Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

28. dec 2005 6:08

Hojla dekleta, živjo Helena45! Tu sem - lepo na toplem, pojedla sem pomarančo in vzela tablete, sedaj pa razmišljam, da bi kljub vsemu imela danes od sedaj dalje vodni dan, da bi ti delala družbo. Morda pa mi uspe - bomo videli. Včeraj sadni dan tako-tako, malo sadni, malo OH - piškotki so me premamili, z obiski vred smo jih poizkušali in ugotovili, da so odlični. Pa spet ni bilo nič z obljubami o pridnosti in sadnem dnevu itd.itd. Ne, ne bo drugače, kot 3.1. ponoviti en krog 3MD. Mislim, da mi prav nič ne bo škodilo. Helena45, drži se, ti bom res pomagala pit. Lep snežen dan vsem Dušanka

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

28. dec 2005 8:27

Dobro jutro draga dekleta! Spet je zunaj polno snega in meni je kar všeč ta zimska idila, ker grem peš v službo. Helena, kako lahko tečeš v tem snegu? Imaš dereze? Občudujem tvojo vztrajnost. Jaz sem včeraj spravljala dol 1kg, ki sem ga pridobila čez Božič. In mi je uspelo. Mislim, da se bo vse ponovilo tudi naslednji teden po novoletnih praznikih. Vsem, ki imate danes vodni dan veliko volje. Škoda, da sem šele končala s 3MD, ker bi sem vam drugače pridružila 3.1. Očitno vas bo veliko in bo zelo veselo. Lanes, si se včeraj zvečer v redu pripeljala domov? Lepo preživite zadnje dneve v letu 2005. SMILE28

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

28. dec 2005 11:22

Prava zimska idila...juhuhu...obožujem sneg... Vodne dame kako ste? Jaz grem pa zdajle na malico. Moj pridelek v decembru + 3 kg. Hvala bogu da bo kmalu 3.1. Uživajte v zimski idili in v tem predprazničnem vrvežu. Čao tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. dec 2005 12:49

Hojla! Kako kaj vodenke!A gre vodica. Pošiljam vam tople pozdravčke,da vas ne bo zeblo! Tuna,+3,no ja ni še panike,ampak pazi se pa le! Dušanka,ne vem,še en krog!No ja,kar dobro premisli,kajti tri mesece je kar dovolj mučenja,potem pa naj bi se tri mesece počivalo! Helena,ti si pa tako pridna s tem tekom,vsaka ti čast! Mejte se lepo! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

28. dec 2005 13:10

Ja, Marjetka cvetka, za sedaj teče po grlu in upam, da bo tako do jutri zjutraj, ampak tudi je bila odlična. Tisto s ponovnim krogom - morda pa vsaj en mesec zdržim, da popravim vse te decembrske grehe - za sedaj sem trdno odločena, upam, da bo tako tudi 3.1. Pa hvala za tople pozdravčke, res mi je nekam hladno ob tejle . Lep dan vsem še naprej Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

28. dec 2005 13:22

Lepo pozdravljene damice!!! Jaz vodna danes???Mene samo zebe in zebe!!!Ne vem kako še bo???Tuna, kakšna vodna dama??Trenutno sem namočena cunja in tudi tako se počutim!! Bodite lepo in vam pošiljam en vodni pozdrav!!! by helena45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

28. dec 2005 13:34

Marjetka JA JE PANIKA...ampak nič ne ukrenem proti naraščanju kg.... Lp tuna

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

28. dec 2005 13:50

Tuna poglje mail in povej, če si prejela obljubljeno. LANES

MATIJAMAKS  

član od: 28.12.2005

sporočila: 6

28. dec 2005 14:33

Pozdravljeni, Sem v 34 dnevu ločevalne dijete - danes imam sadni dan - pa kar malo krize - prazniki so že bili in se spet bližajo. Zelo malo sem že grešila... pa ne vam kako naprej - rada bi zdržala Ali mi Lahko pomagate. Lp MATIJAMAKS

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

28. dec 2005 14:37

Staro leto srajčko slači, sveže zlikano oblači, Srajčka je poslikana z vzorčki drobcenih želja. Izberite vzorček zase, takšnega, ki bo vse čase čipkal zdravje, mir in srečo. Raztegnite ga v ljubečo mavrico okrog planeta, ki ne bo nikoli sneta. Vse želje, ki letos se niso izpolnile vse sanje, ki niso sadu obrodile, v prihodnjem naj letu dobijo polet, naj čimprej izpolni se njihov polet. Praznujte v miru, srebni zvončki naj vam zapojo naše iskrene želje in voščilo: Prijetelji, imejte se lepo! LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti