Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

12. dec 2005 13:31

Uf, danes sva pa s Heleno spet špricale jutranji forum. Ja, je pač tak čas, da je ogromno drugih opravil, potem pa malo lenobe - in nič napisanega. Sicer pa pri meni nič novega - kolikor toliko sem pridna, praktično nič ne grešim, pa nikamor ne gre teža No, k sreči vsaj gor ne leze. Me je prav sram, kako ste nekatere pridne in izgubljate na teži iz dneva v dan. Sedaj pa kuhat, da mi ne bo kaka traparija hodila po glavi. Imejte se lepo! Dušanka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. dec 2005 13:39

Dušanka, kaj ne da je pravi dolg čas tle na forumu, sploh ne vem, a punce kar nekaj bojkotirajo tele naše strani. dejte no mal življenja od sebe, pa čeprav samo toliko, da vidimo ali še sploh živite. Aha že vem kaj je vse na veliko grešite, pa vas je sram in se sploh ne upate oglasiti, ha,ha,ha...pa sem vas dobila... LP tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. dec 2005 15:52

Tuna,si pa nas res dobila! Kaj zdaj,a velja za jutri!A se dobimo al ne? Men se ne ljubi pisat! Me daje predpraznična depresija! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

12. dec 2005 15:59

Hojla punce, končno mi internet spet dela. Računalnik imam, interneta pa ni bilo. Poskušam vzdrževati težo. Ne vem če mi je to čez vikend uspelo. Delala sem sarmo po 2. rinini knjigi, v kateri piše, da daš na 20 dag mesa tudi 2 žlici riža torej sem dala na 1 kg mesa 10 žlic riža (preveč). Riž se je tako napiuhnil, da je bilo več riža kor mesa. Pa sem včeraj imela namesto beljakovinskega dneva, beljakovinsko - škrobni dan. Danes sem pa začela kosilo s škorbom in ga nameravam večerjati nekaj beljakovinskega. Bomo videli. Res pa sem v decemberski noriji in se komaj dohajam. Kljub temu pridem v Santano na kavo, saj za prijatelje si je treba čas uzet, ... z mojim vratom je po vikiendu malo boljše. v soboto so me poleg vrata (zakrčenost) bolela še ramena in v križu. Zato sem tudi popldan počivala in šele v nedeljo pospravila po stanovanju, prala, likala in se pripravila na službo. V soboto sem pa potrebovala počitek. Do srede še zdržim, preživim nastop na dobrodelni prireditvi pa bo bolje. Bravo Hema za uspešno zaključen vodni dan. Še vedno je pa zdravje na prvem mestu in nič zato, če si pojedla kos kruha. JAz sem imela vedno na vodni dan s sabo sadje ali krispije, če ne bi mogla zdržat na vodi. Sem se pa pregrešila s čajem oz. z medom v čaju, tudi na vodni dan. Helena, glavo gor, saj bo kmalu posijal sonček. Marjanca, si z nami. Če nas bereš, pa nisi še za v družbo, lepo se imej, pa nam kmalu spet kaj povej. A se nam jutri pridružiš na čveku. Manjkala nam boš, če te ne bo. kaj je zdej TUna, si se odpočila. Jutri pa se pripravi na temeljito poročilo o "delu" v YU. Nekam sumljiva si mi ti, ko se kar skrivaš. Te je strah, da te temeljito zaslišimo? Takole dekleta, jaz se za zdaj poslavljam. Grem pospravit kuhinjo, obesti perilo in na fitnes. Tam imajo digitalno tehtnico in vsak ponedeljek se stehtam. Me zanima, koliko dag imam viška ali mogoče ... Ne... ne verjamem. Včerajšnja sarma mi je sigurno naredila zmedo. No bomo videli. Imejte se. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 12. dec 2005 16:18:05

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

12. dec 2005 17:57

Pa kaj je zdej? A smo že vsi novoletni? Sej vem, tudi meni se včeraj ni dalo pisati. Po fešti sem bila kar malo utrujena, ampak ne zaradi vinčeka.Je bilo zelo fajn, samo prehitro je minilo. Je pa res, da sem se držala tudi na fešti, ker hrana glih ni bila nevem kaj. Hvala bogu, mi je kar prav prišlo. Sem si pa včeraj in danes naresila mesnega, ker se včeraj nisem mogla upreti pečenki, sem se lažje odpovedala krompirju, danes je pa kolega praznoval roj.dan in je prinesel narezek za deset ljudi, nas je pa samo pet.Pa je šlo po vodi. Ampak jutri bo definitivno sadni. Zdaj pa grem še malo delat, pa tamala nekaj sitka, tako da imejte se , se beremo. Nočko, Rmeli

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

13. dec 2005 4:18

Dobro jutro vsem, ki nas berete! Spet imamo sneg, malo sem si cesto očistila, tam kjer je breg!Teža mi je padla za 1kg.Sedaj jih imam75kg, še kar veliko, ampak dosti manj, kot pred dieto, ko je bilo plusa12kg. Na oblačilih se pa že pozna, ker mi nekatera že plapolajo.Malo še bom počakala z garderobo, ker je sedaj brez veze si kaj kupovati.Ko se bo teža ustalila, bom pa takrat padla v trgovino! Punce hvala vam! Lep dan vam želim!! Na srečanje pa pridem,čeprav sem mal byby helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

13. dec 2005 6:17

Dobro jutro vsem, ki še vztrajate na forumu! Bravo Helena, sem prav vesela, da si se spet oglasila, pa tudi to, da greš kljub slabemu počutju na srečanje, boš videla, domov boš kar priplesala in pripela, tako boš dobre volje. Pa še hujšanje ti tako čudovito uspeva, da je kaj? Kaj pa tvoji doma in v službi, te kaj pohvalijo? Če te ne, je stvar v tem, da ti zavidajo, predvsem kolegice v službi. Tudi jaz nisem ravno najboljše volje, predvsem zaradi slabih rezultatov diete. Nekaj moram delati narobe, bom že poštudirala, kaj je na stvari. Ni vrag, da se bo enkrat spet kaj premaknilo. Saj bo februar tako hitro tu, do takratnega srečanja pa je tudi treba še kaj shujšati Pa me zanima, če luna v četrtek še drži - a bomo skupaj pridne??? Se bojim, da bo kje zmanjkalo, ker jo bomo vso popile. Tiste, ki greste v Celje, imejte se lepo, kako spijte še namesto nas, ki mislimo na vas doma. Pa ne pozabite fotoaparatov doma, poslikajte se, da vidimo, kako ste se imele. Lep dan vsem! Dušanka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

13. dec 2005 7:48

Pozdravljene! Vse tiste, ki bomo ob luni vodne prosim za točna navodila. Lune je menda v četrtek ob 17.15 uri. Kako pred tem - bomo sadne ta dan ali že dan prej. Na vodi bomo potem 24 ur, se pravi do petka popolde, Kaj potem - sadje ali lahko pade kakšen zrezek? Pišite, da ne bo kaj narobe. Se beremo! VERONIKA

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

13. dec 2005 8:06

Dobro jutro, dober dan! Predpraznična depresija, ja to bo to, Marjetka cvetka, imaš kar prav. Tuna, upam, da se bodo še druge punce oglasile in povedale, da ne grešijo tako, kot mi mislimo, no ja, kakšna izjema pa mora bit vmes, a ne. Lanes, lepo, da si spet povezana in da smo dobile tvoje poročilo. Pohvala! Jaz imam 2. Rinino knjigo iz knjižnice, prebrala sem uvod in pa kazalo glavnih jedi, točno po teh receptih pa še nisem kuhala. Včasih mi je dovolj, da vidim naslov recepta, potem pa skombiniram jed iz razpoložljive zaloge. Rmeli, kako sva si podobni. Tudi mene so zadnjič v službi nahecali, da sem se basala z obloženimi kruhki - sploh ni bilo izbire, da bi bila samo zelenjava, vse mešano z salamco takšno in dugačno, pršutom, sirom, jajčki.... Helena pa je pridna že navsezgodaj, kot vedno. Helena, kar pojdi v trgovino in samo pomeri nekaj cunc, boš videla, kako dober občutek je to. Jaz sem šla v nedeljo pomerit dvoje žametke, ker me je zvabil plakat, da je vse nedelje v decembru 30% popust. Škoda, ker so imele hlače spuščen pas, ki ga nisem navajena. Dušanka, tudi pri tebi se bodo kilogrami enkrat vdali, ni vrag, da ne. Lep dan vsem skupaj! jankica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

13. dec 2005 8:15

No na luni bom tudi jaz z vami, saj ta luna pa ne bo tako huda, jaz bom pojedla kosilo ob 15h potem pa do naslednjega dne do 17.15 samo vodo in kakšen čaj, pa kavo, pol pa nekaj lahkega za večerjo. Jaz sem z vami. LP tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti