5. jan 2006 11:56
Hojla!
Pozdravljene punce!
Maaaaaaaaaarjaaaaaaaaancaaaaaaaaaaaaaaaa!Joj,kako se mi je nasmejalo,ko sem po dolgem času spet prebrala tiste nam tako ljube besede"drage moje rožice"!Sem vesela,da ti gre na bolje,tiste kile bomo pa že poslali nekam.
Joj toliko ste napisale,da enostavno ne vem,kje naj začnem.
Jaz se še nisem pregrešila,je pa bilo nekajkrat kar mal hudo.Sem se res preveč razvadila med prazniki,pa imam včasih mal prevelike oči.
Danes bom imela za kosilo zelenjavno pico,za večerjo pa mmmmmmmm,sladkarije in ooohoho,čokolada,ki je moja najljubša razvada.
Rmeli,jaz sem štartala z(prosim,zamižite z očmi,ker me je sram
) z 112 kg.Saj ne vem,kdaj sem jih pridobila,oktobra enkrat sem imela 104 kg,pa sem se malo poredila,za kakšne tri kilce,med temi prazniki me je pa razpihnilo ko žabo(saj sem rekla,pet kil v enem tednu)Se tolažim s tem,da še ni prišlo do 120,kot sem jih imela nekoč,je bil pa zadnji čas,da sem se spet vzela v roke.
Jaz imam željo da mi pride teža na dvomestno številko!To mi je cilj.
Ampak,si nisem mogla kaj,da ne bi danes stopila na tehtnico.Dve kili sta že šli,upam,da jih bo prvi mesec vsaj tistih pet nazadnje pridobljenih.
Zdaj si grem pa narediti pico.
Pa prosim,ne toliko pisat,ker nimam časa brat,ha,ha.Hecam se,kar pridno se javljajte in še bolj pridno hujšajte!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!