Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

28. dec 2005 14:46

Hojla vse vodne, sadne, mesne in sladke ali krompirjeve! Seveda ni luštno, ampak tudi jaz se nalivam z vodo in čajčki, kot Helena in verjetno še katera, tudi jaz sem grešila, kot Tuna, tudi jaz sem težko vzdržala sadne in vodne dneve kot Matijamaks - ampak punce, sej bo - se bomo druga drugo podpirale in bomo ZMAGALE! Jaz v to verjamem, morate tudi ve verjet - pa bo! Če ne prej, pa po drugem krogu z začetkom 3.1.2006. Danes moram vzdržati ob vodi do večera, pa če tudi WC samo za sebe zakupim, potem spanje, jutri je pa tako nov dan in takoj zjutraj sadje, dopoldne sadje, popoldne pa mesek. O, kako bo prijetno! Ja na silvestra bomo pač morali spet malo grešiti, ne preveč, ampak malo pa že - saj je samo enkrat na leto silvester!!! Matijamaks, nič obupati, pojej še kakšno solatko, če imaš že sadja poln kufer za danes, pa bo malo spremembe. Pa še se javi in dobrodošla na forumu! Pri nas v LJ spet kar dobro sneži - to bo jutri zjutraj spet bela pravljica! Boidite lepo! Vsem pošiljam eno rožico za dobro voljo Dušanka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. dec 2005 15:25

Hojla! No,vodenke,saj bo,kajne! Matijamaks,na pravi naslov si prišla,tukaj drug drugo bodrimo,drug drugi držimo pesti,drug drugo tudi malo okregamo.Super nam je in lažje je z dieto,če nas je več skupaj! Seveda ti bomo pomagale,ti se kar javljaj! 34 dan,ja super,čez deset dni boš že na polovici,potem pa še mal in tri mesece bo minilo kot bi mignil. Naj ti kar helena in Dušanka povesta,ki pravkar zaključujeta dieto,saj imata danes tretji vodni dan. Lanes,hvala za lepo pesmico in lepe želje! Tuna,sej maš prav,panika je,ja veš kaj,sej bo kmalu tretji januar,nov začetek! Grem še zadnjič letos v trgovino! Mejte se lepo! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

28. dec 2005 18:45

HOJLA Tud jaz sem danes vodna z 2 kavicama.Jutranja telovadba je bilo kidanje snega,mal je blo zdajle krize,ker so mi zadišale hrenovke.Mene pa nič ne zebe,pa še teta z krvavca je prišla na obisk. luna1

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

28. dec 2005 18:53

Najprej hvala lepa za nasvete, za izboljšanje moževe prebave. Prakticiral je sicer samo kokakolo in palčke in pa naribano postano jabolko, zvečer je pa že jedel pico. Danes je pa že šel z mano na Lubnik (je težko pri miru). Pot na lubnik pa zimska pravljica, vam povem. Sem tako uživala- snega do kolen pa tudi snežilo je kot noro, nekje na sredi poti so pa čez stezo priskakljali štirje gamsi, mislim noro......Spet me nosi.... sory Sem pa sprobala ta novo urco in mi je pokazala, da sem v treh urah in pol hoje pokurila 2570 kcal. Dobro, a ne!! Matijamaks, pozdravljena med nami. Seveda da boš zdržala. Nikar se ne daj zavesti grehom. Sicer se pa da za vsak dan narediti kaj zelo okusnega tako da je v skladu z dieto. Samo vztrajaj. Tuna saj 3 kg niti ni tako veliko samo nikar več ne pusti da bi bili 4 kg, 5kg .... Preveč težko se jih je znebiti. Dušanka, Helena, upam, da vama je uspelo. Jaz sem mislila na vaju lp Hema

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

28. dec 2005 21:32

Punce, da se vam še ena požeruhinja javi...raje ne bi naštevala svojih grehov..vse od hrane do pijače..samo bašem se....resno razmišljam, da bi se vam pridružila 3.1., ker očitno se brez diete ne znam nazaj držat. Na tehtnico raje sploh ne grem, ker si nočem uničiti prednovoletnega veselja z viškom kilogramov, ki mi jih lahko pokaže. Lepo se imejte! claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. dec 2005 22:11

Hojla! Jaz pa sem pravkar skidala dvorišče,super je bilo. Dušanka,Helena,kako,vama je uspelo? Mejte se lepo! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

28. dec 2005 23:29

Živjo! Tudi jaz sem ena tistih, ki ima dobre kulinarične praznike. :) Klavdia poznam strah pred tehtnico in uničenimi prazniki,... Bo pa treba stopit gor, da me šokira in da se potem spet spravim v red. Še sreča, da ni daleč do 3.januarja... Sem pa gotova, da nas bo 3.1.06 res veliko klepetulj (dietnic). Luna seveda se te spomnimo, vključi se večkrat v klepet. Vas pa vse, ki ste na dieti, celo na vodi, kljub mamljivo odloženimi mizami, občudujem. Kljub manjšim grehom se ne dajte. In ne pozabite, ni najboljši tisti, ki nikoli ne pade. Najboljši je tisti, ki se pobere ko pade. Zato Dušanka in vse ostale ne odnehajte. To je prava beseda !!!! ZMAGALE bomo, ker je v slogi moč!!!! Nočko. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

luna12  

član od: 7.12.2005

sporočila: 7

28. dec 2005 23:49

Lep pozdrav vsem!Sem Tunina prijateljica videle smo se v kutajski v Celju,berem vas že od takrat danes pa vam tudi pisem.Dieta uspeva tu in tam pade tudi kakšen greh,pa vendar gre!Lepo,da se med seboj tako spodbujate,dobiš kar voljo za naprej! Tako,prebila sem zid,se še javim!!! Lahko noč vsem. luna12

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

29. dec 2005 2:33

Evo, vodni dan (in noč) je v glavnem za nami, pri meni uspel ca 80 % (pomaranča in pest indijskih lešnikov - prvo zjutraj in drugo popoldne ob tabletah) - sedaj pa komaj čakam jutra, da se spravim na kivi. Kolikor vem, je tudi Heleni uspelo - ona je pa itak karakter - če je lakota, gre pa tečt - in seveda zmaga! Punca je ta glavna! No kako, a vas je sneg zasul? Pri nas je prava bela pravljica in pogled skozi okno je čudovit. Seveda, jaz lahko uživam lepo na toplem in suhem, ampak drugi, ki bodo skoraj začeli kidati.... To je pa druga pesem! Naj vam ne bo današnja in jutrišnja (zadnja letos) pot v službo pretežka, saj bo potem do torka mir. Uživajte v teh snežnih dneh in čimmanj grešite (mislim s hrano!!), za drugo pa vsaka po svoje Dušanka

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

29. dec 2005 6:35

Dobro jutro! Komaj sem prišla v službo. Plužena je samo glavna cesta, stranske pa prav nič, ampak ko si enkrat na cilju je vse v redu. Snežna pravljica ko gledaš skozi okno. Moje vzdrževanje je kar v redu, športam pa nič. Drži pa da ko stopim na vago pokaže malo več, vendar se tolažim da bo kmalu konec praznikov. Nimam prav nič slabe vesti saj sem več ali manj kar pridna. Tiste ki se pridno držite vse pohvale, tiste ki grešite pa saj veste vsak sam zase ve. Na koncu nam preostane ponovna dieta, vaša oziroma naša pomoč ali pa .... Kmalu bo 3.1. in ponovno se bomo nekatere soočile s štartom diete. Luštno bo. NAJ V LETU 2006 VSE OVIRE POSTANEJO PREMOSTLJIVE, VSE KAR JE BILO PREDALEČ DOSEGLJIVO, VSE KAR JE NEMOGOČE MOŽNO, VSE ČESAR NISMO IMELI PA NAJ OSTANE V DUHU UPANJA, VZTRAJNOSTI IN POGUMA. SREČNO !!!! lp beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 29. dec 2005 07:41:33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti