4. jan 2006 13:33
Korenzu, saj so pripomočki z oporo, al pa push up, gole pa tko ne skačemo. Sej smo vse fejst punce in hvala bogu da imajo vsake oči svojga malarja, kot pravijo pri nas. Čao! beba
4. jan 2006 13:33
Korenzu, saj so pripomočki z oporo, al pa push up, gole pa tko ne skačemo. Sej smo vse fejst punce in hvala bogu da imajo vsake oči svojga malarja, kot pravijo pri nas. Čao! beba
4. jan 2006 14:40
hoj! Res ste face vsaka luštno po svoje razmišlja in prav je tako, saj bomo lažje napredovale.Tudi jaz imam malo krize sploh zvečer, pa nevem ali bi škodilo, da pojem vsaj kakšno mandarino. kristina
4. jan 2006 14:47
Živjo vsem in veliko sreče in ljubezni v Novem letu 2006 Nikakor se nisem mogla prijavit včeraj da se pofočkam za začetek nove runde hujšanja. Tudi tokrat bo družina jedla z mano.... seveda s kakšnim kosom kruha več. Skratka prvi dan je mimo.... zdaj štartam z 81 kg in navzdol - odštevamo 1, 2, 3.... Prvi dan je seveda minil brez problemov, trebušček je še poln od lanskih dobrot.... tako da še kakšne hude lakote na čutimo.... Beljakovinski dan pa je itak tudi lahko prebroditi. Danes bom kuhala špagete z gobovo polivko in veliko solato... Zdaj pa veselo na delo in grem malo prebirat, kaj ste napisale minule dni... Hitro hujšanje želim vsem, ki bomo se bomo skupaj prebijale skozi križe in težave! Maša
4. jan 2006 15:03
Živjo! Bravo, čestitam, vsem nam je uspel prvi dan. Ampak danes sem pa grešila. Za zajtrk sem dve mandarini in okoli enajste mi je bilo zelo slabo tako, da sem NUJNO morala pojesti košček kruha. Mi je prav žal, ker sem vas že drugi dan razočarala. Za kosilo sem pa jedla krompir v koscih in zeljnato solato, za večerjo bom pa isto. Zanima me, če na Š dan lahko jem riž? Kdaj jeste polento in kdaj zelenjavno čorbo? Kaj pa banane? Res ste pridne punce, ko tako pišete. Jaz bom ta mesec 23, imam 64kg in 1,64m- približno. Jutri me čaka zelo naporen dan, potem pa še veliko učenja za izpit. Hja pa še v petek zvečer imamo neko slavje in sploh ne vem kako bo, ker imamo ta dan sadje. Najbolje bo, če se umaknem od mize. Hujšajte, migajte in uživajte!! katti
4. jan 2006 15:04
Masenka, če si imela včeraj B dan, potem imaš danes Š, špageti pa so OH, pa čeprav se začnejo s Š. Čao, Encijan
4. jan 2006 15:06
tejci38 je napisal/a: |
Zdravo sotrpine in sotrpini, Naj dodam še to - Jaz pijem kavo z mlekom in celo z malo sladkorja - pri tem se grešim - kaj mislite o tem? tejci38 |
4. jan 2006 15:12
Encijan je napisal/a: |
Masenka, če si imela včeraj B dan, potem imaš danes Š, špageti pa so OH, pa čeprav se začnejo s Š. Čao, Encijan |
4. jan 2006 15:27
Zdravo drage moje!! Sem kar nekaj časa brala, saj sem se javila zjutraj in nastale so kar 3 strani besedila od kar me ni bilo na forumu. Ja, tudi jaz imam kar v redu težo, pa sem se odločila za to dieto. Ko bereš forum, te nekako potegne, pa še zdravo je, da se malo prečistimo. No, 5 kg dol bo pa še bolje. Čeprav me je kar malo strah zdaj. Jaz bi zelo rada prišla tudi kdaj na kako srečanje, pa nisem prav močna. Vendar drage moje, poznam veliko močnih "bab", ki pa so veliko boljše po karakterju kot kake suhice. Vesele, polne optimizma in zabavne. Zato pa ne obremenjujmo se s debelostjo, važno je, da smo skupaj in se imamo lepo. Lep dan vsem skupaj, tistim z 1, 5, ali pa 20 in 30 kg preveč. Pika
4. jan 2006 17:20
Pozdravljene. Zdaj se še jaz javljam. Ker sem tudi začela z dieto. Imam pa nekaj vprašanj - veliko preveč časa bi mi vzelo, če bi šla prebirati vsa sporočila za nazaj. Za večerjo ne bom jedla isto kot za kosilo. V čem je fora? Ker za večerjo nič ne kuham niti imam namen. Za beljakovinski dan vem, kaj bom - tuno+skuto. Ne vem pa kaj naj jem za Š in OH dan. Kam spada kruh? Pod OH verjetno. Torej kruh pride v poštev na OH dan, kaj pa Š? Sonja
4. jan 2006 18:38
Diling, če na B dan nameravaš večerjati tuno+skuto to ne bo dobro, saj spadata vsaka v drugo skupino beljakovin. Če si pa mislila ali tuno ali skuto je pa pravilno. Na Š dan pa si za kosilo lahko skuhaš malo več riža in si ga za večerjo lahko pripraviš v solati. Ravno tako si krompir lahko skuhaš že pri kosilu in zvečer ješ krompirjevo solato. So pa nekatere govorile tudi o riževih oblatih. Tega ne poznam in ti bo katera druga več napisala. Na OH dan pa itak ješ za večerjo sladico in ne enako kot za kosilo. Kruh res spada po OH, vendar je košček polnozrnatega dovoljen tudi na B in Š dan pri kosilu. Seveda je boljše če se ga ne je. Je pa res da se tako bolj nasitiš in je predvsem na začetku lažje. Pa uspešno dietiranje! tejčicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci