Ločevanje živil 90. dni - 5. del

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

31. dec 2005 8:15

Jutro! Tudi jaz uživam ob zadnji jutranji kavici letos. Brez nje enostavno ne morem začeti funkcionirati. Malo se moram tudi psihično pripravit na zunanji mraz in gnečo v trgovini, čeprav grem samo po kruh. Sem bila pridna in vse ostalo že prej nakupila. Uživajte, uživajte, uživajte še danes brez slabe vesti. Jutri bo pa itak že vse drugače - saj po novem letu boljše bo. AKNIRAD

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

31. dec 2005 8:56

Dobro jutro!! Zadnji pozdrav letos!! Punce na sliki ste super!! Od vas kipi dobra volja, ogromno energije, trme!! Kako vas človek občuduje!!Punce le tako naprej in mi gremo za vami in smo z vami! Hvala vam za slike in tebi Hema,ker si jih poslala!!!To nam daje poguma, da nadaljujemo z dieto, ker je resnično uspešna, če imaš dovolj podpore in dobre volje!! Marjetka cvetka mene vpiši na seznam, ker bom kar nadaljevala s to dieto!!! Saj še moram nekaj sklatit dol!!! Na grehe letos ne mislimo več!! Punce lepo se imejte in uživajte življenje!! SREČNO helena45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

31. dec 2005 10:17

Sem dolge dneve premišljevala, kaj bi ob koncu leta vam lepega napisala! Bilo je mnogo lepih želja že stkanih in vsem ljudem po svetu poslanih! Nobene nove želje ne vem, zato vsam samo na kratko povem! Naj vas vsak trenutek obdaja ljubezen, naj se vas na daleč izogne bolezen, naj vam srce od sreče poskakuje, naj se vsak od vas vsakega novega dne raduje, naj vam leto 2006 prinese veselje, to so moje iskrene želje! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

31. dec 2005 10:24

sedaj pa se top 20! 1.Memmy-aknirad 2.Tejčica 3.Tuna 4.Tabina 5.Marjetka cvetka 6.Lisička 7.Ivonja 8.Rožica 9.Beba 10.Encijan 11.Muci 12.Marja 13.Gogy 14.Katti 15.Pika 16.Luna1 17.Rmeli 18.Masenka 19.Dušanka 20.Helena45 Seveda se nam še vedno lahko pridružite,več ko nas bo,bolj bo veselo. Jaz sem pa zjutraj stopila na vago,pa bi bilo boljše,da ne bi.Presneti prazniki,razpihuje me ko balon! A verjamete,da sem se v enem tednu zredila za pet kil Ojoj,to je pa neresnično,sigurno je kakšen vesoljček stal zadaj za mano! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

MEMMY  

31. dec 2005 10:42

Marjetka cvetka, verjamem da si se toliko zredila, ker se tudi z mano dogaja nekaj takega. Ampak, ne se sekirat. Saj sem že rekla, da sekirancija škodi lepoti, me pa bomo v novo leto stopile LEPE, a ne? Pa tudi če v trenirki (drugo hlače mi več niso prav). Še dobro, da bom doma. Torej, drage moje, imejte se nadvse lepo. Tudi vreme nam še za enkrat služi. Ko bi le tako ostalo. AKNIRAD

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

31. dec 2005 17:50

Punce, seveda boste v novo leto stopile lepe, saj so prijazni in dobri ljudje lepi. Marjetka cvetka, tisto je samo naključje, že čez nekaj ur bo bolje. Gorenjke, pogledala sem vas in bila presenečena, da sploh hujšate. Ali pa vse samo ohranjate težo? Na drug konec Slovenije vam pošiljam pozdrave iz Maribora in vam želim vso srečo in vitkost v naslednjem letu. Pazite nase, saj veste pri čem riba-ribica

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

31. dec 2005 18:08

Predvidevam, da se tudi jaz priključim 3.1.! Zdajle sem vas med "friziranjem" doma komaj prebrala, saj sem cel teden uživala na smučanju, ve pa ste kar pisale in pisale.... Zdaj, ko sem se "uredila", grem pa zavestno kršit vsa dietna načela, saj greva z možem na ples v enega izmed portoroških hotelov. Sicer pa po izkušnjah grešenja glede hrane ne bo preveč, saj dobiš vsega zelo malo... Je pa noro, kako trenutno v Portorožu lije dež, tako da ne vem, kaj bo s praznovanjem na prostem?! SREČNO vsem skupaj! nada

luna12  

član od: 7.12.2005

sporočila: 7

31. dec 2005 20:01

babnice tud jaz sem z vami 3.1.čeprav jaz samo nadaljujem z dieto ker se mi šele pribŽuje 2 vodni dan.Vpište me!!!! le nekaj ur je še do novega leta.Vtem času si vsak le najboljše obeta,in vse kar je dobrega drugim Želi.Naj v vas bo svetloba,kv prihodnosti naj bo le sreča zajeta!!!SREČNO!!! luna12

Marjetka cvetka  

1. jan 2006 1:09

Evo,novo leto je tu! Želim vam veliko sreče in zdravja in uspešeno hujšanje. Madona sem se nocoj nažrla,kot v "dobrih starih časih" Imejte se lepo! NadaM in Luna 12,vaju bom vpisala! Mejte se lepo in uživajte! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

MEMMY  

1. jan 2006 3:52

Sedaj je pa čas, da tudi jaz grem spat. Imeli smo se super, zredila sem se verjetno še za dodatne 3 kg, ampak nič za to. Pojutrišnjem bo boljše. Imejte se lepo, uživajte v novem letu in saj veste - še dva dneva brez sekirancije, pozneje pa bodo sankcije (hecam se). Lahko noč! AKNIRAD

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti