Ločevanje živil 90. dni - 5. del

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

9. dec 2005 14:24

HOJLA Končno so mi odpravili internetni mrk.Sem prebrala vse za nazaj ,moram povedat,da tudi meni kg trenutno stojijo.Upam,da se bodo kmalu premaknile ali pa moram zamenjati baterije.Tudi jaz imam danes žurko,pa sladek dan.Jutri pa sobota in sadni dan.Joj ,take sobote mi delajo probleme.Pa še v kino peljem otroka,ker smo zbirali kode čipsa in sta dobila vstopnici.Jaz se tud pridružujem vašemu vodnemu dnevu 15.12. pozdrav iz sončne okolice KAMNIKA. luna1

MANON  

član od: 23.11.2005

sporočila: 13

9. dec 2005 14:27

žIVJO! Lepo pozdravljam vse na teh straneh.Lahko rečem,da ste mi že dolgo prijateljice,saj vas berem že več kot eno leto,praktično vsak dan,pišem pa prvič.Madonca,me je kar malo sram! Vaše izkušnje so mi večkrat prišle zelo prav,pa tudi nasmejale ste me mnogokrat. Helenca-tebi bi čestitala za vztrajnost pri teku;Marjanca-tebe občudujem zaradi samokontrole,ki meji že na nemogoče-vse čestitke;Marjetka Cvetka-ti imaš pa res izreden smisel za rime-bravo.Ste pa vse od A do Ž superca,tako,da verjamem,da ste se na srečanju imele super. Jaz sem šla skozi tri kroge diete-pogojno.To pomeni,da je bil najbolj resen in 100% samo prvi krog,drugi je trajal 2 meseca-toliko je bilo potrebno,da sem dosegla zastavljen cilj.Tretjega kroga sem se naveličala po enem mesecu,čeprav je bil rezultat odličen. Zdaj je pa vse sorte-2xOH,2Xš,1xB,včasih me prime pa sprovedem kar 4 ali 5 sadnih dni skupaj.Tudi kakšen vodni dan pride vmes-fizično mi je najlažji,psihično pa imam še vedno malo problema(strah pred njim vsaj en dan prej). Na hitro se bom poslovila,ker se bojim,da bom predolga.Se bom še oglasila in napisala kakšno mojo izkušnjo iz prvega kroga. Imejte se skrajno lepo. Še to:pridružila se vam bom na vodi 15.12. Čao! MANON

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

9. dec 2005 14:28

kaj sem pa zdaj ušpičila,kako se to popravi luna1

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

9. dec 2005 15:55

Manon, lepo pozdravljena med nami. Tudi jaz sem kar nekaj časa forum samo brala, preden sem se okorajžila in začela aktivno sodelovati v debatah. Te pa to res potegne noter. Jaz imam sicer vsake toliko kakšno pavzo, ampak vedno se vrnem nazaj (z novimi kilami ). Si pa pridna z dieto, da si se lotila treh krogov. Meni niti enega ne uspe speljat do konca in upam da bo z novim letom kaj boljše. Pa 4-5 sadnih dni skupaj tolčeš!?! Kako pa vzdržuješ težo? Res se nam še kaj javi in deli z nami kakšno izkušnjo. Pozdravček! tejčica

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

9. dec 2005 16:39

No, pa sem zopet tu! Ne, nisem zaspala, ampak imam spet te zoprne probleme z nogami, tako da imam zjutraj toliko dela, kot "ta bolani za zidom", da enostavno ne pridem k računalniku. Po koščkih prebiram forum, ker ne morem dolgo na miru sedeti s spuščenimi nogami. Ampak spremljam pa vas vseeno. Vse čestitke puncam, ki tako pridno in uspešno hujšate, tistim, ki težo tudi samo vzdržujete, pa tudi tistim, ki šele boste začele z dieto. Jaz nekako rinem v tretjem mesecu prvega kroga, poa ni ta pravega rezultata - prvi mesec je bilo odlično, od takrat dalje pa več ali manj stoji. Saj vem, da je veliko tudi v gibanju, a kaj, ko ne morem. Zato pa sem vesela, če mi vsaj gor ne gre, da vsaj miruje. Kaj je s Heleno45, pa žal tudi jaz ne vem, se nisva zjutraj nič pogovarjali, a sem prepričana, da se bo jutri zjutraj spet javila. Morda pa uživa v naravi in teče, ko je tako lepo vreme. Končno tudi v LJ sonček! Vsem starim in novim, vsem hujšajočim in vzdržujočim ter vsem bodočim hujšaricam lepe pozdrave Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

10. dec 2005 6:29

Dobro jutro drage prijateljice Danes se vam pokorno javljam, včeraj ni bil ta pravi dan zame! Pa saj tudi danes ni, ampak se vam vseeno javljam. Bom pa bolj kisla! Manon, hvala ti za čestiike, dala si mi novi zagon!Še enkrat ti HVALA! Luna1, sem mislila, da si nas že zapustila! Dobrodošla spet med nami!Držim zate pesti za današnji sadni dan.Jaz ga imam jutri!! Hema zate sem držala pesti včeraj!Ali ti je uspelo?? Bom končala!! Lepo soboto vam želim!! byby helena45

DUŠANKA  

10. dec 2005 7:08

No, evo, sem vam rekla, da Helena45 pride! Ampak Helena45, ne daj se - saj je veseli december, bodi dobre volje skupaj z nami, veseli se praznikov in novega leta, kaj dobrega speci, kakšne nove piškotke sprobaj, saj je receptov na kupe. Še vsi, katere sem poizkusila narediti, so odlični. Pa malo na tek pojdi in svet bo lepši! Drži se! Tudi vse ostale bodite lepo, danes se obeta zopet en lep dan - upajmo, da bo sonček! Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

10. dec 2005 7:37

Dušanka, hvala ti za spodbudne in prijateljske besede! Pri prebiranju tvojih vrsticah mi je bilo kar toplo pri srcu, ko čutiš, da nisi sam! Za vsakim dežjem, posije sonce! Hvala ti Dušanka In hvala vsem ostalim na forumu helena45

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

10. dec 2005 9:48

Dobro jutro! Hvala vsem, ki ste držale pesti zame. Vodni dan je za mano, z eno muko in z enim grehom je šlo, imam namreč probleme s pritiskom (prenizek) in popoldne sem se počutila tako čudno slabo in vrtoglavo. Pritisk sem imela pa 94/55. potem sem pojedla KOS KRUHA, to je moj greh. Vendar sem se potem počutila kot prerojena in sem šla še ven na moj hrib peš. Tako, da se niti ne sekiram zaradi tistega kruha. Kar se pa tiče kg, se pa tako upirajo da je joj.Od začetka tretjega kroga -4.5. (182cm višine, 82kg) Imejte se lepo, jaz grem na sonček. Hema

DUŠANKA  

11. dec 2005 5:26

Dobro jutro! Kje ste vse - razen Helene in mene se je oglasila le še Hema. Ja kaj pa je z vami? Ste vse preokupirane s prednovoletnimi dejavnostmi? Vas je vse veseli december premamil, pa ste odnehale? Ne. ne, ne verjamem, samo časa je bolj malo, a ne? Pečenje piškotkov, obiski predstav z otročički, priprava smrečice - vse to zahteva svoj čas. Ta pa tako beži - vsak čas bo polnba luna in voda bo tekla v potokih - upam, da mi bo uspelo sodelovati! Hema, bravo - vodni dan je mimo. Zakajaj pa z rezultatom nisi zavodoljna? Ali ni to lepo 4,5 kg izgubiti, in to v tretjem!!! krogu! Super - dobra si. Evo, Helena45 je zopet tu. Danes bova pa midve sadni, pa sigurno vas je še več. Pa kaj potem, če je nedelja, bo pa v ponedeljek kaka pečenka dol padla, namesto nedelje. Vsem želim lepo nedeljo in javite se kaj! Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti