Ločevanje živil 90. dni - 5. del

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

29. dec 2005 14:49

No, tudi jaz po novem letu začnem. Sem že bila in kile so šle lepo dol. toda prazniki naredijo svoje. pripišite me na seznam!! lepo novo leto vam želim. Pika Pika

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

29. dec 2005 15:29

Hojla dekleta! Končno je uspelo tudi nam Gorenkam organizirati srečanje na kavici. Če bi se nam še katera rada pridružila pa ni zbrala poguma da se mi javi, lahko pride jutri v petek ob 11h v Buf v Kranju (to je lokacija bivšega kranjskega sejma, sedaj center Super nova). Sicer pa kar pridno grešim in samo upam lahko da po novem letu ne bom doživela šoka ko stopim na tehtnico. Saj v glavnem pa sneg poskrbi za našo rekreacijo. Sem danes kidala skoraj 2 uri, ker mi je mož lepo vse povozil z avtom ko je šel na celo iz garaže. Ja skrbi za moje razgibavanje ha ha ha ! Je sneg prelahek pa mi je naložil malo dodatnega dela. Naj povem še to: odkar sem shujšala moj možiček vstrajno pridobiva na kilaži. Je prišel že čez 90kg. Ga je zadnjič skoraj kap. Sem mu omenila da ni problema da lahko začne po ločevalni dieti pa me je zavrnil in točno vem zakaj .Ne je namreč NOBENE vidne zelenjave. Pravi da bo po novem letu hrano dal na minimum. Ha ha ha ha ha to bi zelo rada doživela. Do sedaj mu namreč v življenju ni bilo treba pazit kaj poje. Vedno mi je govoril kako je lahko shujšati. sedaj pa dovolj nakladanja in naj vam še jaz prispevam voščilo ob prihajajočem novem letu: V našem srcu je prostor, kjer hranimo svoje najljubše spomine. Tiste ki nam vedno znova prikličejo nasmeh na usta. In kadar nas življenje utrudi je lepo za hip zapreti oči in pluti po reki spominov. Takrat se še posebno radi vračamo v trenutke radosti in topline ki jih drug drugemu poklanjamo ob praznikih. Človek ne zna voščiti toliko želja, kot jih zmore uslišati življenje... preproste stvari.... majhne pozornosti, delajo čudeže. Naj jih bo čim več. SREČNO NOVO LETO VSEM ŽELI ANY any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 29. dec 2005 15:31:46

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. dec 2005 16:44

Pika,si že na seznamu(glej prejšnjo stran)! Ja,kidat pa letos imamo kaj! Samo danes ne pridem na vrsto,maloprej je hčerka skidala.Je prišla kar malo jezna nazaj,ker ga je medtem že spet nametalo par cm.Noro,sem čist srečna,da sem lahko doma na toplem in mi ni treba v službo. Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

29. dec 2005 17:55

Pozdravljene Lepe praznike vam želim,pa da bi bile še naprej tako vztrajne.(v slogi je moč)ČIN-ČIN joli

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

29. dec 2005 18:08

ZDRAVO. Vodni dan včeraj uspel,danes pa polnozrnat kruh s sirom.Kako je bilo dobro.Tud jaz se pridružujem 3.januarja. luna1

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

29. dec 2005 19:24

Čestitam Luna!! Mene pa nosi......... ne vem kaj. Danes sem jedla že vse mogoče ( francosko solato, pečen krompir, piškote, pivo, sir....) Ga bo treba nehat srat, ker sem samo vedno bolj slabe volje. Ja, saj bo po novem letu bolje, upam. Ja, jutri se pa Gorenjke dobimo. lp hema

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

29. dec 2005 21:24

Hojla, punce! Ma ste tolko napisale, da sploh nimam časa vse prebrati. Vidim, da je nekaj novih oz. menda bolj povratnic. Skratka , vse smo bolj kot ne grešile ( no, ne vse, brez zamere), tako, da se tudi jaz prijavljam za start 3.1.Ko sem to doma povedala, so me vprašali katerega leta. A niso nesramni?! Nimam ravno ne vem kakšne podpor doma, pa me vsi zezajo, da bo treba shujšat. Ampak naj mine tole leto, da začnem tudi jaz z drugačnim načinom prehranjevanja. Zdaj pa res odločno, ker drugače bom spet zabredla. Vidim, da nas bo kar nekaj, ki se bomo spodbujevale in si pomagale. Samo moja volja je bolj mlahava takrat, ko je treba začeti. K sreči zdaj ne pečem več, ker imam v službi malo gužve in še inventuro, tako da nisem skoz v kuhinji, zvečer samo najnujnejše naredim in grem spat. Verjetno se ne bom več oglasila do novega leta, zato vsem skupaj želim lepo pričakajte novo leto, uživajte s svojimi najdražjimi, ne preveč s petardami ga srati, ker je nevarno, želim vam sreče in zdravja v letu, ki prihaja pa veliko dobrih izkušenj in uspehov, kar koli boste že počele. SREČNO ! Lepo vas pozdravlja Rmeli in se odpravlja v mežovo deželo, ker je jutri še en delavni dan. Nočko.

tejci38  

član od: 29.12.2005

sporočila: 12

29. dec 2005 23:35

DRAGE SOTRPINKE IN SOTRPINI, Mislim, da bom danes zadnja pri računalniku. Danes je minil moj 25 dan. Bil je BELJAKOVINSKI. MALO SEM GREŠILA. Kako bo jutri na silvestra ne vem. Upam, da bom dobro pregurala.Volja je močna. Kaj boste kaj jedle - ŠKROBKOVKE- imate kakšno dobro slavnostno idejo Za danes lep pozdrav in lahko noč, ker bo že kmalu jutri. tejci38

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

30. dec 2005 3:34

Oooooooo ho ho! Naša druščina se širi. Čestitam vsem, ki ste zbrale pogum in se javile tik pred novim letom. Nekatere se že kar pridno spopadate z dieto, nekatere pa se pripravljate na množični štart 3.1.06. Joj, kakšne skušnjave nas dajejo - toliko dobrega na mizah, pa saj ne more biti to vse samo za druge, tudi me moramo malo poskusiti. In probamo....... potem pa nas daje slaba vest. Vsa čast karakterjem, ki se znajo zadržat! Lepo preživite preostanek starega leta, saj po novem letu boljše bo! jankica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

30. dec 2005 4:36

Dobro jutro dekleta!!! Vodni dan uspel, razen malo juhe sem pojedla, ker me je zeblo. Zato sem morala pojesti malo toplega. Ponoči me je itak tresla mrzlica!!! Punce naj se vam zahvalim ob koncu leta za vašo podporo, da mi je uspelo sklatit14kg, ter vsako jutro tekat kljub mrazu in snegu. Sem 100%-tna, da brez vas mi ne bi uspelo. Koliko zagona mi je dalo, ko sem prebrala vaše spodbude in lepe, tople iz srca povedane in napisane besede!!!Imela sem tudi to srečo, da sem nekatere tudi spoznala. Punce 1100-krat sem vam hvaležna!! In tudi čas je, da vam voščim sreče in ljubezni, zdravja polno vreče. V imenu miru ter družinskega duha sveče prižgite in pravljico novega leta v veselju začnite. Vas pozdravlja Helena helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti