Ločevanje živil 90. dni - 5. del

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

30. dec 2005 17:38

Sreča je čudežni prah, ki ga narava iz svojih angelskih rok strese v naše naročje, da ga čuvamo in negujemo z medsebojno toplino in razumevanjem, s prijateljsko iskrenostjo in pomočjo. Želim vam mnogo čudežnega prahu, zdravja in izpolnitev želja v letu 2006. AKNIRAD

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

30. dec 2005 18:06

Helov dekleta! Jaz sploh nisem dvomila v to da se ne bi imele na srečanju dobro. Punce so res super! Smo se že zmenile da se bomo srečanja v Lj. drugo leto zagotovo udeležile, če bo le možno. Sedaj samo še čakam da Hema spravi slikce v album. Da bomo delale malo konkurenco vam Štajerkam, ki se kar naprej dobivate na kavici, ha ha ha ! Drugače pa grešim kot za stavo, no danes sem bila do sedaj še kar pridna. Lepo preživite novo leto in novim zmagam in uspehom naproti. SREČNO! any

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. dec 2005 18:36

Ho,ho,slikce so že v albumu,sem vas se že ogledala.Ma,same dobre bejbe! Vidim,da ste se imele res lepo! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

30. dec 2005 18:45

Zdravo! No, mi je uspelo. Ja zdajle sem se zlagala. MU je uspelo- možu namreč. Jaz sem čisti antitalent za tehniko. No, slike so v albumu. Mater smo fajn, a ne. Nisem nič komentarjev dala zraven pa jih prosim dajte ve. Morem pa povedat, da sem se imela zelo dobro. Vse tri ste res face. Samo, kako dobro pa Beba zgleda, ejga. Je mož gledal slike od prej in zdaj in ni mogel vrjet, da sta Beba in Any res tisti dve na slikah od prej. Sem pa ravnokar prišla domov iz Lubnika. Sva nazaj grede hodila že po temi, pa je bilo zelo lepo in romantično. Tako vsaj nekaj naredim za sebe in za svoje telo, saj sem dieto čisto zmešala, sploh ne vem kateri dan naj bi imela. Lepo se imejte!

tejci38  

član od: 29.12.2005

sporočila: 12

30. dec 2005 20:46

ZDRAVO, kje pa je na ogled album s slikami , da vas vidim gorenke LP tejci38

HEMA  

30. dec 2005 21:12

Tejci38, pozdravljena. Album s slikami je pod geslom, ki je znano le tistim forumašicam ki se tukaj javljajo vsaj kak mesec, oziroma, bolj redno.Smo se pač tako odločile in je bilo že kar nekaj debate okrog tega Upam, da razumeš in da ne zameriš če ti ga ne damo ker res ni, da bi vesoljna Slovenija gledala kakšne in kako debele smo bile in kakšne smo zdaj. Res upam da razumeš zakaj ni javen. Sicer si pa dobrodošla tudi s svojimi komentarji tukaj na našem forumu. Upam, da nisi jezna. Lep večer!! Hema

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

30. dec 2005 21:32

Zdravo punce! Ogledala sem si slike v albumu. Pa poznam samo Bebo - pri ostalih pa mi manjka komentar - IME. Veš Hema, tudi jaz sem s tehniko 100 let za mojimi, pa če je tvoj predragi znal prenesti slike v album, bo gotovo znal napisati tudi imena. Naj se potrudi - ti pa ga nagradi tako, kot sama najbolj veš, da ima rad in bo vesel. Lep večer - lep jutrišnji dan - SE BEREMO! VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 30. dec 2005 21:32:45

HEMA  

30. dec 2005 22:05

Veronika, evo imena so že zraven. Saj to znam. Samo sem mislila, da bo katera od ostalih treh dala zraven kakšen komentar. Je pa res bolj zanimivo gledat slike če veš, kdo je kdo. Lep pozdrav. hema

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

31. dec 2005 0:52

Ja punce, kako ste fejst. No, pa vas že malo več poznam. Any je pa vsak dan bolj suhcena, saj ni za verjeti, kakšna razlika.... Zavidanja vredno, bi rekla. Očitno ste se imele prav lepo, Gorenjke. Kako je fino, če se vas da takole spoznat. No, februar bo skoraj tu -. takrat se spoznamo tudi osebno, a ne? Lep pozdrav vsem iz močno meglene LJ Dušanka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

31. dec 2005 6:08

Zdravo punce - res hvala, da ste dobile tudi imena. Bi pa rekla takole: zbrale so se, da se pomenijo kako so za vse večne čase prenehale s hujašnjem in bodo težo le še vzdrževale. Tako ste suhe na sliki, da res ne vem zakaj včasih takšno tarjanje. Ko obelodanim mojo ogromnost, se boste počutile še bolje - se beremo - lep zadnji dan v letu - meni se ne obeta nič dobrega, vse, skoraj vse mi gre narobe. VERONIKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti