9. dec 2005 16:39
No, pa sem zopet tu! Ne, nisem zaspala, ampak imam spet te zoprne probleme z nogami, tako da imam zjutraj toliko dela, kot "ta bolani za zidom", da enostavno ne pridem k računalniku. Po koščkih prebiram forum, ker ne morem dolgo na miru sedeti s spuščenimi nogami. Ampak spremljam pa vas vseeno.
Vse čestitke puncam, ki tako pridno in uspešno hujšate, tistim, ki težo tudi samo vzdržujete, pa tudi tistim, ki šele boste začele z dieto. Jaz nekako rinem v tretjem mesecu prvega kroga, poa ni ta pravega rezultata - prvi mesec je bilo odlično, od takrat dalje pa več ali manj stoji. Saj vem, da je veliko tudi v gibanju, a kaj, ko ne morem. Zato pa sem vesela, če mi vsaj gor ne gre, da vsaj miruje.
Kaj je s Heleno45, pa žal tudi jaz ne vem, se nisva zjutraj nič pogovarjali, a sem prepričana, da se bo jutri zjutraj spet javila. Morda pa uživa v naravi in teče, ko je tako lepo vreme. Končno tudi v LJ sonček!
Vsem starim in novim, vsem hujšajočim in vzdržujočim ter vsem bodočim hujšaricam lepe pozdrave
Dušanka