Ločevanje živil 90. dni - 5. del

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

27. dec 2005 8:57

Dobro jutro tudi iz lepo, močno zasnežene SV Slovenije. Tale sneg je res ujel še ravno pravi trenutek, da nas razveseli med prazniki. Samo kaj, ko ga moram tolikooooooooo skidati. Malo miganja seveda ne bo škodilo, kar je preveč, pa je preveč. Tuna, tudi jaz se najdem v tvojih besedah (sita, debela, napihnjena). Res komaj čakam, da štartamo. Nimam pa nobene volje, da bi kaj naredila že v teh dneh do praznikov. Joj, joj.... Imam prijateljico, ki je spomladi po tej dieti shujšala za 25 kg, pa se ni še zredila niti za deko. To je volja in moč!!! Se beremo, pa pa AKNIRAD Vidim, da mi je uspelo vsaj podpis "obdržati". Super. Sporočilo je spremenil(a) MEMMY dne 27. dec 2005 08:58:04

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. dec 2005 9:38

Hojla! Hoj,hoj,hoj,kako ga je nasulo! Zdaj bomo pa imele kaj kidat,da ne bomo samo v usta devale. Tuna,da ne boš postala krap,to pa le pazi! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

27. dec 2005 10:00

Ve kar kidajte, jaz sem v službi in mi bodo drugi skidal. Marjetka cvetka sej ti povem groza, imam v planu 2 ali 3 sadne dneve če bom preživela. Pa sej do večera ni problem, zvečer pa sem tako lačna da bi vola pojedla. Lep snežni dan. tuna

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

27. dec 2005 10:22

Hoj! Pa imamo spet rekreacijo. Pri nas ga je nasulo okrog 25cm. Sem ponoči komaj prišla iz špila. 40 -50na uro sem se vozila ker je bilo tako malo prometa na cesti da sploh sol ni nič učinkovala. Sem bila pa danes že pridkana. Če hočem z avtom kam it sem morala najprej skidat pred garažo. Še dobro da je sneg lahek, vsaj pri nas. Včeraj sem bila nasplošno tudi glede basanja s hrano veliko bolj pridna kot druge dni.Danes mi je ceklo uspelo imeti spet sadni zajterk. Bomo videli kako bo čez dan. Glede na to da imam v planu spet nekaj spečt, zaloge so pošle, bo vrjetno spet malo krize. V planu je sicer danes sadje ha ha ha sam ne vem še ne bodo kakšne sadne breskvice, ki so taaakkooo dobre! Grem po zadnjih nakupih da malo nafilam hladilnik s pijačo in jedačo (seveda ne zame ampak za obiske ha ha ha ha ha ha ha) Lep dan vsem skupaj! any

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

27. dec 2005 10:24

Hojla grešnice in negrešnice! Me je zamedlo do službe, vendar sem kljub prometni nesreči na Ižanki, prišla pravočasno v službo. Sama tudi grešim in komaj čakam da mine novo leto. Takoj bom začela najprej z dieto zeljne juhe in nato z vzdrževanjem teže. Pol pa kratek premor in spet 3MD - upam. Brez vas ni nič. Izgubila sem samo 6 kg. Sneži, gužva v službi, voščila padajo, pijemo in papamo, a se ne damo!!!!!!!! Vse naj v novem letu!!!!!!!!!! Goga GOGA VRHOVŠEK

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

27. dec 2005 10:32

aloha... 3.1. se vam pridruzujem. lp, tabina

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

27. dec 2005 10:37

Pozdravljena Tabina, še ena iz spomladanske runde. Ja, čez leto smo se malo porazgubile, sedaj pa se ponovno nabiramo na kup. To bo še veselo! tejčica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

27. dec 2005 11:01

Tabina dobrodošla nazaj. tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

27. dec 2005 11:29

Pozdravljena Tabina! No danes je pa zima tudi vse ostale po sloveniji razveselila s snegom. Celo pri Tejčici ga je za vzorec Oz. za praznično vzdušje. Uživajte v zimski idili! Je bil pogled na pokrajino zdnjič, ko sem se potepala po Sloveniji res žalosten in umazano rjav. zato zdaj vsi uživajmo, v belini teh praznikov, ki so še ostali. Vsem, ki pa imate delovni teden ali kakšne opravke, pa želim čim manj nevšečnosti na cesti. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

27. dec 2005 11:29

Hojla! Še ena grešnica. To sem jaz. Matr, vsako leto me zanese s peko piškotov, potem pa vzhajam kot kvas. Božič je mimo, novoletni prazniki pa običajni niso tako hudi. Dobrodošle izgubljene duše, pa lep pozdrav vsem dežurnim forumašicam. Se že vnaprej prijavljam za skupno hujšanje 3.1. Tudi pri nas je lepo pobelilo. Škoda da ni bilo snega na Sveti večer. To bi pa bila pika na i. Punce, bodite v cvetju in uživajte v zadnjih dneh letošnjega leta. Čauči! Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti