26. dec 2005 12:17
Lep pozdrav vsem! Božič preživela kot opažam večina izmed vas z velikoooo grehi. No ja niti na tehtnico ne bom stopila da mi ne bo zbilo morale! Bom dva dni malo bolj pridna, upam! Včeraj je bilo treba poizkusiti potičko, pa pečenko, pa kekse. Sem imela vse dni v enem ha ha ha. Edino sadje sem skoraj izpustila. Bom nadoknadila obljubim! Marjetka Cvetka mene ne računaj za januarja ker sem končala konec novembra. Odločila sem se da ponovni krog pričnem septembra 2006. Do takrat moram skrčiti odvečno kožo ki mi je ostala. Saj vem da bo težko ker nisem med ta zagnanimi za telovadbo ampak MORAM se je znebiti. Težo upam da mi bo uspelo zadržat saj sem podobno enkrat že naredila. Imela sem več kot pol leta premora kilaža pa je ostala. Včeraj sem bila pri domačih kjer so se zbrale tudi moje sestre. So mi zagrozile da me bodo kar teple če se začnem nazaj redit. KONČNO so me začeli podpirati tudi domači pri moji odločitvi da se malo primem v roke. Ko sem začela z dieto(junij 2004) so mi govorili da se bom itak nazaj zredila. Sedaj pa so počasi začeli vrjeti vame. Včasih so še večji optimisti kot jaz! Snežna jaz bom za novo leto definitivno grešila. Imam špil pri Bobanu na Posavcu in sem si že ogledala silvesterski meni. Mnjamsi samo to lahko rečem! Lep teden vam želim in do silvestra čim manj grehov pri prehrani. Po novem letu vam pa želim veliko volje pri začetku novega kroga 3MD. Čeprav ne bom hujšala se vam bom javljala in vam vlivala moralno podporo. Čao! any