Ločevanje živil 90. dni - 5. del

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

5. jan 2006 9:03

Dobro jutro! Evo me Tuna. Nikamor nisem pobegnila, le časa za pisanje je zadnje dneve bolj malo. Pa vedno več vas (nas) je. Komaj vas preberem, ko pa že hočem kaj napisati pa vedno kdo skače okoli mene. Sicer pa bom tudi sama s ponedeljkom začela z malo bolj primernim prehranjevanjem pa tudi stehtala se bom, ker se mi zdi, da so mi hlače malo bolj prav kot so mi bile. Veste hitro se naloži kakšen kilogram, dva ali trije. In če ne ukrepaš takoj, je hudič. Po moje se ti hitro obesi še kakšen zraven. Res je potrebno veliko discipline, žal sem takšne vrste, da lahko hrano le gledam se zredim. Vse nove dobrodošle in veliko dobre volje pri dieti vam želim. Vse stare, moje ljube prijateljice, tudi vam želim vse lepo in dobro, še posebno tistim, ki so se odločile za nov krog hujšanja. Veliko dobre volje in stiskam za vse pesti, da boste na koncu zadovoljne in uspele v tistem, kar ste si zamislile. Marjanca, upam da še kdaj pa kdaj pogledaš na računalnik in misliš na nas. Če pa ti lahko kakorkoli pomagamo pa zavpij! V slogi je moč. bonaca

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

5. jan 2006 9:04

Dobro jutro.Tud jaz sem štartala z vami v torek in moram najprej spraviti dol novoletne 3kg,pol pa še naprej.Vdecembru sem končala 1.krog z 13kg,pol pa dobila nazaj 3kg,tko da 10kg je še zmeraj minus.Vem pa,da gre 1 mesec največ dol in se bom tega držala zelo strogo.Ja,pa nov napredek je pri meni letos,sem začela telovadit zjutraj in zvečer.Bravo zame.Še moja statistika-st.33,v-170,t-90.Sem pa vseen vesela,saj je bilo pred 6 meseci 105kg. luna1

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

5. jan 2006 9:05

Dobor jutro, sem doma, ker peljem sina k zdravniku. Upa, da mu bodo danes sneli mavec, čeprav ga vsi prepričujemo, da je to še prehitro. Bomo videli. Seveda bi se želel čimprej smučat, a se nam načrti pokvarijo. Takole deklice, svojo vodo s s s kisom in medom sem že popila, zdaj pa vam še kaj povem in pojem dva kivija za zajtrk in si skuham kavico. Potam pa bo ura čas, da greva s sinom na pregled. Memmy zeljen krpice lahko ješ danes na OH - dan. Meni so prav okusne in sem si jih večkrat pripravila. Diling, lahko preskoč večerje, a potem boš naslednji dan do kosila zelo lačna in lahko se pregrešiš. Sama namreč nisem sladkosned, sem pa vedno na OH dan večerjala nekaj sladkega, ker nisem želelal, da bi se mi kaj sladkega zahotela takrat, ko to ne bi smela. Svetujem ti, da se kar potudiš z lahki večerjami in se na OH dan razvajaš s sladkarijami. Mene že dva dni boli glava. Upam, da sem ne bo lotila kakšna viorza. Tuna, tudi mene danes ne bo na odbojko, ker dobim obisk iz Splita in bodo moji sorodniki tu na zimskih radostih do ponedljka. MOj sin pa mavec in ne more smučat. Veš, kako mu je hudo, pa mu ne morem nič pomagat. Ekola pridne deklice, kaz se poslavljam, ker grem okrasit torto katero sem včeraj spekla in zajtrkovat sevada. Ko imam veliko dela skoraj pozabim na hrano. Pa to ni dobro, ker je potrebno večkrat jest,a po malem. Imejte se skrajno lepo, uživajte v lepem zimslem dnevu, veselite se vsakega trenutka in si ga še polepšajte. Uživajte v dobrotah, ki si jih pripravljate in jejte počasi. ČAo LANES

LANES  

5. jan 2006 9:12

Hojla Bonaca, eno vprašanje imam zate. Na kakšen način si ti vzdrževala težo med 1. in 2. krogom diete? Marjanca, s tabo smo. Helena pozdravljena in veliko volje pri vzdrževanju. Boš videla, da se je tu tudi treba turditi, ko nimaš enega začrtanega plana, če si ga seveda ne določiš. Je pa lažje, ker lahko sam določiš dneve in jih tudi zamenjaš. Pa večejraš, ka r se ti zahoče, ne glede na kosilo. Supae, a ne. Ampak, kljub temu pazljivo. NO, ja samo v tebe ne dvomim, ker imaš toliko volje do teka, ti je tudi tu ne bo zmanjkalo. Lep dan ti želim. Robida, tudi tebi želim lep in uspešen dan. Vem, da nas bereš. Lepo se imej. Tudi vse ostale: V SLOGI JE MOČ in IMEJMO SE RADE. LANES

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

5. jan 2006 9:26

Eno vprašanje,se lahko na OH dan je za kosilo jogurt z koruznimi kosmiči. luna1

sarajka  

član od: 1.1.2006

sporočila: 20

5. jan 2006 9:28

Lepo jutro, Vsak dan kaj novega izvem od vas ekspertkov Moja boljsa polovica me ze heca ker cel cas nekaj berem za racunalnikom in se smehljam. "A se spet izobrazujes?" so njegove redne pripombe. Ampak se ne smem pritozevat, ker dobim iz njegove strani vec podpore kot bi jo kadarkoli pricakovala. Vceraj mi je skoraj popolnoma uspel dan. Edini kiks je bil da sem vecerjala sele ob 21.30 Preden sem prisla domov iz mojih telovadnih opletanj je bila ze pozna ura, nisem pa hotela izpustit vecerje da ne bom danes prevec lacna. Pa mi je bilo zal. Mislim da bom v bodoce kar izpustila vecerjo, se posebaj ker mi po telovadbi sploh ne pase jest. Se pa danes prav veselim jedilnika. Sem se vedno pri drugi skodelici caja in se spogledujem s pomelom, ki bo za zajtrk. Zjutraj mi ni problem ne jest, ampak cim pojem jutranje sadje ratam lacna. Komaj pocakam do 12ih da kaj pojem. Za kosilo si bom naredila tortillo z zelenjavo, za vecerjo bo pa pizza s pelati in cesenckom. Vmes bo za malico se kaksno jabolko. Komaj pa cakam na jutrisnji dan. Na forumu z recepti sem videla pecena jabolka, ki jih nisem jedla ze celo vecnost, tako da so se mi prav zalustala. Glej mene! Sanjam jutrisnji dan!? Lep dan vsem hujsacicam in tistim, ki nam samo dajejo podporo, sarajka

Ursula  

član od: 15.11.2004

sporočila: 16

5. jan 2006 9:36

Dobro jutro! tudi jaz se strinjam s Rožico, ker sem ena tistih, ki ni začela prav čas zdaj pa imam malo več za dol spravit. me pa zanima, če lahko dam na pizzo šampinjone? Ursula

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

5. jan 2006 9:43

Dobro jutro vsem skupaj! Danes je MOJ DAN.....za vecerjo je namrec nekaj sladkega...pa se rebro cokolade!Ze komaj cakam!!! Za kosilo imam pizzo s paradiznikom in malancani (na zalost brez mozzarelle!) ter zeleno solato, za vecerjo pa specem prevrnjeno pito z jabolki (tu bom malo "posvinglala", ker brez jajc ne gre).Ob gledanju TV pa se POCASI IN Z UZITKOM zgrizljam rebro jedilne cokolade. Lep, ljubezni poln dan vam zeli Nena PS: zjutraj sem imela veliko zeljo, da se stehtam...pa se nisem!!!! Nena-morje

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

5. jan 2006 9:46

Dober dan vsem! Predno grem od doma še malo pokukam tu gori, da vidim kaj je novega. Ta dva dneva sem bila pridna, le danes ne vem kaj bi jedla. Morda se odločim za testenine. Bi pa jutri jedla pečena jabolka pa nimam recepta. Sarajka bodi tako dobra in mi ga posreduj, da se bom tudi jaz mastila z njim. Drugače pa je tudi pri nas snegec in me malo moti, ker moram na cesto z avtom. Ni lepšega kot ga gledat kako pada pri toplem radiatorju ali pa na sprehodu. Tako popila sem svojo jutranjo kavico in se grem počasi pripravljat za odhod. Imejte se kar najbolj lepo in bodite pridne. Lepo se imejte, Irena picika

LANES  

5. jan 2006 9:56

Že spet jes... Na OH dan ne moreše jest jogurta, ker je to beljakovina. Pizzo sem si jaz privoščila z gobicami, saj tudi testenine ješ z gobovo omako. Pa še recept za pečene jabolka iz 2. rinine knjige Jabolka z medom 4 jabolkom izdolbite sredine in jih napolnite z mešanico, ki jo pripravite iz 2 žlic rozin, 11 žlice mletih ali nasekljanih orehov, 2 ščepcev cimeta in 1 žlice medu. Jabolka naložite v ognjevamo posodo in jih zalijte s 3 dl jabolčnega soka. Pecite jih 30 minut v pečici, ogreti na 180° C. Med peko jabolka večkrat zalijte z jabolčnim sokom. Ps. Lahko spustite med, lahko zalijete jabolka s pomarančnim sokom, lahko... poiskusite..., kar am paše, samo, da bo dobro. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti