Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

9. dec 2005 8:27

Dobro jutro! Kje pa res ste vse...ste se šle že pripravljat za fešte? Jaz imam danes eno, potem pa do božiča še 3 in cel kup obveznosti, med drugim tudi rojstni dan najmlajše hčerke, pa nastop ta večje.....komaj čakam, da bo božič, ker potem bom pa do novega leta doma, da si napolnim baterije. Marjanca verjamem, da pridejo dnevi, ko si slabe volje in ti gre vse samo navzdol...kakšno dobro knjigo vzemi v roke, pa topel čajček in v posteljo...mogoče ti bo pomagalo, da se odklopiš od sveta. Vsekakor pa želim, da se čimprej vrneš med nas. Rmeli uživaj jutri in si daj duška, Tuna ti pa lepo počivaj čez vikend, da prideš k sebi. Dušanka in Helena a sta zaspali danes? claudia12

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

9. dec 2005 8:51

No pa ga imamo, december mislim. Vidi se, kako ga žuramo. Nobena se nima časa oglašat, včasih tudi preberemo vse skupaj na hitro. Ja, decembra so v službah definitivno največji pritiski. Največja gužva, najbolj se dela. Klinc pa zabava. In ko si tako fino utrujen od celega tedna, mogoče pade v petek zvečer ali v soboto kaka fešta. Po moje bomo decembra tako utrujene, da bomo dol popadale. Pa še doma je treba vse narediti, pa pripraviti se na praznike, pa darila kupit, zavit, smrekico postavit, kekse speči, vsem ustrežit , se smejat, bit dobre volje. Kdo je tisti, ki je rekel, da se decembra najbolj žura?????? Zato pa punce moje, meni je vseeno, ali se dobimo v sredo ali v torek, itak imamo premalo časa zase. Torej, če ste rekle v torek, pa v torek. OK! Pa še tisto si zapojte: ZA PRIJATELJE, SI JE TREBA ČAS VZET… Kaj bo potem Tuna (in ostale seveda), se dobimo v torek? Marjanca, ti si malo spočij, veš pa da si v naših mislih in me vemo, da smo v tvojih in da tudi če ne bom dva, tri dni pisala, vemo da smo skupaj. Upam, da boš imela brzinski počitek in se nam boš zelo kmalu zopet priključila. Hema, danes pa na zdravje! Saj bo šlo, ne mislit na to, delaj nekaj, kar brez veze, pospravljaj hišo, likaj, pobožaj dragega pa bo čas hitro minil in kot bi mignil bo jutri. Zdaj pa delat! bonaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. dec 2005 9:13

Hojla! Hema,jaz močno držim pesti zate!Naj ti uspe! Tuna,Bonaca,prav,pol pa v torek!Upam! Tejčica,upam da bosta z hčerko čimprej zdravi! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

9. dec 2005 9:20

Zdravo punce. A je v torek vatrianta ob 16.30 ??

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

9. dec 2005 9:41

Ja robida dobro jutro,meni je tudi ob 16.30 OK. Kaj pa ostale pravite? tuna

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

9. dec 2005 9:43

Izanc je zeno zvečer lezal v pojstli. Ona je pletla, on je pa bral najnovejsi zbornik z veterinarskega kongresa. Izanc pogleda zeno in pravi:"A si vedla, da so ljudje edina ziva bitja na zemlji, pri katerih zenski spol lahko dozivi orgazem ?!" Izanka ga pričakujoče pogleda in pravi:"Aja, no pa dokazi to, če si upas !!" Izanc jo zbegano pogleda in se zamisli. Nato vstane z pojstle in gre iz spalnice, ter pusti pričakujočo zenko Izanko samo. Čez eno uro se Izanc ves prepoten vrne in pravi: "Evo, krava in ovca ga nista imele, za prasico pa po načinu kako je cvilila, nisem ziher !" tuna

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

9. dec 2005 10:08

Dobro jutro ! Danes pa niste preveč zgovorne. Po moje vas je že zadela predpraznična mrzlica in priprave na žurke. Mene čaka nori vikend v nadeljo pa spanje. Sem ugotovila da se bom vrjetno priključila vaši lunci 15.12. in bom tudi jaz na vodi. Kdaj se že prične luna (ob kateri uri). Naj mi ena napiše da ne bom brskala po forumu. Hvala. Lep dan vsem , posebej tistim ki imate sonce. Pošljite ga še malo v Kranj! any

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

9. dec 2005 10:12

Meni je tudi OK - v torek ob 16.30, kavica Santana! bonaca

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

9. dec 2005 10:34

Hojla! Korenzu, 15.12. se lunca prične ob 17.15 uri. Pa uspešno na vodi, mogoče se vam pridružim. Včeraj mi je net delal zelo počasi, zgleda da je pred praznki še internet bolj obremenjen, ne samo me. Lep pozdrav, kdaj drugič več! jankica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

9. dec 2005 11:17

Hojla pupe! Pa kaj se z mano dogaja te dni. Sem že drugi dan spala do 8.30 in to je zame N O R O!!! Mala pa je vlekla do 10 ure. Sem šla parkrat prevert če je vse ok, ker že odkar hodi v vrtec ni tako dolgo spala. Ja, fešte, fešte, fešte si sedaj kar sledijo. Mi smo službeno imeli že prejšnji konec tedna v Kranjski Gori, me jih pa še kar nekaj čaka. Bo še veselo. Pa še vsa darila moram nakupit, povsod pa je že taka norišnica da me kar mine. Danes pa upam da zares začnem s peko piškotov. Recepti me že par dni čakajo pripravljeni, ne rata pa mi štartat. Pa upam da bodo dočakali praznike!?! Pozdravček s sončne in vetrovne obale! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti