Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

30. dec 2005 9:51

Pozdravljene! Hrana, hrana, hrana! Se ne znam več ustavit! Si nabiram zaloge za 10 let naprej. Sploh ne vem več kaj je imeti občutek lakote, saj se ves čas filam in sem že čisto zapacana. Po čudežu pa mi prebava še vedno deluje normalno. Bo pestro 3.1. saj se nas je že veliko nabralo na kup. Super. Več hujšaric, več podpore, več sklatenih kil. Vidim da se tudi Gorenjke na kup nabirate. Bravo. No, če bom slučajno kdaj na Gorenjskem ko se boste zbrale, pa mogoče še vskočim (če boste seveda dovolile). A imate kakšne posebne plane za novoletno praznovanje, a vas bo večina doma? Jaz bom z mojim dragim in hčerkico kar doma. Smo imeli sicer plane šibat na Gorenjsko, pa moj jutri še dela, tako da ostanemo kar doma. Bo tudi lepo. Želim vam lepo praznovanje novega leta. 3.1. pa gremo skupaj v akcijo. Pozdravček! tejčica

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

30. dec 2005 10:27

Tejčica, ti kar vskoči, si dobrodošla. Pomoje ne bo imela nobena nič proti. Se odpravljam na dogovorjeno mesto. lp hema

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

30. dec 2005 10:49

Naj bo novo leto v srečo le odeto, kajti dan je izgubljen, če veselja ni v njem, če veselih ni nasmehov in majhnih luštnih grehov... marja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. dec 2005 12:57

Hojla! Punce,punce,ene pridne,druge poredne! Sem šla mal statistiko gledat,pa vidim,da se Kokos sprehaja po kulinariki.Pa kje je ta punca,daj javi se nam mal! Tejčica,jaz sem se že cel teden odločala zjutaj ko sem vstala,danes bom imela sadni dan.Ja figo,do enajstih je še šlo,pol mi je pa padla motivacija.Teden je minil,z sadnim dnem pa ni bilo nič.Veš,sem bolj tako kot ti,ko več ne vem,kako izgleda biti lačen.! Grozno,si kar mislim,kako bo potem težko startat po novem letu. Še sreča da vas je toliko,kar sedemnajst je nas sedaj na seznamu.Če nam pa takole ne bo uspelo,potem pa kar klinc gleda vse skupaj. Ampak sem pa prepričana,da nam bo! V slogi je moč,kajne! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

30. dec 2005 14:16

Hojla, upam, da se me se spomnite.... poleti sem se vam pridružila in potem izginila, ker sem zbolela. Kljub temu sem izgubila po dveh mesecih 8 kg... potem pa še tri zaradi težav. Evo tu je mesec december in spet jemo vse kot nori in sem se odločila, da se vam pridružim z novim letom. Skratka vsejedstvo mi ne paše več.... Vidim, da vas je še kar nekaj ta starih tukaj in tudi z dietnimi načrti za novo leto. Upam, da bomo skupaj ponovno zmogle več in da si bomo spet privoščile kakšen klepet v štajerski prestolnici kot lani. Prijetno praznovanje in vse dobro v Novem letu 2006, maša Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 30. dec 2005 14:16:58

Marjetka cvetka  

30. dec 2005 14:49

Hojla! Masenka,seveda se še te spomnimo,smo e že spraševale kaj je s teboj.Lepo,da se nam boš pridružila,saj nas bo tretjega januarja veliko začelo z dieto in bo prav luštno,ker nas bo toliko! Si že na seznamu!(glej stran 173) Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

30. dec 2005 15:28

Marjetka cvetka, kaj pa jaz? Šmrk!Ni me na seznamu, ampak moram tja, pa če se svet podre Sej to nikamor več ne pelje - sem kar odnehala. No, sreča, da je jutri že silvester, v torek pa veselo novim uspehom naproti Uživajte ta današnji lepi sonček, če ga še kje imate, meni se je pravkar skril za blok. Grem kar kuhat! Dušanka

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

30. dec 2005 15:38

Pozdravljene! Tudi jaz kot hrček pridno zbiram kalorije na stegnih, trebuhu in zadnjici. Saj sem že kot balon. Komaj čakam 3.1. Mislim, da se niti prvič nisem tako veselila diete, kot se jo zdaj. Tudi naša familija bo silvestrovala doma. Si bom dala duška pri mazanju bifteka, ker mislim, da bo to zadnja resna požrtija. Zdaj pa grem še zadnjič letos zbijat kalorije s sesanjem, brisanjem prahu in likanjem. Bodite pridne in ne se sekirat za kakšen grižljaj preveč. Sekirancija škodi lepoti. AKNIRAD

Marjetka cvetka  

30. dec 2005 15:57

Nikar ne jokaj Dušanka,saj sem te že dala na seznam!Se mi je zdelo,da še nisi bila čisto prepričana,da bi z dieto nadaljevala. Zdaj pa si že na listi za odpis kilogramov,tako da zdaj si ne moreš več premisliti ker jaz tega ne pustim,ha,ha! Aknirad,ja prav maš,sekirancija škodi lepoti,zato se ne sekirat,da boste v novo leto stopile lepe,pa četudi z mal preveč kilami. Ja,tudi mene še čaka en kup zazlikat! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

30. dec 2005 16:00

Hojla! Prva Gorenjka se javlja na raport. Srečanje uspelo! Smo klepetale, kot da bi se poznale že sto let. Smo se kar tikale. Moram vam povedat, da so Beba, Korenzu (Any) in Hema ful super (kakšen žargon?). Privoščile smo si pijačo, kavo in veliko porcijo sestavljene solate. Mmmmm, dobro! Hema je imela fotoapart, tako da nas boste tudi ostale videle v albumu. Lepo se imejte! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti