Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

5. jan 2006 10:07

Dobro jutro punce! Najprej...bravo Rožica! Torej jaz se diete držim po planu, samo gibanje mi pa še ne gre od rok..moram se mal v roke vzet in moj orbitrek zalaufati..me revež že tako bogo gleda..na drugi strani dnevne! Danes bom jedla za kosilo solato in slane krekerje, za večerjo pa marelične cmoke. Jutri bodo pa tudi pri meni za večerjo pečena jabolka, čez dan pa sadje. Ursula..na pizzo daš lahko vso zelenjavo, tudi šampinjone, ne sme pa biti sira in šunke! Lepe pozdrave vsem 3MD-jevkam in čimvečjo izgubo kilogramov! claudia12

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

5. jan 2006 10:22

Lep sneženi pozdrav še od mene. Pri nas na spodnjem Štajerskem sneži (vsaj malo prej je še), tako, da bo spet veselica, ko bo treba kidati. Ampak, to nam mora biti sedaj za veselje oz. za rekreacijo, da bodo šle kilce čimprej dol. Od mojega zadnjega javljanja ste toliko napisale, da vas sploh ne utegnem prebrati, ampak naj samo napišem, da sem tudi jaz začela 3. z malimi greheci(inventura in ostanki od praznikov), vendar sem potem samo en jogurt pojedla za večerjo.Včeraj sem si naredila riž, ki sem ga pojedla malo pred 12., ker se mi služba prej začne in potem nimam možnosti si kaj narediti razen kakšen sendvič kupiti, tisto pa ni glih za hujšati.No danes bom si naredila testenine in solato in tudi malo prej bom jedla, tako da do večerje potem samo še kakšna kavica, zvečer pa nekaj sladkega in čokoladico. Komaj čakam. Se držim tega OH (čokoladica) kot pijanec plota! Aja še to : stara sem 37 let, višina 172 cm, teža (bog pomagaj) 106 kg, zaželjena teža vsaj 80 kg za začetek. Ampak, če mi uspe do toliko, bom sama sebe vikala. Tako, zdaj vsi veste kakšna špehica sem in da je nujno nekaj narediti, torej novim zmagam naproti. Lep četrtek vsem skupaj, čao Rmeli

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

5. jan 2006 10:50

Lanes, za vzdrževanje diete sem si ravno tako kot ti kupila Rinino knjižico, a le kot ideje za kosilo. Nimam tako dobrih živcev kot ti in nisem tako pridna, da bi se še strogo nečesa držala še naslednje 3 mesece. Zato sem šla še potem v drugi krog diete. Jaz sem naredila rajši tako. Prehranjevala pa sem se tako,da čim bolj skušala ločevati znotraj obroka. Do vodnega dneva v decembru je bilo vse OK. Danes pa sem ugotovila, da so mi kavbojke bolj ulite, kot so mi bile, tako da hitro ti lahko pusti žretje posledice. Se bom vzela malo v roke pa bo vse kot je bilo. Mogoče bom pa 14.1. s tabo na vodnem dnevu. bonaca

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

5. jan 2006 11:13

Zdravo, drage moje rožice ! Po dolgem času sem malo pokukala sem gor in se odločila, da se javim in vam povem, da sem še živa. V preteklih tednih se je v mojem življenju marsikaj dogajalo. Bilo je kar hudo, saj sem reševala osebne probleme, ki so mi pobrali veliko energije in volje, pa se je na srečo vse dobro končalo, tako, da se počasi pobiram. Žal nisem brala, kaj vse ste v tem času, ko sem "mrknila" napisale, vidim le, da je zelo veliko. Naj vam povem, da sem med prazniki pridelala 3 kilograme, kar mi je dalo še dodatno voljo, da sem 3.1.06 začela 2. krog. Ampak jedla pa sem čisto namenoma, saj sem si planirala tako požrtijo že veliko prej, tako, da nisem nič jezna nase. Količinsko nisem jedla dosti, ampak vse po vrsti. Začela sem na silvestrovo zvečer in končala v ponedlejek zvečer. Pa kaj ! Se mi je pa prebava popolnoma poslabšala, tako, da moram jutri, na sadni dan narediti eno zeljno čiščenje, če pa to ne bo pomagalo, bom morala uporabiti tablete. Če bom imela čas, bom doma prebrala, kaj vse ste napiosale, da bom malo bolj na tekočem. V letu, v katerega smo že veselo zakorakali, vam vsem skupaj iz srca želim vse lepo, veliko dobre volje in smeha, veliko toplih objemov in poljubov, veliko lepih ur z vašimi najdražjimi, pa ne nazadnje, veliko zdravja. Brez tega nam vse drugo nič ne pomeni. Se še beremo ! marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

5. jan 2006 11:28

Marjanca dobrodošla nazaj...no pol pa nisem edina ki je pridelala kg. Lp tuna

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

5. jan 2006 11:45

Hojla! Marjanca pozdravljena. Ful sem te vesela. Sama sploh ne vem, kako naj se prehranjujem po končani dieti. Ločujem med obroki in to je vse. Drug teden začnem z zeljno dieto (kratko), pa vam javim razplet - ha,ha,ha!!! Lepo hujšajte in se ne obremenjujte z grehi. Uživajte življenje, ker nam ni hudega. Delo kliče... Lp, Goga GOGA VRHOVŠEK

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. jan 2006 11:56

Hojla! Pozdravljene punce! Maaaaaaaaaarjaaaaaaaaancaaaaaaaaaaaaaaaa!Joj,kako se mi je nasmejalo,ko sem po dolgem času spet prebrala tiste nam tako ljube besede"drage moje rožice"!Sem vesela,da ti gre na bolje,tiste kile bomo pa že poslali nekam. Joj toliko ste napisale,da enostavno ne vem,kje naj začnem. Jaz se še nisem pregrešila,je pa bilo nekajkrat kar mal hudo.Sem se res preveč razvadila med prazniki,pa imam včasih mal prevelike oči. Danes bom imela za kosilo zelenjavno pico,za večerjo pa mmmmmmmm,sladkarije in ooohoho,čokolada,ki je moja najljubša razvada. Rmeli,jaz sem štartala z(prosim,zamižite z očmi,ker me je sram) z 112 kg.Saj ne vem,kdaj sem jih pridobila,oktobra enkrat sem imela 104 kg,pa sem se malo poredila,za kakšne tri kilce,med temi prazniki me je pa razpihnilo ko žabo(saj sem rekla,pet kil v enem tednu)Se tolažim s tem,da še ni prišlo do 120,kot sem jih imela nekoč,je bil pa zadnji čas,da sem se spet vzela v roke. Jaz imam željo da mi pride teža na dvomestno številko!To mi je cilj. Ampak,si nisem mogla kaj,da ne bi danes stopila na tehtnico.Dve kili sta že šli,upam,da jih bo prvi mesec vsaj tistih pet nazadnje pridobljenih. Zdaj si grem pa narediti pico. Pa prosim,ne toliko pisat,ker nimam časa brat,ha,ha.Hecam se,kar pridno se javljajte in še bolj pridno hujšajte! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

5. jan 2006 12:12

Jaz pa danes za kosilo jabolčno kašo s korniči. Se mi ne da nič drugega, čeprav imam pico v zmrzovalniku. Bo naslednjič na vrsti. Za večerjo pa sladoled. Jutri pa sadje, ki ga komaj čakam. Po dolgem času si bom privoščila eno skledo sadne solate. Po končani dieti sem imela sadne dneve vedno takrat, ko sem bila ves dan zdoma in sem jedla običajno jabolka. Sedaj pa bom lahko spet vsak 4. dan uživala v malo drugačni obliki sadja. Ja, Marjetka cvetka, kar hitro nam pobegnejo tele kilce, kaj ? Glede na mojo katastrofalno prebavo pravzaprav sploh ne vem, koliko jih je res več, ampak nič izgovorov si ne bom iskala. Me je pa malo groza, ker vem, da v 2. krogu ne bo šlo dol tako hitro, kot v prvem. Pa bo že. Kakih 5 kil bo ravno ta pravo zame, da bom zadovoljna. Bonaca, upma, da ne bom ostala pri 1 kili, kot se je zgodilo tebi. Goga, jaz sem po dieti ločevala hrano po posameznih obrokih in ni bilo nobenih težav. Tele 3 kile sem si pridelala čez praznike, ko res nisem nič pazila, tako, da ni panike. Kaj ta zeljna dieta je ta z zeljno juho ? Jaz na sadni dan včasih pojem etino dietno juho, ki je tudi zeljna. marjanca45

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

5. jan 2006 12:15

Marjanca dobrodošla spet med nami!!!!!! Punce jaz sem v decembru pridelala celih 5 kg, zato pa grem sedaj še en krog, ker mi edino disciplina pomaga. Če ne bi sedajle začela bi bila do poletja že tam čez 80 kg..očitno sem obsojena na to, da bom morala celo življenje paziti kaj jem...pa tako rada dobro hrano jem!!!!!!!! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 05. jan 2006 12:50:54

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

5. jan 2006 12:20

Hojla, sotrpinke! Marjanca, sem te res že pogrešala. Želim ti čim več energije, da prebrodiš težave. Jaz sem pa dva dni na dieti, pa ga vserjem na veliko. Včeraj sem dobila obisk. Nekaj je bilo treba naredit za pojest, skuham domače klobase in seveda, malo je romalo v usta. Ko je pa tako dišalo po kuhinji.......Punce, meni je bilo tako hudo, da sem takoj pomislila, da me je nekdo kaznoval. Prav mi je. Danes sem na testeninah. Ostali bodo imeli zraven polivko iz mletega mesa, moja bo pa samo z domačim kečapom. Zvečer bom pa hrustala piškote, ostanke od praznikov. Marjetka cvetka, tudi jaz sem mišljenja, da je dobro da so prazniki mimo, ker bi kmalu pristala na starih poteh. Danes sem ugotovila, da je tudi moja šefica na tej dieti. Jupi, še ena več. Tako, je treba delat. Imejte se skrajno lepo! Čauči! Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti