28. dec 2005 14:46
Hojla vse vodne, sadne, mesne in sladke ali krompirjeve! Seveda ni luštno, ampak tudi jaz se nalivam z vodo in čajčki, kot Helena in verjetno še katera, tudi jaz sem grešila, kot Tuna, tudi jaz sem težko vzdržala sadne in vodne dneve kot Matijamaks - ampak punce, sej bo - se bomo druga drugo podpirale in bomo ZMAGALE! Jaz v to verjamem, morate tudi ve verjet - pa bo! Če ne prej, pa po drugem krogu z začetkom 3.1.2006. Danes moram vzdržati ob vodi do večera, pa če tudi WC samo za sebe zakupim, potem spanje, jutri je pa tako nov dan in takoj zjutraj sadje, dopoldne sadje, popoldne pa mesek. O, kako bo prijetno! Ja na silvestra bomo pač morali spet malo grešiti, ne preveč, ampak malo pa že - saj je samo enkrat na leto silvester!!! Matijamaks, nič obupati, pojej še kakšno solatko, če imaš že sadja poln kufer za danes, pa bo malo spremembe. Pa še se javi in dobrodošla na forumu! Pri nas v LJ spet kar dobro sneži - to bo jutri zjutraj spet bela pravljica! Boidite lepo! Vsem pošiljam eno rožico za dobro voljo Dušanka