Ločevanje živil 90. dni - 5. del

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

27. dec 2005 16:42

hojla dekleta! A mi lohk ena pove kako se je papaja. A se lohk sam olupi in poje a jo je treba skuhat. Sem bila v šparu in me je privabila. V rinini knjigi sem zasledila da jo je treba skuhat. A se lohk je surova. Saj vem da sem vrjetno izpadla zdajle budala ampak res še nisem jedla papaje drugač kot v kompotu! Upam da mi bo kmalu katera odgovorila! any

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. dec 2005 17:03

Jaz sem jo zadnjič jedla surovo in sem še živa.Me pa ni preveč navdušila,bolj všeč mi je mango. Kar olupi jo,prereži na polovico,daj semena ven,nareži na koščke in dober tek. Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

27. dec 2005 17:06

Marjetka hvala za informacijo, grem takoj probat! any

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

27. dec 2005 17:20

Hema, mož naj pije indijski, cejlonski čaj (morda še kako drugo ime) in naj je prepečenec in riž na vodi. Pri nas smo na ta način ozdraveli, bili smo pa res zelo slabotni. Začelo se je z menoj, potem se je začel pritoževati nad takimi težavami starejši sin, nato mlajši. Prespala sta ure in ure, dokler jima ni bilo bolje. Gornji jedilnik mi je predpisal zdravnik, sadja ni bilo nobenega, pomagalo pa je. Možu želim čimprejšnjo ozdravitev! Pozdrav! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 27. dec 2005 17:25:09

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

27. dec 2005 18:32

Korenzu, tako kot ti je povedala že Marjetka cvetka, se papaja je surova. Lahko pa jo tudi spečeš in imaš tako topel obrok na sadni dan. Jaz sem jo parkrat jedla ker je na jedilniku diete Judy Mazel, mi pa ni preveč všeč okus. Je pa za hujšanje zelo priporočljiva zaradi encimov, ki naj bi topili maščobe. Naj ti tekne. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 27. dec 2005 18:34:38

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

27. dec 2005 21:18

Tudi jaz se prijavljam na skupno hujšanje 3.1. Se je malo nabralo od zadnje 3MD... LP ivonja

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

27. dec 2005 21:31

Komaj čakam danes teden. Danes sem spet imela b, š, oh in s dan. Pa saj to ni res. Kot da bi se hotela najesti za naslednje tri mesece. Čeprav iz izkušenj vem, da mi takrat ne bo nič manjkalo. Packa grda. Sladko spite AKNIRAD Sporočilo je spremenil(a) MEMMY dne 27. dec 2005 21:33:02

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. dec 2005 22:21

Tako,trenutno so na seznamu: 1.Memmy-aknirad 2.Tejčica 3.Tuna 4.Tabina 5.Lisička 6.Marjetka cvetka 7.Ivonja 8.Luna1(podaljšek diete) 9.Goga(dieta z zeljno juho in našo podporo) Ostale boste še javile,da vas dam na seznam! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

27. dec 2005 22:26

DUŠANKA je napisal/a:
Zdravo! Pri nas sneži kot za stavo, jaz pa prav tako grešim 100 na uro. Joj, joj, kaj bo iz tega. Morala bi imeti sadni dan, pa sta prišli prijateljici na kavo, ponudila sem jima piškote (domače) in seveda družno z njimi jedla, saj ni, da bi mislile, da sem jima kaj podtaknila. Pa tako trdno sem se odločila, da ne bo greha danes - in že spet sem podlegla skušnjavi. Vidim, da ne bo druge, da lepo 3.1. zopet z vami kar še eno rundo, ne bo nič škodilo. Prosim, okregajte me - včasih to kaj pomaga! Bodite ve večji karakter, kot sem jaz! Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 27. dec 2005 11:57:57
joli

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

28. dec 2005 3:13

Lepo pozdravljene dekleta!!! Vas berem, kako se veselo pripravljate na štart po novem letu. Me mika, da bi še nadeljevala z dieto!!! Nisem pa sigurna, če je to pametno, ker me ti vodni dnevi ubijajo!! Danes sem vodna!!! Včeraj sem bila sadna!! Poleg sadja sem jedla še solato! Tako me zebe, da se to ne da povedat!!! Pri teku se malo ogrejem in s tekom sem zelo dosledna. Me niti vreme ne ustavi.Vsako jutro začnem s tekom in potem imam za cel dan dovolj energije!! Joli sem zelo vesela, da si se mal oglasila na naš forum!! Dušanka, kje si??? Te pogrešam!!! Nič ne imej slabe vesti zaradi grehov!!! Te je za občudovat, kako si bila vseskozi pridna in dosledna, kljub tvojim bolečinam in bolezni!!! Punce lepo se imejte!! Držite pesti zame, da prestojim vodni dan!!!Hvala!!! Pogrešam Bonaco in Lanes ter še druge, ki se občasno oglasite!! Mal se oglasite punce!!! Lep pozdrav Helena helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti