Ločevanje živil 90. dni - 5. del

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

4. jan 2006 22:46

Rožica, hvala! Ves čas sem že razmišljala, da se sploh ne bom več javljala na forum. Pa ne, da mi je tisto pisanje vzelo motivacijo za hujšanje, kje pa! Enostavno se mi je zdelo brezsmiselno veseliti in se hvaliti z 5, 7 ali 10 izgubljenimi kg, čeprav vem, da bo za to potrebno veliko, veliko vztrajnosti. Kaj mislite o zeljevih krpicah na OH dan? AKNIRAD Sporočilo je spremenil(a) MEMMY dne 04. jan 2006 23:17:45

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

4. jan 2006 23:52

Pzdravček od ta sitne! Upam da še vedno vse vztrajate pri dieti. Ne vem če ste se pofočkale vse ponovne začetnice. Če se ne motim vas je v torek štartalo okrog 35. Rožica lepo si napisala in se v marsičem ali v skoraj vsem strinjam s tabo, ampak nisi me pa čist pravilno razumela. Pa pustimo vse skupaj ali pa bo mogoče spet cel teden debata okrog tega in me boste vse po vrsti spljuvale tako kot ste pred meseci Katti ker je pač povedala svoje mnenje ozir. je samo napisala kaj ji je rekla mati. Sploh pa nisem zamerljive sorte in res je da imajo vsake oči svojega malarja. No kljub vsemu naj povem da sem vesela da sem na forumu, ker sem dobila tukaj ogramno moralne podpore ko sem jo potrebovala. VSE ki ste se odločile izgubiti kilograme ste zame že zmagovalke. Naj povem tistim ki gredo prvi krog da se splača vstrajati in ne takoj obupati če se tehtnica ne bo kakšen dan ali mogoče tudi teden premaknila navzdol. Sama vem da je bil navečji uspeh prvi mesec, potem pa se je za en mesec skoraj ustavilo. Če bi takrat obupala ne bi nikoli prišla na to težo ki jo imam. Zato polagam na srce res prav vsem da ne obupajte. Tudi če se en dan pregrešite, nadaljujte naslednji dan kot da ni bilo grehov. Veliko uspeha in lahko noč! any

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

5. jan 2006 6:17

Dobro jutro!! No, pa spet nov dan. Včeraj me je sin vprašal, ko smo imeli vsi segedinovo juho, koliko časa traja ta dieta. Da mu to oprano zelje ni prav všeč. kje so ocvirki. No mož in hči pa držita z menoj. Namreč tudi moj mož, MESOJEDEC, se je odločil, da bo sodeloval pri tem "hecu". Danes bom imela testenine z gobovo omako. Nad tem je pa tudi sin navdušen. lep dan!! Pika

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

5. jan 2006 6:22

Dobro jutro še od mene!¨ Tudi pri nas bodo danes testenine, vendar s paradižnikovo omako s precej česna in origana, pa zelena solata. Za zvečer se bo pa že še kak piškotek našel, če je slučajno ostal od novega leta! Imejte se lepo! Dušanka

Marcipan  

član od: 29.12.2005

sporočila: 26

5. jan 2006 6:42

Pozdravljene! Ali je dijeta po končanih 3 mesecih uspešna, če preskočiš večerje? Mislim zaradi presnove. Lep dan! Marcipan

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

5. jan 2006 7:02

Dobro jutro! Marcipan, tudi po končani dieti se je treba pazit, ker kg kar poskočijo če grešiš. Mislim da bomo kar skoz morale pazit kaj jemo...na žalost. Rožica bravo...tudi jaz moram povedati da nisem imela vedno 61.5 kg ampak sem se tudi morala potrudit, da sem prišla do željene teže. Zdaj šibam dieto od začetka samo zaradi discipline, ker se zelo rada spozabim, verjetno pa je ne bom držala 3 mesece. Luna 12 pozdravljena, me veseli da se nam oglašaš. Včeraj sem tudi jaz migala...po sedežni levo in desno..... Lanes danes ne grem na odbojko, moram zvečer v službo....RAZPRODAJE..... Bonaca, kje si..... Memmy zakaj se ne bi hvalila saj trdo delaš za izgubljene kg, pohvali se vse bomo vesele za tvoje - kg, pa če bo to 1 ali 10. Grem delat, čao tuna

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

5. jan 2006 8:11

Hm... nisem vedela, da tuna+skuta ne pašeta skupaj. Saj sta obe beljakovini? NI mi jasno... Kaj pa če za OH dan ne jem sladic? Sonja

kamin  

član od: 26.1.2005

sporočila: 9

5. jan 2006 8:12

Ojla bejbe! toliko ste napisale, da sem vas komaj uspela prebrati. Tudi drugi dan mi je uspel, samo kruha mi manjka. Hvala za nasvete glede krompirja, bom poizkusila. Ampak punce, mene tako zebe, da bom zmrznila. Ponoči sem se tako tiščala možička, da se je danes zjutraj zbudil čisto na robu postelje in bi kmalu dol padel. Sedajle se grejem s čajčkom, seveda brez sladkorja, upam da se bom le ogrela. Za kosilo imam danes testenine z drobtinami (drobtine zato, ker so iz kruha) pa veliko solate, zvečer pa en kos potičke. Lepo preživite dan! kamin

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

5. jan 2006 8:19

Diling, beljakovine se delijo v 3 skupine: meso, mlečni izdelki, jajca.Vedno moramo jesti B samo iz ene od teh skupin, najbrž zaradi lažje prebave. Na OH dan pa za večerjo ni nujna sladica, ješ pač tisto kar najbolj pogrešaš, seveda ne prevelike porcije. Jaz včasih jem kakšno pecivo ali piškote, kos kruha z marmelado, tudi gres ki drugače ne pride v upoštev sem si že naredila na ta dan za večerjo. tejčica

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

5. jan 2006 8:27

Halo jutro! Kot prvo: Dobro, da je demokracija in sto ljudi sto čudi. Lahko napišem, da se poglobim v vaša razmišljanja in jih razumem. Vsaka izgubljena kila bo težko prigarana in vsak po svoje boga moli - če nas je pa več je pa lažje. Kot drugo: Spet sneži. Snežinke še sramežljivo padajo. Lahko pomislim joj kako je lepo * ali joj spet bomo kidali in se po cesti drsali. Lep dan! Jana janadr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti