Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

29. dec 2005 7:17

Človek ne zna voščiti toliko želja, kot jih zna uslišati življenje! preproste stvari in majhne pozornosti delajo čudeže.... VSE NAJLEPŠE V LETU KI PRIHAJA VAM ŽELI TUNA

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

29. dec 2005 9:15

Dobro jutro, sončice! Evo mene nazaj med vas! Tudi jaz bom spet z vami 3.1., upam, da mi bo tokrat začetek mojega 3. kroga uspel, to sem poskušala že dvakrat in obakrat obupala, enkrat po 10-oh dneh, drugič pa še prej. Letos sem ob tem doživljala tudi druge osebne stiske in vedno znova ugotavljam, da mi drugi problemi poberejo voljo za pravilno prehrano in da verjetno nezavedno in nehote iščem uteho v hrani. Ker pa vem in sem že doživela, da so vsi problemi manjši, če imam normalno težo in se mi zato ni treba ubadati še z enim problemom več, imam zelo trdno voljo, da tokrat pa gre zares. Danes sem pokonci že od 4-ih zjutraj, ker nisem vedela, kaj vse me čaka na cesti do Ljubljane, pa se mi zdi že kar dolg dan, čeprav je ura šele 9! Lep sneženi pozdav! Encijan

neznan uporabnik

29. dec 2005 10:02

Hojla! Evo, se ena povratnica! 3.1.2006 se vam pridruzujem! To bo moj tretji krog. S prvima dvema in parimi neuspelimi poskusi tretjega kroga sem lazja za 23kg, vendar pa se jih je 5 prikradlo nazaj, tako da je res skrajni cas za novi krog! Vidim, da nas bo veliko in tako bo lazje vstrajati do konca! Mejte se skrajno lepo za novoletne praznike, v torek pa zacnemo! Včasih čas prehitro beži, včasih se zdi, kot da spi... Vsakdo mu da svoj obraz, ki v sebi skriva zmago in poraz. Naj bo leto 2006 naš čas! SRECNO, USPESNO, ZDRAVO IN VESELO NOVO LETO 2006! Muci

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

29. dec 2005 10:46

Hema poglej sporočila any

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. dec 2005 11:06

Hojla! Tako,trenutni seznam tistih,ki bodo z dieto štartale 3.1.2006 1.Memmy-aknirad 2.Tejčica 3.Tuna 4.Tabina 5.Marjetka cvetka 6.Lisička 7.Ivonja 8.Rožica 9.Beba 10.Encijan 11.Muci 12.Marja 13.Gogy 14.Katti 15.Pika 16.Luna1 17.Rmeli 18.Masenka 19.Dušanka Če bo še katera začela na ta dan,naj se kar javi! Luna12,dobrodošla končno med nami.Lepo da si se opogumila in se nam oglasila.Tukaj prav lepo klepetamo in se imamo prav fajn,zato se nam kar večkrat javi. Muci,pozdravljena,lepo da se nam spet pridružuješ. Dušanka čestitam,da ti je uspelo.Vidiš,saj gre! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 30. dec 2005 15:52:35

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

29. dec 2005 12:38

Pozdravljene! Tudi jaz se vam bom pridružila. Sem nova in upam , da bomo s skupnimi močmi uspele.Ne oglašam se vam , vendar vas redno berem in uživam ob tem, da je že marsikateri uspelo shujšati. Naj v veselje, zdravje, uspehov in srečo bo odeto, celo prihajajoče leto. Srečno 2006 !!! marja

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

29. dec 2005 13:14

Marjetka cvetka, mene tudi prosim na seznam - sicer bom mislila , da mi ni treba na dieto ...!!! No, 3.1.06 vam sporočim še moje "začetne" podatke . Lepo praznujte! Srečnooooo 2006! gogy

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

29. dec 2005 13:27

Živjo! Mislim, da je čas, da se vam pridružim še jaz. Mogoče samo za en mesec. Bomo videli. Lepe praznike vam želim, drugo leto se pa slišimo. katti

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. dec 2005 13:54

Seznam se širi z svetlobno hitrostjo,neverjetne ste punce.Mislim,to je pa za v cajtunge. Če je še katera ali pa sem katero zgrešila,kar pogumno! Pardon,moram rečt,kateri,kajti nič se ne bi branile kakšnega moškega v našem krogu,kajne,punce! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

29. dec 2005 13:55

Pozdravljene drage moje deklice! Da ne boste pomislile, da sem jezna na vas ali kaj podobnega. Nič hudega ni, le v službi je tako, kot da je zadnji dan in ko pridem vsa izčrpana domov, se mi tudi doma ne ljubi iti na računalnik. Mislim pa velikooooo na vas. In komaj mi je nekako uspelo, da sem vas prebrala. Dobrodošle vse nove in povratnice! Čestitke tistim, ki so z dieto zaključile - uspešno! Pozdravljena Tunina prijateljica Luna12. Me veseli, da si se oglasila. Čule smo za tvoje uspehe pri hujšanju. Vsaka čast! Tuna - ej kakšno sran.... si pa imela pred božičem? Kako pa se sploh takšna stvar uredi ali se sploh uredi ali kaj...??? Toliko od mene. Pa še čestitka: Življenje je skrivnost, ki se vsakemu kaže po svoje in le sproti. Kdor izve kaj več, naj to pove drugim; komur se pokaže kaj več, naj to podeli saj se le vsi skupaj, drug z drugim, učimo živeti to življenje. Učimo se živeti življenje v katerem si lahko poželimo vse, pričakujemo že manj in zahtevamo najmanj. Učimo se živeti živeljenje, ki nam dovoli izbirati cilje, ne pusti pa nam določati časa in poti do njih. Učimo se živeti življenje, ki nam le vsem skupaj ponuja vse, ne pa vsakemu posebej. Zato se imejmo radi in drug drugemu pomagajmo. Hvala za pretekli čas. Srečno v letu 2006 vam želi Bonaca. bonaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti