakšne školjke s sirom, dobre omakce zraven mesa.....ni čudno, da sem se v enem mesecu tako zredila...no pa saj bo šlo kmalu dol, samo vztrajne moramo biti! claudia12

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

5. jan 2006 21:23

Tudi sama sem ze povecejala moje tri "koscke" prevrnjene pite...mi je moz rekel:"Kaj pravis srce, dobro da ne pise kako veliki morajo biti"!!!! Zdaj pa pred TV, z rebrom cokolade in vodo! V upanju, da ste tudi ve prezivele lep dan, zelim vsem skupaj lep pocitek in lahko noc! Nena Nena-morje

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

5. jan 2006 22:10

Dober večer mlade dame Po dolgem času se vam spet javljam.V teh prazničnih dneh sem ga tako sračkala da me je bilo sram da se vam sploh oglasim,pa tudi časa ni bilo. Marjetka cvetka mene tudi dodaj na seznam saj sem tudi jaz štartala z 3.1.Moja statistika pa je taka. 34 let,višina 165,teža 73kg žalja pa vsaj 65 kg.Bomo videli če mi bo ta treti poskus drugega kroga uspel ampak jaz misli da bo z tako veliko podporo. Claudija 12 kar se pa tiče srečanja v februarju bi mogoče bilo dobro malo povprašati tudi Miglo saj takrat pride domov na dopust,da bomo spoznale tudi našo Egipčanko. Z vašo podporo mi dijeta uspeva če pa bom zašla na stran pota me pa kar okregajte in vspodbujajte .Se mi zdi da sedaj nimam toliko vstrajnosti in trme kot v prvem krogu. Obenem pa vam še želim srečno,zdravo in uspešno leto 2006 in da bi izgubile čim več kilogramov . Toliko od mene pa obljubljam da se bom poboljšala kar se pisanja tiče. Čao jaca

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

6. jan 2006 1:00

Pozdravljene! Oglašam se vam prvič, čeprav vas že kar nekaj časa spremljam. Nekako nisem našla prave korajže, da bi se vam pridružila pri vaših klepetih. Moram vas pohvaliti-res ste enkratne-vsaka vam čast!!!!!!!!!!!!! Kot večina na tem forumu imam tudi sama težave s to presneto težo. Moram povedati, da sem že pred 6 leti uspešno shujšala po tej dieti. Ampak glej ga vraga v 6 letih tudi počasi vse tudi pridelala nazaj!!!!!!!!! Morda mi je ob prebiranju vas "končno" kliknilo v moji glavi, da je potrebno prehrano spremeniti doživljensko. Jasno, bolje se ne spustiti iz vejati in vzdrževati to za kar si se trudil. Tako odločila sem se in tako kot veliko drugih pričela 3.1. ponovno z dieto. Pa saj ne vem, če bi temu sploh lahko rekla dieta. Takrat ko sem jo izvajala prvič sem jedla zelo enolično kajti o tej dieti se še ni veliko vedelo. Moram pa priznati, da sem se počutila super in tudi moji krvni izvidi so bili OK. Najlepše od vsega pa je bilo seveda izgubljanje kg. in s tem boljše počutje. Še moja statistika: leta 45 ; višina 175; teža 84 kg. Upam, da nisem preveč zatežila?! Vsem skupaj nam želim uspešno preoblikovanje naših telesc!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav Marina 45 Marina 45

sarajka  

član od: 1.1.2006

sporočila: 20

6. jan 2006 2:23

Nocno javljanje, Ne vem kaj mi je, ampak nikakor ne morem zaspat. Avtomaticno sem pomislila na toplo mleko z medom, ki me vedno uspava, ampak bom raje pocakala da me spanec sam premaga. Ze dolgo se mi ni to zgodilo. Cel dan sem razmisljala kako to da veliko vas zebe- meni se nikoli v zivljenju ni bilo tako toplo!? Se moj Skot navajen vsega mraza me cudno gleda ko jamram kako je prevroce v hisi. Sedaj vsaj vem kako se moja mati v meni pocuti ha,ha. Danes sem bila pridna. Za zajtrk sem se nazrla ne najedla pomela. Kar ni ga hotelo zmanjkat. Prav fino te zamoti ker ga lupis in lupis. Mora da je tudi psiholoski trik, ki pripomore da tvoji mozgancki mislijo koliko so pojedli. Za kosilo sem si naredila tortille z rdeco ter rumeno papriko, paradiznikom ter rukolo. Simfonija barv, pa se okusno. Za vecerjo pa sva naredila pizzo. Za testo sva uporabilo moko za naan- indijski kruh in bilo je odlicno. Nena- morje ce imas moznost probaj, ker je super. Pozabila sem pa kaksno tortico ali kaj podobnega kupit, tako da sem se za vecerjo posladkala samo z rebrom cokolade. Naslednjic sem se pa ze odlocila da grem na sladoled- ga ze celo vecnost nisem. Komaj cakam pecena jabolka za kosilo jutri. Razmisljam da bi za vecerjo mogoce tudi pecene banane. Vem da se banane presnavljajo dva krat dlje kot ostalo sadje zato bi bilo mogoce bolje jih zamenjat. Bomo videli. Skoda ker ne gre sladoled zraven. Sedaj moram pa nehat ker sama sebi sline cedim Lahko nocko pa zdrave se zbudite, sarajka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

6. jan 2006 3:39

Dobro jutro suhice!!! Lepo pozdravljene vse poznane in tudi nove!!Toliko pišete, da vas ne sledim več!!!Prav je tako!! Marjanca, tebe se pa človek kar razveseli!!Dobrodošla med nami!!Kdor čaka, dočaka!! Jaca, sem s že spraševala kaj je s tabo, ko ni bilo nič glasu!! Lanes in druge, hvala vam za prijetne besede in srčna priporočila!! Punce ob strani vam stojim in mislim na vas!! Posebno, ko tečem!!Danes ste sadne in bom tudi jaz sadna!!Luna12 ti si pa vodna, zate pa močno držim pesti!! Vse, ki ste se odločile za hujšanje, vam povem, da se splača.Samo potrpežljivi in vztrajni morate biti!! Toplo vam priporočam gibanje v naravi. Lepo se imejte ob sadju, sem z vami!!! Lep dan!!! byby helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 06. jan 2006 03:40:17 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 06. jan 2006 04:44:33

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

6. jan 2006 6:15

Dobro jutro!! Sadje,sadje in sadje. Samo zdravje nas bo. Mene bo verjetno res zeblo v vsakem primeru saj imamo športni dan (v službi). No, ampak ko pridem domov si naredim vročo čežano, pa malo rozin zraven, pa bo. Lep dan vsem skupaj!! Pika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti